Ne yapacağımı bilemiyorum..

Kuru temizlemede calisiyor canim

maaş ve çalışma şartları nasıl?

yani senin hafta sonu iki günün olcak ve muhtemelen maaşın ondan iyi olacak. bilemedim. ortada dneklik yok. normal şartlar altında taraflar mantıklı ise sorun çıkmaması lazım ama ilerde adam komplekse girebilir ya da sen tatmin olmayabilirsin.

Her şey para ve eğitim değil, seviyorsan seviliyorsan güvenin tamsa değerini biliyorsa bunları babanla paylaş, bi de o açıdan baksın.. benim çevrem eğitimli erkek dolu, eğitimleri batsın mal hepsi.. insanlık önemli.. senin içine siniyorsa, aranızdaki fark seni rahatsız etmiyorsa babanla bi daha konuş.. mantıklı nedenler sunarsan kabul edebilir

Kafam bu yuzden cok karısık benimde.

Ben kesinlikle rahatsiz degilim knu babama iki kez acildi ama her seferinde kestirip atiyo hic oluruna bakmiyo

O ailesinin oldugu sehirde yasamak.ostiyo sevgisinden eminim canim

Bence bir an önce okulu bitirip ilk yılınızda atanmaya bakın.Evlenseniz bile siz atanmadan tek maaşla geçinmek çok zor.Evlendikten sonra atanırım demeyin sakın.2000tl tek maaşla kirada gecinirken maddi sıkıntı çeker ve atamaya da odaklanamazsınız.Yeni evliyim diye gezmek isteyeceksiniz,özel günlerde ister istemez ufak da olsa bir hediye, senede bir kere bir tatil isteyeceksiniz.Maalesef samanlık seyran olmuyor artık. Ama atanıp kendi maaşınızı aldığınızda hem ailenize karşı daha dik durursunuz hem de evlenip rahat bir ev geçindirme durumunuz olur.Emek verilen her işe saygım var ama evliliğin ya da nişanlılığın 2. Ayında beyefendinin işten çıkarılmayacağının garantisi yok.Sizin maaşınız olsa bir şekilde işten çıkarılsa bile yeni iş bulana kadar idare edersiniz ama diğer türlü çok zor olur.Hem de ailenize karşı boynunuz bükülür.

Okulu bir an önce bitirip atanmak için motive edici sebepler bunlar.Kısmetinizde varsa yine olur zaten.Adını koymak güzel ama o bile bir yükümlülük getiriyor insanlara.

Babam kimseyi kücümsemez ancak karsimda bana denk gormek istiyor

Küçümsüyor işde.
Bana denk nedemek?
Tamam, her insan yavrusunu şahin görür ama babaniz galiba olayi anlamamış.
Adam size denk olmasa niye 4 yil beraber olasiniz?! Demekki bir öğretmen adayini beyinsel mutlu ve tatmin edebiliyor...
Buda denklikdir zaten

canım şu BDV yi bir okusan ailesini karşısına alıp evlenip sonra kocasından psikolojik şiddet gören, fiziksel şiddet gören, cebine 5 kuruş para kalmayan üstüne birde çocuğu olup ortada kalan kaç kadın var görürsün.
Aklını başına al, babanı dinle daha çok gençsin...

Beni cok sevdiginden eminim onun yaninda cok mutluyum ancak bebim sehrime gel.ek istemez yani ailesinin oldugu yerde yasamak istiyor

İyi de senin şehrin diye bir şey yok

Önce okulu bitir bir meslek sahibi ol

Atanacak mısın özelde mi çalışacaksın gör

Sonra gelir gelmez o şehir bu şehir konuşulur

Söz vs için erken

Diploma alınır söz olur atanırsın ya da işe başlar şehir netleşir o Zaman evlenirsin

Bu kadar ictenlikle cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim

Nasipte varsa emin ol kimse karşısında duramaz baban bile kimin yarın ne olacağı belli değil belki sen atanamayacaksın kocan sana bakacak önemli olan çalışması yan gelip yatan erkekte cok yeterki alın teriyle parasını kazanacağı bi işi olsun babanla düzgünce konuş canım al karşına seviyorum yarın birgün mutsuz olduğumda sizi suçlamaktansa pişman olacaksam kendi kararlarım yüzünden kendimi suçlarım de de bsyler işte

İctenlikle cevap vermeniz beni cok iyi hissettirdi tesekkur ederim

Ahhhahhh.... yarama tuz direk ... annem düğünden sonra görüşmedi hiç 2 ay olacak... karşı tarafta o kadar pişkin ki herkesin ortasında anneme yaptıklarını haklı görüyorlar sanırım...

Tatlım sen şu an rahatsız olmazsın tabi.Üstünüzde sorumluluk yok şu an.

Evin,evliliğin sorumluluğunu bir yüklenin o zaman ak kara çıkar ortaya.Hele bir de ailenden uzakta,onun ailesinin olduğu şehirde yaşayacaksan,sürekli size müdahalelerine hazır ol.Belki birlikte yaşayalım bile derler.Nasıl yapacaksın?

Senin güzel bir mesleğin olacak.İyi de maaşın.Sevgilin yaptığı işte senden az kazanıyor olacak.Bu bile problem.Bir yerden sonra sevgi mevgi çözmez hale gelecek bir problem hem de.

Herşeyin dışında bunları düşünmen için erken.Okulu bitir paranı kazan önce.Sonra düşün evliliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…