Ne yapacağımı bilemiyorum eşimin davranışlarına anlam veremiyorum :(

Ay allah korusun .
kavga etmeye bıle vaktımız yok cocugun odevı okuması matematıgı derken gunler gelıp gecıyor
ama ilgine cok teşekkür ederim Allaha çok şükür şeker gibi geçimimiz var

Bence ciddi ciddi konuşun öyle uygun bi dille uyarmayla olmaz amacın ne senin aklında o kız mı var noluyoruz derdim ben yani Allah korusun çok kötü bi durum
Bu arada whatsapptan eklenip silinen numaraya nasıl bakıyosunuz

tahmin edebiliyorum ne kadar huzursuz olduğunu ama eğer şimdi onuşursan sonrasından haberdar olamayız. acaba sen görene kadar ki süreçte birçok defa ekleyip sildi mi, bunu da bilmiyoruz. yalnız bende birkaç kez şöyle bişey oldu, ayrıldığım insanı bir ara çok kez ekleyip sildim ve en son rehberden sildiğimde baktım whatsap kişilerimde hala duruyor. nasıl oldu anlamadım. uygulamayı silip tekrar yüklemek zorunda kalmıştım.

Fazla güvenme derim ne demek whatapp a eklemek, takipte kal bence, çocuk arayı düzeltmez hatta çocuğun gazıydı, dişiydi, ağlamasaydı daha gergin oluyo insan sorunlarınız bile büyüyebilir

Erteleyen çocuk yapmayın. Yazık olur yavruya . Evliliğinizin akıbeti belli değil.

Erteleyin. Belkide safça bir merak sadece ama bu bile kabul edilebilir değil. Konuşun eşinizle. Ciddi ciddi. Bide hanımlar cahilliğime verin whatsapp tan silinen numaraya nasıl bakılıyor ki tekrar.

aynen ya o nasıl anlaşılıyor öle bişey varmı ya

nasıl o zaman telefon açıyor konuşuor kızla öyle mi arama kaydında mı kalıyor numara yoksa eşinizin telefonunda olan bir özellik mi bu

Hahah Buna çok güldüm. Allah mutluluk versin :))))

Telefon hata veriyor kızlar telefondan kaynaklanan bi sorun rehbere kaydolan son kişi silinse bile son numarayı gösteriyor

Telefon hata veriyor kızlar telefondan kaynaklanan bi sorun rehbere kaydolan son kişi silinse bile son numarayı gösteriyor

oh ya ben de diyorum bilmediğim bişey nasıl olur yane mümkün deil ama iyi olmuş bu Allahın sevgili kuluymuşsun ki bu konu önüne çıkmış eşine sert bir dille uyarıda bulun gerekirse hattını değiştir ezbere biliyosa kızın numarasını onu bilmem tabi

Hay ağzına sağlık!

Superr alkışlıyorum!

şu bdv yüzünden kimselere güvenemiyorum yeminler olsun.
evet, konu sahibi bence kız biraz kıymete binmiş gibi?

Ben tamamiyle kızı suçlamıyorum kesinlikle. Zaten eşimin içinde bi şeyler olmasa kızın numarasını ekleyip ekleyip silmezdi. Bunun farkındayım. Fakat bi erkeğin aklını başından alabilmek için bu kadar çok çabalayan, sevdiğinden ayırmaya çalışan bi kızdan bahsediyorum karşılık almadığı halde hemde. Bu kadar çabayla illaki karşıdakinin gönlüne giremese de ilgisini çeker. Bu kişilikte kadınlar olduğu sürece erkeğin nefsine cazip gelmeye devam eder tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…