Ne yapacağımı bilmiyorum..

ozgeoz341

Mühendis hanım
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
636
700
53
Merhaba..
Son konumu bilirsiniz, ya da okuyabilirsiniz.
Olayın üstüne 10 gün ailemin yanına gittim. Yani Yen'i evimizi tuttuk eşyaları aldık, ben orada yaşamaya başlayacaktım ama tatsızlık olunca çıktım gittim. 10 gün süre zarfında ne ben nişanlımı aradım, ne nişanlım beni aradı. Sadece görümcem bir defa mesaj attı Nerdesin Özge merak ediyorum seni vs diye.. o tartışma günü, Annem de nişanlımı arayıp baya boyamış. Nişanlıma ailesi hakkında ve kendisi hakkında ağır konuşmuş. Aslında nişanlımın ailesi hakkında bize anlattığı olumsuz şeyleri söylemiş annem ama adı kayınvalide olduğu için Nişanlım da anneme biraz saygısız konuşmuş telefonda.. neyse 10 gün sonra evime geldim, ben yokken Nişanlım kalmış ve söylediğine göre alkol ve sigaraya başlamış. Normalde her ikisini de kullanan birisi değil. 10 gündür uyumadım sabahlara kadar, içmediğim şey kalmadı, Annen sana akıl veriyor istemiyorum artık bu işi dedi. Ayrılık istemesinin tel sebebi olarak annemi gösteriyor. Aileme aşırı düşkün olmamı söylüyor. Ben senin için zamanında ailemi silmiştim, ama sen rest çekemiyorsun ailene diyor. 2 gündür de görüşmüyoruz, ben görüşmek için adım atıyorum iş yerine vs gittim ama 'burda yok' dedirtti arkadaşına. Telefonlara bakmıyor. 1 haftadır WhatsApp a girmiyor.
Ne yapayım ben?

Dipnot: ben 10 gün önce ailemin yanına giderken bu işi bitirdik diye gitmiştim. Yani Nişanlım annesi ile konuşmuştu, bende konuştum ve çıkıp gitmiştim. Düğünümüze 1 ay kalmasından sebepte eşyalarımızı bu eve getirmiştik. Ben evi terkettikten sonra Nişanlım gardırobun bir tarafına kendi kıyafetlerini katlayıp koymuş, bir tarafına benim eşyalarımı katlayıp dizmiş. Ayakkabılarımızı ayakkabılığa yerleştirmiş vs. Gerçekten bitirme düşüncesi olan insan bunları yapar mıydı? Normalde böyle bir ayrılıkta tüm sülalesi duyardı annesi sayesinde. Ama bu ayrılıkta 10 gündür kimseye bir şey dememişler..

İnan'ın artık beynim durdu..
Ne yapayım ben?

Son düzenleme:

bukadar yuz goz olunmusken bırseylerın duzelmeyecegı bellıyken ve olmasın dıye bazı seyler yokuşa suruluyorken hala beklemek ve dıretmek mantıksız

en bastan sorunların ıcınden cıkılamayan bı ılıskıyı evlılıge goturmek devam ettırmek sart mı

bosanmak ıcın evlenmıyorsanız bıle bıle lades demeyın .

Olmasın diye yokuşa sürülen şeyler ne?
aılene karsı rest cekmen beklenıyor
gorusmemek ıcın elınden gelenı yapıyor muhattap bıle olmuyor

bu ınsanla sorununuzu oturup cozemıyorsunuz... kayınvalıdeye yanı annenıze saygısızlık yapıyor annenızlede yuz goz olmus
yuz yuze nasıl bakılacak ? unutabılecek mısınız ılıskınıze guvenebılecek mısınız ?

ben eski konunuzu hatırlıyorum.. ara anneni diye diye adamı kışkırtmıştınız..
sizde daha çok hata var..
evlilik olgunluğunda değilsiniz..
ara anneni diye diretmek nedir?
annenizin kalkıp onu arayıp saydırması?
siz ne zaman kendi işinize aileleri karıştırmamayı öğrenirseniz o zaman evlenin..

ara aileni, ara aileni..
aileni arıycam gelsin alsın seni..
çocuk musunuz siz?

ayrılmak istemiyorsan ki ara ailenin altındaki mesaj kesinlikle bu, aileleri niye karıştırıyorsunuz..

al bak bu da eski konuna yazdığım mesaj..

Haklısınız, bende daha çok hata var...

Peki bundan sonra ki süre zarfında nasıl bir yol izlemeliyim?

