- 24 Kasım 2017
- 25
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi Leylek havada
-
Kuru temizlemede calisiyor canimne iş yapıyor?
Seni çok üzdü mü hataları var mı seni kırmaktan korkuyor mu artı eksilerini düşün.
Avmde çalışıyormuş mesela senin olduğun şehirde çalışabilir orada yaşamak ister mi bunları konuş.
Belki şehrine gelmeyi kabul ederse baban biraz yumuşayabilir.
Kuru temizlemede calisiyor canim
Kafam bu yuzden cok karısık benimde.maaş ve çalışma şartları nasıl?
yani senin hafta sonu iki günün olcak ve muhtemelen maaşın ondan iyi olacak. bilemedim. ortada dneklik yok. normal şartlar altında taraflar mantıklı ise sorun çıkmaması lazım ama ilerde adam komplekse girebilir ya da sen tatmin olmayabilirsin.
Ben kesinlikle rahatsiz degilim knu babama iki kez acildi ama her seferinde kestirip atiyo hic oluruna bakmiyoHer şey para ve eğitim değil, seviyorsan seviliyorsan güvenin tamsa değerini biliyorsa bunları babanla paylaş, bi de o açıdan baksın.. benim çevrem eğitimli erkek dolu, eğitimleri batsın mal hepsi.. insanlık önemli.. senin içine siniyorsa, aranızdaki fark seni rahatsız etmiyorsa babanla bi daha konuş.. mantıklı nedenler sunarsan kabul edebilir
O ailesinin oldugu sehirde yasamak.ostiyo sevgisinden eminim canimHer şey para ve eğitim değil, seviyorsan seviliyorsan güvenin tamsa değerini biliyorsa bunları babanla paylaş, bi de o açıdan baksın.. benim çevrem eğitimli erkek dolu, eğitimleri batsın mal hepsi.. insanlık önemli.. senin içine siniyorsa, aranızdaki fark seni rahatsız etmiyorsa babanla bi daha konuş.. mantıklı nedenler sunarsan kabul edebilir
maaş ve çalışma şartları nasıl?
yani senin hafta sonu iki günün olcak ve muhtemelen maaşın ondan iyi olacak. bilemedim. ortada dneklik yok. normal şartlar altında taraflar mantıklı ise sorun çıkmaması lazım ama ilerde adam komplekse girebilir ya da sen tatmin olmayabilirsin.[/QUOTE asgari ucretle calisiyo canim hagta da 1.gun izni var diger gnler yaklasik 9 saat calisiyor
Babam kimseyi kücümsemez ancak karsimda bana denk gormek istiyor
Kızlar araniza yeni katildim ancak formu epydir takip ediyorum.Ben ögretmenlik okuyorum ve amasyaliyim erkek arkadasim ise erzurumlu ve lise mezunu avm de bir yerde calisiyor.Bu yaz söz yapma niyetimiz vardi ancak babam tamamen karsi bu duruma.Aile buyukleri falan araya girdi ama yumusamiyor ya o ya ben diyor.Bu arada 4 yildir birlikteyiz.Babam hakli mi ne yapmayalim sizce?
Beni cok sevdiginden eminim onun yaninda cok mutluyum ancak bebim sehrime gel.ek istemez yani ailesinin oldugu yerde yasamak istiyor
Bu kadar ictenlikle cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederimBence bir an önce okulu bitirip ilk yılınızda atanmaya bakın.Evlenseniz bile siz atanmadan tek maaşla geçinmek çok zor.Evlendikten sonra atanırım demeyin sakın.2000tl tek maaşla kirada gecinirken maddi sıkıntı çeker ve atamaya da odaklanamazsınız.Yeni evliyim diye gezmek isteyeceksiniz,özel günlerde ister istemez ufak da olsa bir hediye, senede bir kere bir tatil isteyeceksiniz.Maalesef samanlık seyran olmuyor artık. Ama atanıp kendi maaşınızı aldığınızda hem ailenize karşı daha dik durursunuz hem de evlenip rahat bir ev geçindirme durumunuz olur.Emek verilen her işe saygım var ama evliliğin ya da nişanlılığın 2. Ayında beyefendinin işten çıkarılmayacağının garantisi yok.Sizin maaşınız olsa bir şekilde işten çıkarılsa bile yeni iş bulana kadar idare edersiniz ama diğer türlü çok zor olur.Hem de ailenize karşı boynunuz bükülür.
Okulu bir an önce bitirip atanmak için motive edici sebepler bunlar.Kısmetinizde varsa yine olur zaten.Adını koymak güzel ama o bile bir yükümlülük getiriyor insanlara.
canım şu BDV yi bir okusan ailesini karşısına alıp evlenip sonra kocasından psikolojik şiddet gören, fiziksel şiddet gören, cebine 5 kuruş para kalmayan üstüne birde çocuğu olup ortada kalan kaç kadın var görürsün.
Aklını başına al, babanı dinle daha çok gençsin...
İctenlikle cevap vermeniz beni cok iyi hissettirdi tesekkur ederimcanım şu BDV yi bir okusan ailesini karşısına alıp evlenip sonra kocasından psikolojik şiddet gören, fiziksel şiddet gören, cebine 5 kuruş para kalmayan üstüne birde çocuğu olup ortada kalan kaç kadın var görürsün.
Aklını başına al, babanı dinle daha çok gençsin...
Ornegın bızım egıtımlerımız ıs durumumuz denk olsa da bız de aıleler cok farklı hep derım keske denk olsaydı annemın karsısında ona deger verecek onunla sohbet edebılecek bır dunuru olsaydı ne guzel olurdu.
Nasipte varsa emin ol kimse karşısında duramaz baban bile kimin yarın ne olacağı belli değil belki sen atanamayacaksın kocan sana bakacak önemli olan çalışması yan gelip yatan erkekte cok yeterki alın teriyle parasını kazanacağı bi işi olsun babanla düzgünce konuş canım al karşına seviyorum yarın birgün mutsuz olduğumda sizi suçlamaktansa pişman olacaksam kendi kararlarım yüzünden kendimi suçlarım de de bsyler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?