ne yapacağımı bilmiyorum lütfewn yardımcı olunn :((

nur891

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
100
48
98
35
merhabalar 6 aylık evliyim yaklaşık 1 aydır bende cinsel isteksizlik var dün akşam eşimle tartıştık çok anlayışsız benim elimde olan birşey değil bana bir sürü şey söyledi bundan sonra hiç bişey yapmam sennle dedi :'( belki bir rahatsızlığım var sağlıkla ilgili birşey belki diorum insan sevdiği insanı neden istemez doktora gidip ne diyceksin diyor.boşarım seni dedi bana bende aldım çantamı çıktım evden anneme gidiyordum yolda aldı beni ewe geri getirdi akşamdan beri konuşmuyoruz :'(

1 Ayda uzun bi süre erkek için. Siz isteksiz olabilirsiniz ama ona da anlayışlı davranmanız lazımdı. Ben vajinismusum ama yine de bir cinsel hayatımız var

Acilen bir doktora gitmeni tavsiye ediyorum...psikoloğa özellikle...

anlayışlı davranıyorum birşey yaşamıyor değiliz ben istemesem birşey istemiycksin diyor bu benm elimde olan birşey değilki ama belki sağlıkla ilgili bir sorunum var ne diycen dr a diyor :(

merhabalar 6 aylık evliyim yaklaşık 1 aydır bende cinsel isteksizlik var dün akşam eşimle tartıştık çok anlayışsız benim elimde olan birşey değil bana bir sürü şey söyledi bundan sonra hiç bişey yapmam sennle dedi :'( belki bir rahatsızlığım var sağlıkla ilgili birşey belki diorum insan sevdiği insanı neden istemez doktora gidip ne diyceksin diyor.boşarım seni dedi bana bende aldım çantamı çıktım evden anneme gidiyordum yolda aldı beni ewe geri getirdi akşamdan beri konuşmuyoruz :'(
tamam hastalık olabilir falan,birbirinize karşı ikiniz de daha anlayışlı olmalısınız ikiniz de
ama boşarım seni ne ya, ne kadar itici
hep böyle tehdit eder mi?

Acilen bir doktora gitmeni tavsiye ediyorum...psikoloğa özellikle...
selectra diye bir ilaç vermişti doktor depresyon ilacıymış çok ağır geldi bıraktım.ne derdin var beni sevmiyomusun da böyle hissediyorsun dio

tamam hastalık olabilir falan,birbirinize karşı ikiniz de daha anlayışlı olmalısınız ikiniz de
ama boşarım seni ne ya, ne kadar itici
hep böyle tehdit eder mi?
öyle dediği için çektim gittim zaten o gidemeyeceğimi sanıyordu aldım çantamı çıktım.birde haklıymış gibi benimle konuşmuyor.bu benm elimde olan birşey değilki belki sağlıkla ilgili bir sounum var hiç anlayışla yaklaşmıyor.boşanmayı bile düşündüm :(

Hem doktora göndermiyor ,hem istemiyor,hemde destek olmuyor adama bak! Keşke gitseydin geri dönmeseydin,nolucak şimdi konuşmayınca "cinsel isteksizliği"yenecekmisiniz?

Aynı şeyi siz değilde kocanız yapmış olsaydı. İlgisiz davransaydı.hepimiz burda yorum olarak aldatıyo seni derdik.

Aman be bu soğuktada hiç yapılmıyooo :KK48:

:KK48:

konu sahibi eşinle boşarım seni cümlesini iyice bi konuş... çok yanlış bir tavır takınmış ne yani çocuk mu korkutuyor ama diğer yandan sende bir çözüm bulmalısın... bol bol tarçınlı şeyler tüket mesela sahlep sütlü tatlı vs gibi... belki bi kıpırdanma olur.:KK66:

