Ne yapacagimi bilmiyorum sözlerinden emin değilim yardim edin :(

Sizce seviyor mudur, Sevmiyor mudur?

• Seviyor

OY: 3 18,8%
  • Sevmiyor

OY: 13 81,3%

• Ankete Katılan
    16
Çok merak ettim o kuzenle konuşmaları. Kuzenler genelde samimi konuşur zaten. Uygunsuz bir tavra girdiğinden emin misin kızeninin? Öyle bir durum varsa bile annene babana anlatırsın bunun karar mercii 17 yaşındaki 4 aylın sevgilin olmamalı.
Hepsini geçtim SS atmak nedir?
Bunları normalleştirme lütfen ablacım. Hiçbiri normal değil..
Sosyal medyada rahatsız eden olursa sen de baş edebilirsin. Her kadın baş ediyor. Şifreni vermek zorunda değilsin. Bunları hallet derim.

Son düzenleme:
Kuzenim güzellik olarak övüyor. İste okul cikisi yanina geleceğim bir tur atariz falan diyordu. Biz o siralar o kuzenimle çok yere gittik yeri geldi bağda birlikte kiraz topladik yeri geldi ben sinavdayken bni bekledi ve bir gezi vardi eve dönerken bayaa ariyordu nereye vardiniz? İste ben seni gelip alacagim gibi şeyler diyordu
Ben bundan rahatsız değildim acikcasi kuzenim sonuçta yanlis şeyler düşüneceğini sanmiyorum.

Canım daha yaşça küçüksünüz. Çok üstüne gitme bence. Biraz daha rahat davranın o zaman sorularına kendin yanıt bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…