Cok yuzgoz olmussunuz gecen konuda inatla Kiskirtmistiniz yetmemis annenizin aramasi laf saymasi onun agresiflesmesi keske karismayin kendi aramizda halledelim deseydiniz
Ailesinin kimseye birsey soylememesi cocugun sizden vazgecemeyecegi anlamina gelmez herkes huzur ister sonucta
bu saatten sonra size veya ailenize cok saygi duyacagini dusunmuyorum hakkinizda hayirlisi

Bence sadece bekle.sakın arama iş yerine falan da gitme.eşyalarını yerleştirdiğine göre ayrıldığınizi da kimse duymadığına göre seni peşinden koşturmak ve isteklerini yaptırmak istiyor böylece.hiç bir şey yapma adım atma. Seni seviyorsa zaten adam gibi gelip duzeltecektir olanları.düzelmezse de zaten hayır gelmez boşverceksin o zamanda.eski konunu bilmiyorum.yazdıklarına göre yorumum bu

Evet bende sizin gibi düşünüyorum.. Zamanında ailesini bana kötülemişti, ailesini silmişti. Şimdi ailesini sevmemi bekliyor. Benim ailem ile 10 aydır bir defa karşı karşıya gelmedi sorun yaşamadı. Annem de benim üzüldüğümü görüp arayıp iki çift laf söyleyince kötü oldu Annem. Haksızlık yapıyor Nişanlım. Kendi ailesinin yaptıkları kötülükleri unutalım, ama senin annenin her dediğini başına kalkayım diyor.

Evet keşke sakin kalabilip kendi aramızda halletseydik...

Hatırlıyorum sizi.bitirmeye niyetiniz yoksa neden okadar üstüne gidip aileleri araya sokmustunuz.o konuda hatalıydınız.şimdi oda agırlıgını fena koyuyo ailene rest çek falan.bunlar kolay aşılacak şeyler degil.sanırım bitirmek sizin için daha hayırlı olacak

biraz sessiz kalın iletişime geçerse haksız olduğunuz tarafları anladığınızı söyleyin.

anneniz ne diyor peki?barışmanızı istiyor mu?
10 aydır nişanlıyım, Nişanlım bir defa da aileme en ufak saygısızlık etmemiştir. Sanırım bu son zamanlarda düğün hazırlıkları eşya almak masraflar vs üst üste gelip, bide ben biraz üstüne gidince çıldırdı. Annem sen nasıl istersen öyle olsun diyor. Ben senin mutluluğunu isterim, sana kıyamadığımdan açtım konuştum derdiniz ne niye böylesiniz diye ama yanlış anladı diyor.

Evet keşke sakin kalabilip kendi aramızda halletseydik...
Simdilik bekle sakinlesin sonra alir
Karsina konusursun

Bakin onlar onun ailesi onu o insanlar buyuttu oyle yada boyle ve onla ailesinin arasinda yasanmis sikinti sorun neysede onlarin arasinda,ben bu gorusmesin ailesi kiymetli oldu tavrinizi yanlis buluyorum gecen konunuzda yazdiginiz bazi seyleri hatirliyorum cok cok yanlisti bir yerde adam sehirdisinami ne gidicekti aramis annesini beni merak etmeyin demis niye ne ariyorsun merakmi ediyorlar sanki gibisinden sikinti cikartmistiniz istiyorsunuzki ailesiyle
Kotu olsun aramasin sormasin ve kusura bakmayin gazda veriyorsunuz ama sizin ailenizi aramamasinida sorun yapmistiniz
nitekim oda size yapmis al bakalim hos birseymi diye cok mudahale ederseniz siz kotu olursunuz ki olmussunuzda

Ben nisanlinizida hakli buluyorum inatla adamin uzerine gidip kiskirtiyorsunuz

Simdilik bekleyin sonra duruma bagli bir yol izlersiniz

Gerçekten bizim durumumuzu özetlediniz tam olarak. Noktasına kadar doğru. Ben biraz da kıskanıyorum ailesinden ne bileyim. Bide dediğiniz gibi geçmişi geriye atamıyorum sanki. Ailesi o kadar olumsuzluk yaşattı ayrılmamızı bile beklediler, bunlara rağmen nasıl ailem diyor. Sizin söylediğiniz her şeyi o da bana söyledi. Ailem olmasın, ya da onlarla kötü olayım istiyorsun ama bunu yapma, benim ailem de önceliğim de her zaman sensin, onlar bize ne yaşattıysa karşılığını fazlasıyla verdim ben, aylarca arayıp sormadım bana da ulaşmalarını engelledim diyor.

Ben 1 aylık evliyim ve şunu anladım asla kimse için aile silinmez ben sana söyliyim bu iş olacaksa herkesin rızası ile olması lazım. Eğer ayrılmak istemiyorsan blöf yap kaçan kovalanır hesabı sen arama sorma bakalım arkana düşecek mi yoksa ohh lannnn beni aramıyor rahata mı kavuştum diyecek . Verdiği tepkiye göre yolunu çiz

Yılanda kuyruk, çiftçide evlat acısı oldukça bu iş zor.
Aileleri ne diye karıştırırsınız anlamıyorum. Siz aşıksınızdır affedersiniz vs vs
Peki anne babalar hangi duyguya sarılıp o sözleri unutacaklar.
Bazı kurallar bozulmamalı sonrası iyi gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…