Ay allah korusun .Cutemom biraz kel alaka olacak ama rüyamda senin konu açtığını gördüm eşin tarafından şiddete maruz kalmassin filan eşim bana tokat attı diye bir konu açmışsın filanumarım bir sıkıntın yoktur
Bir kere gördüm daha sonra bakmadım hiç eklemediğine emin olmuştum ta ki geçen seferde görene dek. Aradan 6 ay geçti bu süreç içersinde tekrar ekleyip eklemediğini bilmiyorum şuan gizlice takip ediyorum zaten ama içim içimi yiyor
Kendımı çok cahal hissediyorumWhatsaptan hangi noyu ekleyip takip etmiş nasıl görünüyor ki?
Ahaa bir şey daha öğrencem kkdan! :)
Kendımı çok cahal hissediyorumBen whatshaptan sadce konusuyorum bıde foto falan gönderiyorum
Erteleyin. Belkide safça bir merak sadece ama bu bile kabul edilebilir değil. Konuşun eşinizle. Ciddi ciddi. Bide hanımlar cahilliğime verin whatsapp tan silinen numaraya nasıl bakılıyor ki tekrar.
Kızla aynı ortamda bulunmamız mümkün değil farklı şehirlerdeyiz. Ama sosyal medyada whatsapta fotoğraflarıda yetiyor zaten. Whatsapta eklenip silinen kişiler görülemiyor kızlar eşimin telefonunda son girdiği numara kayıtlı kalıyor ve bundan haberi yok
HahahKesinlikle ertele. Sonra sende sırf çocuğum için ayrılmıyorum diyenlerden olma.
İlk önce evliliğinden emin ol. Eşine sonsuz guven öyle yap.
Ben mesela evliliğimden ve eşimden eminim ama yınede yapmıyorum.
Size benım evliliğimden daha çok mutluluk versın inşallah :)HahahBuna çok güldüm. Allah mutluluk versin :))))
Telefon hata veriyor kızlar telefondan kaynaklanan bi sorun rehbere kaydolan son kişi silinse bile son numarayı gösteriyor
Kocası ilgi o...usu olan kadınlar, bir kere de başka kadınlar için uçarı,hoppa,evlenilecek türde değil yazmasınlar dişimi kırıcam. Bir kere de açıkça benim eşimin gözü dışarda, eşim hoppa yazın öte beri kadınlara sıfatlar yakıştırmayın kendimi köprüden atıcam. Size ne ki diğer kız "hoppa"ysa ne olacak "evlenilcek kız"sa ne olacak? Çocuğu kızdan mı yapıcaksınız?
Kocası ilgi o...usu olan kadınlar, bir kere de başka kadınlar için uçarı,hoppa,evlenilecek türde değil yazmasınlar dişimi kırıcam. Bir kere de açıkça benim eşimin gözü dışarda, eşim hoppa yazın öte beri kadınlara sıfatlar yakıştırmayın kendimi köprüden atıcam. Size ne ki diğer kız "hoppa"ysa ne olacak "evlenilcek kız"sa ne olacak? Çocuğu kızdan mı yapıcaksınız?
Aynen tam yerinde bir tespit kocasında biter iş ama bilinçaltı işte :)Superr alkışlıyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?