ne yapacağımı bilmiyorum lütfewn yardımcı olunn :((

Yani eşinize karşı doldurmak asla istemem ama yerinizde olsam evde durmam yani değerinizi anlamalı aklı başına gelmeli
bana yardımcı olun nasıl davranıcamı bile bilemez haldeyim akşam eve gitmek istemiyorum.napayım sizce sessizmi kalayım

Yani eşinize karşı doldurmak asla istemem ama yerinizde olsam evde durmam yani değerinizi anlamalı aklı başına gelmeli
dün akşam yolda geri aldı beni terk etmiştm evi ama sırf ailemi düşündüğüm için geri döndüm nasıl affedicem bilmiyorum içim tekrar ısınırmı

ben şuan ona karşı nasıl davranayım kızlar sessiz kalıp bi kenrda bekleyeymmi nasıl davranacağımı bile bilemez durumdayım :KK43:

Sessiz kalıp bekle bakalım ne olacak
Sakın evini terk etme sonra pişman olabilirsiniz
Bana kalırsa kuslugu de çok uzatma Özür dilerse affet bitsin

Sessiz kalıp bekle bakalım ne olacak
Sakın evini terk etme sonra pişman olabilirsiniz
Bana kalırsa kuslugu de çok uzatma Özür dilerse affet bitsin
sanmıyorum dileyeceğini o kendini haklı görüyor dönüp arkasını yattı akşam suçlu beni görüyor

dün akşam yolda geri aldı beni terk etmiştm evi ama sırf ailemi düşündüğüm için geri döndüm nasıl affedicem bilmiyorum içim tekrar ısınırmı
yani mühim olan sizin kararınız etraflıca düşünün bu adamla yola devam etmek ister misiniz..ilerde çocuklarınız olursa vs nasıl bir baba,nasıl bir eş olur? Bugün böyle diyen yarın hamilelikte,lohusalıkta o iş olmadığında aldatabilir

merhabalar 6 aylık evliyim yaklaşık 1 aydır bende cinsel isteksizlik var dün akşam eşimle tartıştık çok anlayışsız benim elimde olan birşey değil bana bir sürü şey söyledi bundan sonra hiç bişey yapmam sennle dedi :'( belki bir rahatsızlığım var sağlıkla ilgili birşey belki diorum insan sevdiği insanı neden istemez doktora gidip ne diyceksin diyor.boşarım seni dedi bana bende aldım çantamı çıktım evden anneme gidiyordum yolda aldı beni ewe geri getirdi akşamdan beri konuşmuyoruz :'(
Korunuyormusun yanı korunma için kullanılan haplar bazen isteksizlik yaratıyor insanda o yüzden sordum. belki onun yüzündendir

sanmıyorum dileyeceğini o kendini haklı görüyor dönüp arkasını yattı akşam suçlu beni görüyor

Yani isteksiz olduğunu çok belli ettinse kompleks de yapmış olabilir
Kavga nasıl başladı

Bak ne diyeceğim madem Özür dilemez sende akşam bişi olmamış gibi davran ama nötr ol konu açılırsa suclamadan ben dilini kullanarak uzuldugunu belirt

anlayışlı davranıyorum birşey yaşamıyor değiliz ben istemesem birşey istemiycksin diyor bu benm elimde olan birşey değilki ama belki sağlıkla ilgili bir sorunum var ne diycen dr a diyor :KK43:
yaşınız kaç. Belki prolaktin (süt hormonu) seviyeniz yüksektir. Oyüzden isteksizlik duyuyor olabilirsiniz. Eski açılan konulardan birinde bir arkadaş tarçın tüketin cinel isteği artırıyor demişti. Bence deneyebilirsiniz.

Antidepresan kullanmissiniz sanırım. Antidepresanlar cinsel isteği azaltır. İlacı zaten birakmissiniz, bir süre sonra düzeleceğini düşünüyorum

öyle dediği için çektim gittim zaten o gidemeyeceğimi sanıyordu aldım çantamı çıktım.birde haklıymış gibi benimle konuşmuyor.bu benm elimde olan birşey değilki belki sağlıkla ilgili bir sounum var hiç anlayışla yaklaşmıyor.boşanmayı bile düşündüm :KK43:
kendinde bş yetersizlik görebilir karım beni istemiyo diye bide 6ay daha ciciş ayları sayılır

Yediklerinizde oynama yapsanız? Enerji veren yiyecekler yeseniz? Tempolu yaşamdan da olabilir.

Back
X