Atandınız diyelim bambaşka bir şehire.. Ne olacak ailemin yanında istiyorum diyen adama? Gelip sizin atandığınız şehirde iş bulabilecek mi? Benim görüşüm sırf hevesli olmadığı için siz atansanız bile bir yol bulup o şehre dönecek.
Mezun olunca iş hayatınızdan daha iyi bir memur bulursunuz diye tutuşmuşlar.. Eş tayini vs düşününce zaten benim görüşüm çok daha mantıklı memur ile memur evliliği daha avantajlı.
Uzaktan ilişki yürütmek çoğu gizli asosyal ve öfke problemi olan insanlar için çok rahattır bu benim çevremde gördüğüm, bir genelleme değil. Yani belki de kendini gizliyor, bir araya geldiğinizde kısa süreliğine kendini tutuyor. Bu konudan emin misiniz mesela?
Kafanızda bir sürü soru işareti olmalı evlenmeye karar vermeden önce, bu kötü huyu da var vs diye, sadece çok iyi biri çok mutluyum diyorsanız ya kendini gizliyor ya da sizin pembe gözlükleriniz var.. Malesef kimse 4x4lük değil ama bu mesafe varken kendini nasıl gösteriyor? Ve bence babanıza sorun neden diye tam anlatsın size, düzeltecek yeri varsa müdahale edersiniz...
Kendimizden örnek vereyim ablam ve Ben üni mezunu nişanlım eniştem lise. Babam eniştemi hiç hazedemezken nişanlıma aşık.. Biri hırssız umutsuz daha iyi bir yaşam için çabalamıyor, diğeri bırak kızımı şimdiden ilerdeki ailesi için yatırım yapıyor bizim için de uğraşıyor diyor.. Babalar çok değişik noktalardan gelecek amaçlı bakar genelde anı kurtarmak için değil konu kızı olunca