- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Kizin pesine dusmesi aglamalari falan asiri ilgisi kocanin hosuna gidiyor..kisacasi kocan araniyor canim..bi takibe al bakalim simdilik bisey belli etme..merhaba hanımlar. Yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var8 aylık evliyim eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Eşim okul dönemlerinde kızlarla arkadaşlığı olmuş. Hepsi bir kenara bi tanesi eşimin peşimden çok koşmuş ailesinden numarasını istemeler ortak arkadaşlarla irtibata geçip telefonlarda ağlamalar. Ama hiç bir zaman aramıza girmesine müsade etmedi ve hep ondan uzak durdu bende Eşimin kıza gerçekten dost gözüyle baktığını biliyordum çünkü kız kocamın yakın arkadaşıyla sevgiliymiş. Sıkıntı ne diyeceksiniz. Evlendiğimiz ilk aylarda eşimin bu kızın numarasını ekleyip whatsaptan takip ettiğine şahit oldum ve uygun bi dille uyardım sadece ona değil bütün arkadaşlarıma baktım dedi öyle böyle konu kapandı. Şimdi yine aynı şeye şahit oldum yine aynı numara yine eklenip silinmiş kafayı yemek üzereyim eşim sorumluluk sahibi bana gerçekten düşkün iyi bi eş iyi bi insan ama neden böyle yaptığını anlayamıyorum kız ayakları yere basmayan karşısındaki erkeği öyle yada böyle elde etmeye çalışan bi kız. Biz son zamanlarda çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz sizce bunu ertelemeli miyim yoksa çocuk aradaki sıkıntıları çözmemize yardımcı olur mu (( uzun oldu kusura bakmayın.
aaa yahu aranan senin kocan
Delirecem yaa niye boyle oluyoki hepten rezil oldum layaziyodum bu ( )cikti yaw rizil olduk bee
Herkese de aynı tavsiyeyi vermek tuhaf olacak sanki uygulamanın reklamini yapiyorum gibi ama,eger kızla konusup konusmadıgını anlamak istiyorsanız whatsapp web diye bir program var onu arastırın derim. Esinizin whatsapp konusmalarını bilgisayarınizdan takip edebilirsiniz, ama bildigim kadariyla esiniz konusmaları silerse silmeden görmeniz gerekiyor.
Dün gece araştırdım bende onu buldum canım sabahtan beri takip ediyorum ters bi şey görmedim. Her baktığımda içim titriyor bi şey çıkacak diye dua ediyorum ne olur ben haksız çıkayım yanlış bi şey görmeyeyim diye
Siz tetikte olun bekleyin bikac gün. Bir sey varsa elbet cıkacaktır. Ama bir sey varsa ve bunu affedecekseniz hic arastırmayın.
Bu olay boyle baslar ufak ufak sonra buyur aldatmaya kadar gider , merak ediyor ki ekleyip bakiyor. Bu iste var bir bit yenigi...
Maddelere gececek olursak;
Cocuk konusu ertelenmeli...
Esle adam akilli konusmali...
Anlamiyorsa anlayacagi dilden konusmali...
Öyle yada böyle yaptigi seyden vazgecirilmeli....
En kötü ihtimal tekme basilmali...
Görüşmüş olmasa dahi ekleyip takipte bulunması yeterli. Bu bile beni çileden çıkarıyor şimdilik sabrediyorum içime atıyorum bakalım sonucu ne olacak
Sana sonucun ne olacağını söyleyeyim mi? Kocanın bazı kaçamaklarını yakalayacaksın, bu net. Kurcalarsan yakalarsın. Bununla yüzleşmeye hazırsan kurcala.Görüşmüş olmasa dahi ekleyip takipte bulunması yeterli. Bu bile beni çileden çıkarıyor şimdilik sabrediyorum içime atıyorum bakalım sonucu ne olacak
Sana sonucun ne olacağını söyleyeyim mi? Kocanın bazı kaçamaklarını yakalayacaksın, bu net. Kurcalarsan yakalarsın. Bununla yüzleşmeye hazırsan kurcala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?