Ne yapacağımı bilemiyorum eşimin davranışlarına anlam veremiyorum :(

Kizin pesine dusmesi aglamalari falan asiri ilgisi kocanin hosuna gidiyor..kisacasi kocan araniyor canim..bi takibe al bakalim simdilik bisey belli etme..

Herkese de aynı tavsiyeyi vermek tuhaf olacak sanki uygulamanın reklamini yapiyorum gibi ama,eger kızla konusup konusmadıgını anlamak istiyorsanız whatsapp web diye bir program var onu arastırın derim. Esinizin whatsapp konusmalarını bilgisayarınizdan takip edebilirsiniz, ama bildigim kadariyla esiniz konusmaları silerse silmeden görmeniz gerekiyor.

Dün gece araştırdım bende onu buldum canım sabahtan beri takip ediyorum ters bi şey görmedim. Her baktığımda içim titriyor bi şey çıkacak diye dua ediyorum ne olur ben haksız çıkayım yanlış bi şey görmeyeyim diye

Siz tetikte olun bekleyin bikac gün. Bir sey varsa elbet cıkacaktır. Ama bir sey varsa ve bunu affedecekseniz hic arastırmayın.

Bu olay boyle baslar ufak ufak sonra buyur aldatmaya kadar gider , merak ediyor ki ekleyip bakiyor. Bu iste var bir bit yenigi...

Maddelere gececek olursak;

Cocuk konusu ertelenmeli...
Esle adam akilli konusmali...
Anlamiyorsa anlayacagi dilden konusmali...
Öyle yada böyle yaptigi seyden vazgecirilmeli....
En kötü ihtimal tekme basilmali...

Siz tetikte olun bekleyin bikac gün. Bir sey varsa elbet cıkacaktır. Ama bir sey varsa ve bunu affedecekseniz hic arastırmayın.

Elimde somut bi şey olmadan konuyu açmayacağım zaten olaydan bir şekilde sıyrılmasını istemiyorum eğer o yanlışı yaptıysa ben böyle bi şeyi kaldıramam zaten asla affedemem yüzüne bile bakamam.

Görüşmüş olmasa dahi ekleyip takipte bulunması yeterli. Bu bile beni çileden çıkarıyor şimdilik sabrediyorum içime atıyorum bakalım sonucu ne olacak

Görüşmüş olmasa dahi ekleyip takipte bulunması yeterli. Bu bile beni çileden çıkarıyor şimdilik sabrediyorum içime atıyorum bakalım sonucu ne olacak
Sana sonucun ne olacağını söyleyeyim mi? Kocanın bazı kaçamaklarını yakalayacaksın, bu net. Kurcalarsan yakalarsın. Bununla yüzleşmeye hazırsan kurcala.

Sana sonucun ne olacağını söyleyeyim mi? Kocanın bazı kaçamaklarını yakalayacaksın, bu net. Kurcalarsan yakalarsın. Bununla yüzleşmeye hazırsan kurcala.

İçim titreye titreye takipteyim. O düşünce bile kanımı donduruyor ama öğrenmek istiyorum kendimi kandırılmış gibi hissetmek istemiyorum ya vardır yada yok. Netliğe kavuşsun ona göre hareket edeceğim şuan yapabileceğim başka bir şey yok

Eşinin sevgisinden eminsen bir ders vermelisin ona bence. Zırt pırt geçmişini şimdiye taşımayı bırakması lazım.
Bi arkadaşına git, ya da ailenin yanına git sizi özeldim geldim de konuyu anlatma. eşine de mektup bırak rahatsız olduğun şeyleri ekleyip evliliğimizi düşünmeye gidiyorum de. O zaman ağlayarak gelmezse nooolim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…