Ne yapacağımı bilemiyorum..

Leylek havada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
25
4
1
29
Kızlar araniza yeni katildim ancak formu epydir takip ediyorum.Ben ögretmenlik okuyorum ve amasyaliyim erkek arkadasim ise erzurumlu ve lise mezunu avm de bir yerde calisiyor.Bu yaz söz yapma niyetimiz vardi ancak babam tamamen karsi bu duruma.Aile buyukleri falan araya girdi ama yumusamiyor ya o ya ben diyor.Bu arada 4 yildir birlikteyiz.Babam hakli mi ne yapmayalim sizce?

Sıkıntının sebebi eğitim durumu farklılığınız mı?

Ben de herkesin dengiyle evlenmesi taraftarıyım.

Ornegın bızım egıtımlerımız ıs durumumuz denk olsa da bız de aıleler cok farklı hep derım keske denk olsaydı annemın karsısında ona deger verecek onunla sohbet edebılecek bır dunuru olsaydı ne guzel olurdu.

Ama bir taraftan da bu kişi demek kendini gelıstırmıs ki 4 senedir devam eden bır ılıskı var. Herseyı beraber degerlendırın derım ıyıce dusunun etrafınızdakı buyuklerle konusup akıl alın.

Mantik devreye girdiginde evet bende babama hak veriyorum ama r yildir hayatimda olan bir insani nasil silip atarim bu ona yapilan bi haksızlık olmaz mi?

Önce oku oku.
Koca bir yere kaçmıyor.
Önce bir oku da meslek sahibi ol, al eline mesleğini.
Ne yap et babanı dinle.
Belli ki bişey görmüş çocukta.
Eğitim farkı hayatınızın her döneminde karşınıza çıkacak.
Şimdi aşktan gözün kör ama unutma aşk geçecek.
Aşk geçtiğinde babam babam diye ağlarsın. Bunu sakın unutma!

Babanızın rızasını almanız çok önemli.İlerde olurda evilik yürümez ve başınız sıkışırsa her zaman arkanızda bir destek bırakın..Rıza almak çok önemli.Ama bence ilk önce okuyun ve atamanız olsun.Bu işler çok çok sonra zaten olcağı varsa olur.

Cocugumun okurken söz dahi yapmasini istemem ben de sevgililige devam edebilir. Kismette varsa 10 sene sonra da evlenirsiniz bu kadar acele etmeyin

Seni çok üzdü mü hataları var mı seni kırmaktan korkuyor mu artı eksilerini düşün.
Avmde çalışıyormuş mesela senin olduğun şehirde çalışabilir orada yaşamak ister mi bunları konuş.
Belki şehrine gelmeyi kabul ederse baban biraz yumuşayabilir.

Ben bu denklik konusuna fazla katilmiyorum. Ben 3 üni okudum. Nisanlim meslek yapdi (almanyadayiz) gelirimiz eşit (burda bile kadinlar erkeklerden daha az kazaniyor)
Bir sorun bile yaşamadim daha nişanlımla. Oturup 7/24 iş veya uzmanlik bölümümü konuşmuyorum yani.
Ki siz daha öğretmen bile değilsiniz. Normal standart bir öğrencisiniz. Babanizin burnu kaf dağında...

Beni cok sevdiginden eminim onun yaninda cok mutluyum ancak bebim sehrime gel.ek istemez yani ailesinin oldugu yerde yasamak istiyor

Okurken söz falan düşünmek bana cok saçma geliyor açıkcası sen onla yıl oku ailen bir sürü masraf etsin ama kızın kalksın daha ilk maaşını almadan söz nişan evlilik düşünsün.
Herşeyi geçtim öğrenciyken ve işteyken hem yaş hem ortam dolayısıyla asla aynı insan olmuyoruz yahu bir emek verin biraz kendinize yatırım yapın sonra düşünün bunları bu neyin acelesi şakamısınız.
Ben üniversitede 5 yıllık sevgilim varken döndüm memleketime 1 yıl çalıştım ikimizde uzaktan uzağa konuştuk hep telde daha geçen anca söz yaptık seneye düğün var inşallah ama bu ne aceledir.. Bir sakin olun sizin sevgilinizi idare etmeniz lazım daha çok erken bi okulu bitireyim mesleğimde biraz tecrübe edineyim diye sizin frenlemeniz lazım..
Yahu bizim kızlarımız neden yüzük ismini duyunca böyle gözü dönüyor anlamıyorum gerçekten

Babam kimseyi kücümsemez ancak karsimda bana denk gormek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…