Ne yapacağımı bilmiyorum. Ne desem yanlış anlıyor beni

Benim ailemin de bir teklifi vardı biz ev alalım 2-3 sene siz oturun diye. Ben de nişanlıma söyledim bunu. Kıyameti kopardı.
Kıyameti koparacağına kira ödeme şartıyla kabul ederim diyebilirdi. 2-3 sene makul bir kira ödenir, düğün masrafları borç harç bitince de başka eve taşınılırdı ya da krediyle ev alınırdı. Nişanlımın ailesi jest yapıyor ben de karşılığını vereyim deyip nezaket göstereceğine höt zöt.

Ananız babanız aileniz arkanızda ve maddi olarak rahat etmenizi istiyorken ne buluyorsunuz böyle barzolarda anlamıyorum. Uygun yol-çözüm aramak, plan program yapıp açıkta kalmayalım demek sizde, bağırıp çağırıp erkeklik gösterisi ego onda. Sakın ola evlenince düzelir aynı eve girince toparlarız demeyin asla olmuyor. Ailenizin desteğine bile harlanıp gürlüyor, tabi ki atanınca fazla geliriniz olacağı için hırpalayacak sizi.

Kendimi ve nişanlımı gördüm sizde. Allah sonunuzu benzetmesin…

Daha geçen aya kadar size bir yemek bile ısmarlamayan adamdan koca olsun istiyorsunuz
Olgunlaşmamış ve mantıksız biri karşınızdaki
İlaveten sürekli sizi sindirme çabası gördüm anlattıklarınızda
Ayrılmayı düşünmüyorum demişsiniz, yaşayacaklarınıza hazırlıklı olun o zaman ömür tüketir böyle tipler. Bugün ev eşya için geriliyorsunuz yarın öbür gün bu evin erkeği benim deyip size bir iğne aldırmayacak, çalışacaksınız ama karar verme gücünüz olmayacak maalesef.

Eleman hasta, manyak , üstüne kompkeksli. Ev tutacak imkan yok diyorsun yoksa yoktur adam neyin gururunu yapıyor .. madem ailenden gelen evi istemiyor o zaman ortaya para koyar bir ev tutar o da yok. Ona yok, buna yok üstüne bir de psikopatça davranıyor sen ayrıl geç kızım bu adamdan bir halt olmaz.

Arkadaşlar ayrılmayı ben de biliyorum. Çözüm istediğim için size soruyorum
Cozum ayrilmak zaten siz bunu anlamiyorsunuz adamin karakteri bozuk hayatinizi karartmayin diye yaziyor burdaki insanlar

Üzgünüm ama ayrılmayı düşünmüyorsanız çözümü yok. Huy değişmez. Bunu ömür boyu başınıza kakar, en ufak sorunlarda trip atar, küser. Allah aşkına ömür mü geçer böyle biriyle? Konuşarak sorunları çözmeyen biri için çözüm arıyorsunuz yani imkansız diyebilirim. Anlayışlı ve orta yolu bulan biri değil. Gurur yaptığına göre destek olsa onu da yapmıyor iki ucuda b*klu değnek dedikleri bu olsa gerek. Şimdiden geçmiş olsun diyorum sadece.

Arkadaşlar ayrılmayı ben de biliyorum. Çözüm istediğim için size soruyorum
Çözümü yohhh :) Anca trip attığında gönlünü alan, peşinden koşan, aşkım bitanem diye arayıp sürekli çabalayan siz olacaksınız. Konuşarak anlaşamadığınız biri için ne gibi çözümler üretilebilir ki?

Sırf "çıktik, ayrılmadık" diye mi evleneceksiniz? İnsan evleneceği, beraber çocuk yapacağı kişiyi tartmaz mi, çözüm odaklı mi, ataerkil mi, sinirliyken nasil biri falan diye
Bu mu yani bir ömür yanınızda taşıyacağınız insan? Şimdiden errrkegim ben demiş, saçma sapan konuşmuş. Fikrine saygı duymuyor. Ayrıca agresif. Bir şeyi reddetmenin, kabul etmemenin on tane yolu var, o bağırıp çağırmayı seçiyor.
Böyle bir adamla nasıl bir evlilik hayal ediyorsun ki,tam olarak?

Imzami atarim buna

Bazı insanlar kaos seviyor.Kompleksli bir adamla ne kadar mutlu olunabilir ki?Sürekli ezecek konu sahibini.
Benim arkadaş çevremde de çok var. Ne idugu gün gibi belli adamlarla sırf evlenmek için evleniyorlar. Sonra sanki adam kendisini gizlemiş de evlenince gerçek yüzünü görmüş gibi davranıyorlar Allah hidayet versin valla ne denir ki. Daha da 26 yaşında, oysa bıraksa bu adamı alasını bulur birkaç yıla. Çekmek zorunda değil yani

bende buna takıldım nefret dolu hareket bu

İnsanın kendi kendine yaptığı kötülüğü başka kimse yapamıyor.Ayrılmayı düşünmüyorum yazmış.O zaman tedavi ettirsin adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…