selectra diye bir ilaç vermişti doktor depresyon ilacıymış çok ağır geldi bıraktım.ne derdin var beni sevmiyomusun da böyle hissediyorsun dio
ben nasıl davranmalıyım bilemiyorum ama şuan sessiz kalıp beklemek istiyorum.birde bir cümlesi çok ağırıma gitti elimi yaparım seni yapmam bundan sonra dedi :'(
Once dus al sonra dus al. Saci kurut. Uzun isAman be bu soğuktada hiç yapılmıyooo
Aaaaaaa kusura bakma ama pislikkk,ya hala nasıl onun yanında duruyosun seni bağlayan ne var çoluk yok çocuk yok muhtaç mısın?sahipsiz misin?bu nedir yaa iğrenç adam
okadar kötü bir haldeyim ki bu halde işe geldim birde ama ona bakarsan o haklı suratıma bile bakmıyor biliyormusun okadar soğudum ki nasıl affedicem bilmiyorum ağlaya ağlaya yollarda annemin evine gittim annemin evinin kapısının önünde bekliyordu arabayla sırf annemler üzülmesin diye bindm arabaya döndüm geri ewe geldik napıcam ben senle diyor bana.konuşucak bunu paylaşabileceğim biride yok içime ata ata kafayı yicem yakında :'(Aaaaaaa kusura bakma ama pislikkk,ya hala nasıl onun yanında duruyosun seni bağlayan ne var çoluk yok çocuk yok muhtaç mısın?sahipsiz misin?bu nedir yaa iğrenç adam
Kusura bakma ama kahkaha attimben nasıl davranmalıyım bilemiyorum ama şuan sessiz kalıp beklemek istiyorum.birde bir cümlesi çok ağırıma gitti elimi yaparım seni yapmam bundan sonra dedi :'(
1 ayda ilişki oldu olmadıda değil ben istemesm birşey istemiyorsun tiksiniyomusun benden insan sevdiği insanı nasıl istemez daha bir sürü laf doktora gidipde ne diycekmişim eşimi istemiyorummu diycekmişim geri kafalı çok pişmanım onnla ewlendğim için :'(Hemen boşarım demekte neymis canim allah allah. Ölmedi ya 1 ayda. Sizde doktora gitmelisiniz veya isteksizligi gideren otlar ilaclar falan var arastirip kullanabilirsiniz.
ben nasıl davranmalıyım bilemiyorum ama şuan sessiz kalıp beklemek istiyorum.birde bir cümlesi çok ağırıma gitti elimi yaparım seni yapmam bundan sonra dedi :'(
komik olan nedir benm içim parçalanıyor canım acıyor sizn hoşunuzmı gitti inşallah başınıza gelmezKusura bakma ama kahkaha attim
istemesemde elimden geldiği kadar belli etmemeye çalıştım illaki ilişki oldu ama ben istemesem aklına bile gelmiyor diyor.doktorada karşı ne diycen doktora kocamı istemiyorummu diceksin diyo geri kafalıEşin de haklı 1 ay evli bi erkek için uzun bi süre. Ama biraz sert çıkışmış boşanma filan. Sen psikoloğa gitmelisin yada kullandığın bi ilaç varsa o yapıyor olabilir.
Bide saçlar uzun olunca haydeeeOnce dus al sonra dus al. Saci kurut. Uzun is
şuanda benimde düşündüğüm o kelimeleri unutabileceğimi sanmıyrom ailemi düşünmesem 2 dk durmam annemde kalp var çok üzülür dayanamzyapmak ne demek ya.. kocanın zihniyeti çok kötü.. midem bulandı resmen.. 1 ay pipisinin keyfi yerine gelmedi diye işi boşanmaya götüren adamı tek celsede boşuycan ki nasıl olurmuş görsün..
Zoruna gidiyordur belki onunda kendini itici buluyordur bir de boyle bakmak lazim. Benim kullandigim vitamin turu bir ilac var (başka bir sebepten dolayi hastaneye gitmiştim)doktor cinsel istegini arttiracak demişti gncden womens arginmax adı bi bak istersen sende1 ayda ilişki oldu olmadıda değil ben istemesm birşey istemiyorsun tiksiniyomusun benden insan sevdiği insanı nasıl istemez daha bir sürü laf doktora gidipde ne diycekmişim eşimi istemiyorummu diycekmişim geri kafalı çok pişmanım onnla ewlendğim için :'(
Aynen. Ama yapiyoruz mu tabiki yapiyoruz. Libido tavanBide saçlar uzun olunca haydeee
ben neden öyle hissetmiyorum diyor bana saçma sapan konuşuyor.bende öyle düşünüyorum problemlermz oldu benm kırgınlıklarım geçmedi o yüzden böyle oluor sanrmKadının önce beyinde istemesi lazım,ilişki de acı falan çekiyorsanız eşinizle problem yaşıyorsanız onunda etkisi olur.Kadın vücuduyla,hisleriyle erkeğinki aynı değil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?