Ne yapacagimi bilmiyorum sözlerinden emin değilim yardim edin :(

Sizce seviyor mudur, Sevmiyor mudur?

• Seviyor

OY: 3 18,8%
  • Sevmiyor

OY: 13 81,3%

• Ankete Katılan
    16
Abim amcalarim dayilarim tek var zaten takipte olduğum. Kuzenlerim benim yasimdalar ve whatsapptan konuşurken bana bayaa yakın davranıyorlar. Demiştim ya her gün SS atiyorum diye. Birkaç defa kuzenimle konusmami gördü çocuğun niyetini artik nasil anladiysa iste o zamandan beri kuzenimle pek samimi konusmuyorum instagramdan da engelli durumda.
Çok merak ettim o kuzenle konuşmaları. Kuzenler genelde samimi konuşur zaten. Uygunsuz bir tavra girdiğinden emin misin kızeninin? Öyle bir durum varsa bile annene babana anlatırsın bunun karar mercii 17 yaşındaki 4 aylın sevgilin olmamalı.
Hepsini geçtim SS atmak nedir?
Bunları normalleştirme lütfen ablacım. Hiçbiri normal değil..
Sosyal medyada rahatsız eden olursa sen de baş edebilirsin. Her kadın baş ediyor. Şifreni vermek zorunda değilsin. Bunları hallet derim.

Son düzenleme:
Çok merak ettim o kuzenle konuşmaları. Kuzenler genelde samimi konuşur zaten. Uygunsuz bir tavra girdiğinden emin misin kızeninin? Öyle bir durum varsa bile annene babana anlatırsın bunun karar mercii 17 yaşındaki 4 aylın sevgilin olmamalı.
Hepsini geçtim SS atmak nedir?
Bunları normalleştirme lütfen ablacım. Hiçbiri normal değil..
Sosyal medyada rahatsız eden olursa sen de baş edebilirsin. Her kadın baş ediyor. Şifreni vermek zorunda değilsin. Bunları hallet derim.
Kuzenim güzellik olarak övüyor. İste okul cikisi yanina geleceğim bir tur atariz falan diyordu. Biz o siralar o kuzenimle çok yere gittik yeri geldi bağda birlikte kiraz topladik yeri geldi ben sinavdayken bni bekledi ve bir gezi vardi eve dönerken bayaa ariyordu nereye vardiniz? İste ben seni gelip alacagim gibi şeyler diyordu
Ben bundan rahatsız değildim acikcasi kuzenim sonuçta yanlis şeyler düşüneceğini sanmiyorum.

Arkadaşlar, 4 aya yakın bir ilişkim var. İlk zamanlar bayaa bi konusurduk tanisma falan filan buraya kadar geldik. Şuan ramazan. Ramazana kadar tartismalarimiz oldu iliskimizin sanki topun direkten dönmesiymis gibi oldu çok seviyoruz birbirimizi. Yani acikcasi ben onu çok seviyorum. Hayalimiz var üniversitede ayni şehirde olacagiz vs.
Bu oructa bir ara tartistik ben ona, beni artik sevmediğini, kafasinda ve kalbinde baskasinin oldugunu söyledim.
-Gerçekten öyle mi? yaziklar olsun bu zamana kadar seni nasil sevdigimi anlamamissin, dedi.
"Bitti" yazdi en son.
Sonra " ne" dedim. Bayaa bi soru sordum. O arada bana aglamis olan 2 fotoğraf yolladi. Altında da "al bak rahatladin mi al bak var mi hayatimda senden başkasi" yazmisti. Ben hemen aradim özür dilerim bir kaç kelime konuştum zaten ağlamaktan cevap veremiyordu, yüzüme kapatti. Tekrar aradim baya bi konuştum neyse tamam dedi. Bitmedi değil mi dedim hayir bitmedi dedi. En son da da;
-Kardeşimin ölüsünü opeyim ki senden başkasi yok dedi. Neyse öyle devam ettik.. Ramazan basladigindan beri doğru dürüst konusamiyoruz. Bana artik sık sık mesaj atmiyor. Eskiden arardi saatlerce konuşurduk ama artik 2gunde bile hic aramiyor. Sizce beni sevmiyor mudur benden soğumuş mudur? Ona bunlari Hep sordugumda; seni seviyorum, yok falan diyor hep olumlu sözler söylüyor. Birşey yazdigimda veya sorduğumda cevabinda illaki öpücük atiyor. Ama benim icim pek rahat değil beni sevmediğini saniyorum. Sizce?
Canım daha yaşça küçüksünüz. Çok üstüne gitme bence. Biraz daha rahat davranın o zaman sorularına kendin yanıt bulabilirsin.

Back
X