Aynı şeyi siz değilde kocanız yapmış olsaydı. İlgisiz davransaydı.hepimiz burda yorum olarak aldatıyo seni derdik.
aynı şeyi o da söyledi ama ben senn gibi yaklaşmzdm bi sorununmu var acaba dr a gidelm falan derdm dedm emnm derdn dior dalga geçer gibi.aklıma başka şeyler geliyor bir kadın sevdiği adamı neden istemez ya neden diyor gittikçe uzaklaştırıyor kendinden :(

:KK48:

konu sahibi eşinle boşarım seni cümlesini iyice bi konuş... çok yanlış bir tavır takınmış ne yani çocuk mu korkutuyor ama diğer yandan sende bir çözüm bulmalısın... bol bol tarçınlı şeyler tüket mesela sahlep sütlü tatlı vs gibi... belki bi kıpırdanma olur.:KK66:
doktora gitmeme gerek varmı napıcam hiç bilmiyorum ya :'(

Hem doktora göndermiyor ,hem istemiyor,hemde destek olmuyor adama bak! Keşke gitseydin geri dönmeseydin,nolucak şimdi konuşmayınca "cinsel isteksizliği"yenecekmisiniz?
ben nasıl davranmalıyım bilemiyorum ama şuan sessiz kalıp beklemek istiyorum.birde bir cümlesi çok ağırıma gitti elimi yaparım seni yapmam bundan sonra dedi :'(

Kalbimiz ne hain bea erkeklerew karşi;) ama çevreden kaynaklanıyo biliyomusn çevremizde aldatmayan erkek pek nadir ondan ön yargılarımız ama olsn o kadar dimi canm;)

psikolojim alt üst olmuş durumda napıcamı bilmiyorum :'( daha önce böyle şeyler başına gelen oldumu

doktora gitmeme gerek varmı napıcam hiç bilmiyorum ya :'(

canımn doktora git değerlerine de baksınlar bir kan ver.. vitamin hormon belki de fiziksel bir durum bilemeyiz ki. dr a gitmekten zarar gelmez.. iş yerinden b saat çık git gel.. kafan rahat olur...

canımn doktora git değerlerine de baksınlar bir kan ver.. vitamin hormon belki de fiziksel bir durum bilemeyiz ki. dr a gitmekten zarar gelmez.. iş yerinden b saat çık git gel.. kafan rahat olur...
gitmiceksin doktora gidipde ne diyceksin eşimi istemiyorummu diyceksin diyo geri kafalısın sen dedm

öyle dediği için çektim gittim zaten o gidemeyeceğimi sanıyordu aldım çantamı çıktım.birde haklıymış gibi benimle konuşmuyor.bu benm elimde olan birşey değilki belki sağlıkla ilgili bir sounum var hiç anlayışla yaklaşmıyor.boşanmayı bile düşündüm :KK43:

sağlıkla ilgili ne sorunun var? bildiğin bir şey mi var yoksa kuruntu mu yapıyorsun?
ilk aylarda olmamış sorun, 6 ay sonra sağlıkla ilgili bir sorun olabileceğini düşünmemiş,
belli ki onu istemediğini düşünerek canını yakmak istemiş ama eline yüzüne bulaştırmış denyo :KK15:

bunun için de boşanılmaz, hemen getirme aklına boşanmayı ama söylediği laf cidden kırıcı.
o konuşmuyorsa sen de hiç konuşma, hatta yemek falan bile yapma.
azcık anlasın seni nasıl kırdığını. sonra oturup adam gibi konuşun.
üzülerek söylüyorum ki evlilikte böyle restler hiç iyi sonuç vermiyor :KK11:

ben nasıl davranmalıyım bilemiyorum ama şuan sessiz kalıp beklemek istiyorum.birde bir cümlesi çok ağırıma gitti elimi yaparım seni yapmam bundan sonra dedi :'(
Aaaaaaa kusura bakma ama pislikkk,ya hala nasıl onun yanında duruyosun seni bağlayan ne var çoluk yok çocuk yok muhtaç mısın?sahipsiz misin?bu nedir yaa iğrenç adam

Back
X