- 28 Haziran 2022
- 50
- 5
- 16
AnladımHiç bir fikrim yok maalesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AnladımHiç bir fikrim yok maalesef.
Evet son kez göremeden ona bişi olursa pişman olurum diye korkuyorumÖncelikle korkularınız için yardım alın. Güvensiz bir mahallede veya ıssız bir yerde yaşamıyorsanız korkmanız yersiz. Diğer sorundan bağımzıs olarak bu sorunu çözmenizi lazım.
Kayınbiraderinize bir şey olursa son kez göremediğiniz vicdan azabı çekmekten korkuyorsunuz sanırım. Bence her şeye rağmen gidip kendisini görün. Çok uzun oturmanıza gerek yok. Zaten rahatsızlığı ilerlediyse uzun oturmanız doğru olmaz. İleride eşiniz de vicdan azabı duyabilir ve bundan dolayı sizi suçlayabilir. Kayınvalide ile mesafenizi koruyun. Konuyu açmaya çalışırsa "biz buraya bunları konuşmak için gelmedik, kardeşimi/abimi görmek için geldik" dersiniz.
Konudan alakasız birşey sorucam ama desteğe ihtiyacım var. 18-19 Mayıs ta korumasız ilişkim oldu. 24 saat içinde Ella hap içtim reglim normal zamanında geldi 20sinde yani. Bugün kan tahlili verdim ve sonuç negatif çıktı. Sizce hata payı olabilir mi kan testinde
Biliyorum 1 kere kullandım zaten de tedirginim yine deKan testinin hatalı çıkma ihtimali çok düşük. İçiniz rahat etmediyse bir hafta sonra evde idrardan test yapın. Ertesi gün hapının çok sık kullanılmaması gerektiğini de hatırlatayım.
Kaynınızla iletişimde kalıp durumunu öğrenebilir, dışarıda ya da kendi evinizde eşinizle ağırlayabilirsiniz. Böylece içiniz rahat edebilir.Etrafimdaki herkes böyle diyo ama onlar hiç bir zaman degismicekler bende bağlantıyı kestim zaten gitmeyi düşünmüyorum ama kaynım hasta ne yapacağımı bilmiyorum
Evine gitmekle iyi yapmışsın sayar sayar susarlar napıcan başka. Bayramda gidersiniz beraber. Bazen akşam bi kaç dk lık çaya ugrayın isterseniz. O evde nasıl duş alıp nasıl giyinip çıkıyordunuz çok zor. Anlayışsız insan neye saldırıcagına şaşırır. Hepimiz aynıyız aynı sorunları yaşıyoruz. Gerçekten illahlık olduk artık. Umarım her şey rayına girer sen moralini bozma korktugunda annene git bir süreÖncelikle merhaba herkese ben 20 yaşın da bı buçuk yıllık evliyim.( lütfen yaşımı eleştirmeyin herkesin hayat standartlari hayat koşuları imkanları aynı olmuyu) eşimle aram iyi anlaşiyoruz ama eşimin ailesi ile hiç anlaşamiyorum.bu bı buçuk yıllık evlilikte eşimin ailesi daha doğrusu annesi ,babası ve kız kardeşiyle 3 kez ciddi anlamda eşim ne kadar kızsa tepkisini ortaya koysa dahi onlar anlamiyo her defasında tartışma çıkaracak bı konu buluyorlar , benim ayrı evim var ama korktuğum için tek başıma kalamiyorum eşim de iş yüzünden sürekli evde olamıyor ve ben annem yada kayınvalidem de kalıyorum eşim evde olmadığı zamanlarda işte asıl konu şu bı kaç ay önce kaynimi kaybettik ve ben bu süreçte sürekli kayınvalidem de kaldım iki aya yakın misafir çok oluyodu onlara yardım ediyordum ve ben artık kendi evime gitmek istiyorum dediğim de olanlar oldu bı bağirişmalar felan vay anam eve gidemezsin işimiz var sen gitsen ne olacak biz ne yapacaz bana bir sürü laf eşime laf sen adam değilsin karına laflarını dinleyemiyorsan yasımız var karın eve gidiyorum diyor tmm diyorsun bu evden gitseniz gelmiceksiniz bı daha buraya tabi ben kendimi savundum eşim de aynı şekilde ve evimize gittik bı aydır konuşmuyorum onlarla ve benim bir diğer kaynım hasta durumu iyi değil ben onunla konuşuyorum ama Allah korusun bişi olsa ben oraya gitmek o insanları görmek istemiyorum.Acaba kaynima bişi olmadan oraya gitmeli miyim ona bişi olsa nasıl giderim diye düşünüyorum ama gitmekte istemiyorum ne yapmalıyım?
Bende tedaviyle hamile kaldım allah sizede hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Ama eşimin ailesi bilmşyor sakladım.Ben sınırları koyduğum halde bile umurlarinda olmuyo arsızlık bu olsa gerek.Çocuğumuz olmuyo zaten tüp bebek önerdi doktor eşim de sperm sayısı yok denecek kadar az eğer bugün yapmazsak ilerde hiç anne baba olamicaz
Kaynınızın neyi vat ?Ben de öyle düşünüyorum ama son gün gelip bana demesin mi sen bize ne yaptın ki diye işte orda artık koptu bende herşey taki bugün kayinimin durumunun iyi olmadığını duyduğum ana kadar
Hamile kaldığını mi eşinin ailesi bilmiyor?Bende tedaviyle hamile kaldım allah sizede hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Ama eşimin ailesi bilmşyor sakladım.
Akciğeri gün ve gün eriyorKaynınızın neyi vat ?
Bayram da gitmeyi düşünmüyorum eşime sen istiyorsan gidersin ben gelmiyorum dedim sen bilirsin dediEvine gitmekle iyi yapmışsın sayar sayar susarlar napıcan başka. Bayramda gidersiniz beraber. Bazen akşam bi kaç dk lık çaya ugrayın isterseniz. O evde nasıl duş alıp nasıl giyinip çıkıyordunuz çok zor. Anlayışsız insan neye saldırıcagına şaşırır. Hepimiz aynıyız aynı sorunları yaşıyoruz. Gerçekten illahlık olduk artık. Umarım her şey rayına girer sen moralini bozma korktugunda annene git bir süre
Tedavi gördüğümüHamile kaldığını mi eşinin ailesi bilmiyor?
Gitmek istemezsen tabiki gitme ama dersen bi görünseydim bayrma güzel bir günBayram da gitmeyi düşünmüyorum eşime sen istiyorsan gidersin ben gelmiyorum dedim sen bilirsin dedi
Eğer bı sakıncası yoksa sorunun neydi nasıl bı tedavi oldunTedavi gördüğümü
Şimdilik hiç görmezsem iyiGitmek istemezsen tabiki gitme ama dersen bi görünseydim bayrma güzel bir gün