Ne yapacağımı bilmiyorum. Ne desem yanlış anlıyor beni

Arkadaşlar ayrılmayı ben de biliyorum. Çözüm istediğim için size soruyorum
Canım ben de 2 ay önce nişan attım. Benim konu başlıklarımı okumanı öneririm Ve ölmedim gayet de mutluyum bilgin olsun. Nişanlında kendi eski nişanlımın komplekslerini görüyorum.

Ayrılmak dışında çözüm istiyorsanız adamın her türlü tribini çekeceksiniz tamam hayatım en erkek sensin sen ne dersen öyle olsun diyeceksiniz, hiç bir sözüne zinhar itiraz etmeyeceksiniz, evlenince maaş kartınızı da eline vereceksiniz adam mutlu mesut yaşayacak siz de razı olacaksınız. Bu adamla tek çözüm bu olur!

"Ayrılmayacağım, kesin evleniyoruz" diyorsan o zaman alttan alacaksın. Nezaket ve incelik beklemeyeceksin, kabalık ve nobranlık ile yetinmeyi öğreneceksin. "Aslında iyi biri ama ...." cümlesinde nokta noktaları doldurmanın bir yolunu bulacaksın. Bir de evlenip mutsuz olunca şaşırmayacaksın, kaderimse çekerim diyeceksin.

Ayrılmayı dusunmeyerek kendinize çok büyük hata yapıyorsunuz ama hakkınızda hayırlısı.

Burada tek yapmamanız gereken şey, ailenizin aldığı evde oturmanız ben böyle kadın ailesinin desteğini alıp memnun olan bir damat görmedim.. gerekirse ayrılın ama bu tarz teklifler sunmayin

şu an bu konularda kompleks yapıyorsa yarın öbür gün atandığınızda daha fazla para kazanacaksanız aranızda hep problem olacaktır bu bariz belli. siz daha çok kazanıyorsunuz diye hep bunun altında ezilecek ve agresifleşecek. madem çözüm arıyorsanız problem olacak şeyleri düşünüp bu konu hakkında konuşacaksınız, baktınız çözülmeyecek gibi yapılacak şey zaten belli. belki ailenizin ev alıp, oturmanız için bir süre vermesiyle ilgili tedirginlikleri olabilir ama saldırganca davranacağına bu tedirginliğini güzelce anlatması gerekiyor, ben erkeğim bana yetersiz hissettiriyorsun diye ağlamak yerine.

Eski konulariniza baktim. Siz evlenir sonrada 1 sene dolsada anlasmali bosanabilsek diye safak sayarsiniz. Hani agacla evlensen olur ama bu adamla olmaz.

4 yıl boyunca nasıl alman usulü ödediniz ben ona takildim ya. Hep erkek tabiki ödememeli ama bi gün yemek ısmarladıysa bi sonraki görüşmede siz ödersiniz yani böyle birisiyle asla evlenmeyi düşünmezdim çünkü maddiyat hep önünüze gelecek belli ki.
Ayrılmayı düşünmüyorsunuz ama hiç mantıklı bi evlilik değil
Sizde kiraladığınız eve göre eşya alacaksınız ama gunumuz sartlarinda ev sahipleri cok uzun kiraci istemiyor yani alınanlar başka eve olmayacak. Ona göre seçin eşyaları evlenirseniz. Aileniz ev alacaksa onlara ödeyin kirayı hem eş adayınız kendini kötü (?) hissetmemiş olur.

4 sene hesaplari boluserek odediniz he siz cok safsiniz karsinizdaki sanirim cok cimri biri kim yillarca sevgilisine hesap odetir bunu nasil kabullendiniz? Yasiniz kucukmus bu adam hem kopmleksli hem agresif hemde bencil hele siz atanip fazla kazanicam diyosunuz daha kotulerine hazir olun 23 yas nedir ya ayrilin gitsin gencliginizin bharinda bu olmamis adamlami ugrasicaksiniz

Sizde biliyorsunuz eninde sonunda sizin iş ayrılığa gider Karar sizin ya şimdi ya da çocuklu.......
Adam aşırı bencil, hiç büyümeyen aşırı şımarık ben merkezci,mantık hak getire.Sözde gururu erkeklik onuru lafta , işine gelince.
Evlenince duzelmeyecek, geçmişini yakmişsiniz ama inatla geleceginizde yakmak istiyorsunuz.Ne desek boş,her konuda gerilerek yaşayacak,her sabah pişmanlıkla uyanacaksiniz

Madem ayrılmayacaksanız dişlenin ve kendinizi ezdirmeyin hakkınızı her zaman arayın,doğruyu kafasına vura vura gösterin bakalım o sizi böyle kabul edecek mi doğru davranışlara büründüğünüzde.

Ohoo.
Sana ne desek boş güzel kardeşim. Çözüm olsa çözüm önerirdi zaten insanlar, bunu düşün istersen bi, aklın yolu bir, herkes birbirinden bağımsız benzer şeyleri söylemiş, kimse ayırmaya, ayrılık önermeye hevesli değil, merak etme.

Buluşmalarda Alman usulü takılırken erkekliği nerdeymiş acaba?

Taviz vermeyin. Bu lafı sokun hak ettiyse ve gerekirse bunun için kavga edin hiç değilse doğru bir sey için etmiş olursunuz.

Bu arada kiraci olacaksanız o eşyalar bu eve uysa diğerine tam uymayacak. Bosa zaman kaybetmeyin ortalama boyutlarda tercihlerle ilerlemeye çalışın derim.

Bu yazdığımı çok ama çok ciddiye al bence. Bazı önemli kararlar öncesi bazı işaretler olur bunları görmek çok önemlidir. Kimi ilahi bir işaret der kimi psikolojik olarak stres anında ortaya çıkan gerçek karekter yapısı. Ama bunu bir gün geriye dönüp genelde şöyle diyorken bulabilirsin aslında ozamanlae belliydi allah bana gösterdi ama işte görmedim. Olumsuz bir tablo çizdiğimi düşünebilirsin ama benim sana önerim şu bence evliliğe taşırken ilişkini süreci biraz daha uzat derim sana zamana yay. Bazı şeyler çokta normal değil bilgin olsun

Biliyorum sevıyorsun ama bence bu sevgı deıl tabı bız bunu olayın ıcınde anlamıyoruz. Ailenın alacagı evı bırak buna her şey fazla. Sen bence bir terapisti gıt öle güzel ufuk acıolarkı goremedımız her seyı görüyorlar. Keşke ben evlenıp boşanmadan önce terapıste gıtseydım

İşiniz çok zor, bu zihniyette bir yaratık tabi ki aldığınız maaşı sorun edecek yarın. Oysa teklifimiz gayet makul. Bu duruma memnun bile olması gerekirken yaptığına bakın hele bir de bir kaç ay öncesine kadar sadece kendi yediğini ödeyen adam. Üzgünüm ama ateşe yürüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…