ne yapacağımı bilmiyorum lütfewn yardımcı olunn :((

ben nasıl davranmalıyım bilemiyorum ama şuan sessiz kalıp beklemek istiyorum.birde bir cümlesi çok ağırıma gitti elimi yaparım seni yapmam bundan sonra dedi :'(

Yeni evlisiniz ve erkekler bu konuda daima bencil..
Libidonuzu yükseltecek şeyler tüketin.
Eşinizin söylediği saçma şeylere de kafa yormayın aptal erkekler
Sözüm meclisten dışarı

Kadının önce beyinde istemesi lazım,ilişki de acı falan çekiyorsanız eşinizle problem yaşıyorsanız onunda etkisi olur.Kadın vücuduyla,hisleriyle erkeğinki aynı değil ki.

Hemen boşarım demekte neymis canim allah allah. Ölmedi ya 1 ayda. Sizde doktora gitmelisiniz veya isteksizligi gideren otlar ilaclar falan var arastirip kullanabilirsiniz.

Yok bu elinizde olan birsey degil ama malesef toplum olarak bunu sevgiyle degerlendiriyoruz...tekrar gidip ilacın ağır geldiğini soyleyin isterseniz belki ilacinizi falan değiştirir ama cinsel isteksizliginizin altinda hormonal yada psikolojik nedenler olabilir esinizi sevmediğiniz icin degil..boyle degerlendirmek yanlış tabi

Aaaaaaa kusura bakma ama pislikkk,ya hala nasıl onun yanında duruyosun seni bağlayan ne var çoluk yok çocuk yok muhtaç mısın?sahipsiz misin?bu nedir yaa iğrenç adam
Aaaaaaa kusura bakma ama pislikkk,ya hala nasıl onun yanında duruyosun seni bağlayan ne var çoluk yok çocuk yok muhtaç mısın?sahipsiz misin?bu nedir yaa iğrenç adam
okadar kötü bir haldeyim ki bu halde işe geldim birde ama ona bakarsan o haklı suratıma bile bakmıyor biliyormusun okadar soğudum ki nasıl affedicem bilmiyorum ağlaya ağlaya yollarda annemin evine gittim annemin evinin kapısının önünde bekliyordu arabayla sırf annemler üzülmesin diye bindm arabaya döndüm geri ewe geldik napıcam ben senle diyor bana.konuşucak bunu paylaşabileceğim biride yok içime ata ata kafayı yicem yakında :'(

Hemen boşarım demekte neymis canim allah allah. Ölmedi ya 1 ayda. Sizde doktora gitmelisiniz veya isteksizligi gideren otlar ilaclar falan var arastirip kullanabilirsiniz.
1 ayda ilişki oldu olmadıda değil ben istemesm birşey istemiyorsun tiksiniyomusun benden insan sevdiği insanı nasıl istemez daha bir sürü laf doktora gidipde ne diycekmişim eşimi istemiyorummu diycekmişim geri kafalı çok pişmanım onnla ewlendğim için :'(

ben nasıl davranmalıyım bilemiyorum ama şuan sessiz kalıp beklemek istiyorum.birde bir cümlesi çok ağırıma gitti elimi yaparım seni yapmam bundan sonra dedi :'(

yapmak ne demek ya.. kocanın zihniyeti çok kötü.. midem bulandı resmen.. 1 ay pipisinin keyfi yerine gelmedi diye işi boşanmaya götüren adamı tek celsede boşuycan ki nasıl olurmuş görsün..

Eşin de haklı 1 ay evli bi erkek için uzun bi süre. Ama biraz sert çıkışmış boşanma filan. Sen psikoloğa gitmelisin yada kullandığın bi ilaç varsa o yapıyor olabilir.

Eşin de haklı 1 ay evli bi erkek için uzun bi süre. Ama biraz sert çıkışmış boşanma filan. Sen psikoloğa gitmelisin yada kullandığın bi ilaç varsa o yapıyor olabilir.
istemesemde elimden geldiği kadar belli etmemeye çalıştım illaki ilişki oldu ama ben istemesem aklına bile gelmiyor diyor.doktorada karşı ne diycen doktora kocamı istemiyorummu diceksin diyo geri kafalı

yapmak ne demek ya.. kocanın zihniyeti çok kötü.. midem bulandı resmen.. 1 ay pipisinin keyfi yerine gelmedi diye işi boşanmaya götüren adamı tek celsede boşuycan ki nasıl olurmuş görsün..
şuanda benimde düşündüğüm o kelimeleri unutabileceğimi sanmıyrom ailemi düşünmesem 2 dk durmam annemde kalp var çok üzülür dayanamz

Zoruna gidiyordur belki onunda kendini itici buluyordur bir de boyle bakmak lazim. Benim kullandigim vitamin turu bir ilac var (başka bir sebepten dolayi hastaneye gitmiştim)doktor cinsel istegini arttiracak demişti gncden womens arginmax adı bi bak istersen sende

Kadının önce beyinde istemesi lazım,ilişki de acı falan çekiyorsanız eşinizle problem yaşıyorsanız onunda etkisi olur.Kadın vücuduyla,hisleriyle erkeğinki aynı değil ki.
ben neden öyle hissetmiyorum diyor bana saçma sapan konuşuyor.bende öyle düşünüyorum problemlermz oldu benm kırgınlıklarım geçmedi o yüzden böyle oluor sanrm

bazen oluyor oyle isteksizlik ama sizde biraz cilveleşin eşinizle aranızı düzeltmeye çalışın malesef yuvayı dişi kuş yapıo...

Eşiniz yaptığı çok aşağılıkça onu geçiyorum.
Ama siz çok yeni evlisiniz. Bir isteksizlik varsa bunun nedenini bulmanız gerekir.
Yani en istekli olmanız gereken dönem bence.
Eşiniz onu istemediğinizi düşünüp, üzülüp üzüntüsünü böyle dışa vuruyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…