- 1 Haziran 2017
- 636
- 700
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba..
Son konumu bilirsiniz, ya da okuyabilirsiniz.
Olayın üstüne 10 gün ailemin yanına gittim. Yani Yen'i evimizi tuttuk eşyaları aldık, ben orada yaşamaya başlayacaktım ama tatsızlık olunca çıktım gittim. 10 gün süre zarfında ne ben nişanlımı aradım, ne nişanlım beni aradı. Sadece görümcem bir defa mesaj attı Nerdesin Özge merak ediyorum seni vs diye.. o tartışma günü, Annem de nişanlımı arayıp baya boyamış. Nişanlıma ailesi hakkında ve kendisi hakkında ağır konuşmuş. Aslında nişanlımın ailesi hakkında bize anlattığı olumsuz şeyleri söylemiş annem ama adı kayınvalide olduğu için Nişanlım da anneme biraz saygısız konuşmuş telefonda.. neyse 10 gün sonra evime geldim, ben yokken Nişanlım kalmış ve söylediğine göre alkol ve sigaraya başlamış. Normalde her ikisini de kullanan birisi değil. 10 gündür uyumadım sabahlara kadar, içmediğim şey kalmadı, Annen sana akıl veriyor istemiyorum artık bu işi dedi. Ayrılık istemesinin tel sebebi olarak annemi gösteriyor. Aileme aşırı düşkün olmamı söylüyor. Ben senin için zamanında ailemi silmiştim, ama sen rest çekemiyorsun ailene diyor. 2 gündür de görüşmüyoruz, ben görüşmek için adım atıyorum iş yerine vs gittim ama 'burda yok' dedirtti arkadaşına. Telefonlara bakmıyor. 1 haftadır WhatsApp a girmiyor.
Ne yapayım ben?
Dipnot: ben 10 gün önce ailemin yanına giderken bu işi bitirdik diye gitmiştim. Yani Nişanlım annesi ile konuşmuştu, bende konuştum ve çıkıp gitmiştim. Düğünümüze 1 ay kalmasından sebepte eşyalarımızı bu eve getirmiştik. Ben evi terkettikten sonra Nişanlım gardırobun bir tarafına kendi kıyafetlerini katlayıp koymuş, bir tarafına benim eşyalarımı katlayıp dizmiş. Ayakkabılarımızı ayakkabılığa yerleştirmiş vs. Gerçekten bitirme düşüncesi olan insan bunları yapar mıydı? Normalde böyle bir ayrılıkta tüm sülalesi duyardı annesi sayesinde. Ama bu ayrılıkta 10 gündür kimseye bir şey dememişler..
İnan'ın artık beynim durdu..
Ne yapayım ben?
Ayrılma sebebimiz, durduk yere annemi aramaması. Ben bunu söyleyince agresif davranması ve bu işi bitirmemiz. BEn evden çekip gittim ama o arkamdan eşyalarımızı yerleştirmiş. Halbu ki o da bitsin istemiyorum demiştiNiye ayrıldınız bilsem ona göre olumlu ya da olumsuz bir yorum yaparız ama anlatmamışsın
İnşallah mesele küçük bir şey değildir yazık evi döşemişsiniz eşyaları yerleştirilmiş adam ayrılmanıza rağmen ayakkabıları bile yerleştirmiş kimseye söylememişler de demek ki bitsin istemiyorlar
Kızgınlıkla ne yazık ki her şey söylenebiliyor.Ayrılma sebebimiz, durduk yere annemi aramaması. Ben bunu söyleyince agresif davranması ve bu işi bitirmemiz. BEn evden çekip gittim ama o arkamdan eşyalarımızı yerleştirmiş. Halbu ki o da bitsin istemiyorum demişti
Bence siz de onun ailesine karşı cok ayıp ediyorsunuz.
Adam 'kendi' ailesiyle kavga etmis, gorusmemis. Sonra da barismislar. Nasil unutuyor bunlari diyorsunuz. Onceki konunuzda da söylemiştim, size ne? Ailesi ya ailesi. Bugun kufreder yarin barisir. Onun sorunu. Aile dedigimiz sey kapı komsusu mu ki adam ömür boyu kin gutsun? Aile içinde ikiyüzlülük ve gurur diye bir sey olmaz. Bugun kizar eder yarin gidip sarilir. Boyle de olmali zaten. Onun yaşadığı sorun yuzunden siz niye tavir alip ailesi hakkinda dedikodu yapiyorsunuz? Bu konuda bakış acinizi değiştirmediğiniz surece mutlu olamazsiniz.
Bunun disinda bir annem ağzına geleni saymis diyorsunuz, bir 2 cift laf etmis diyorsunuz.
Siz ayrildiniz diye anneniz ne diye arayip kavga ediyor? Annenizi haksiz buldum. Ona ne ki? Nisanliniz saygili olmak zorundaysa anneniz de saygili olmak zorunda. Boyle islerde benim bildiğim buyukler araya girip duzeltmeye çalışırlar.
Ayrica nisanlinizin ailesiyle ilgili sorunları gidip annenize anlatmaniz da cok yanlis. Boyle en ufak bir sorunda ortaya dökülür iste. Siz unutrsunuz yasananlari çünkü seviyorsunuz ama aileler unutmaz.
Baska bir üyenin de dedigi gibi ne zaman ki aileleri karistirmamayi öğrenirsiniz, ancak o zaman mutlu olursunuz.
Ben genel hatlariyla sizi ve ailenizi suclu buluyorum onceki konunuza da dayanarak.
O yuzden evden gitmeyin, seviyorsanız da ozur dileyin. Yanlis hatirlamiyorsam size karsi iyi bir sevgiliydi çünku. Annenize de bir daha ozel meselelerinize karismamasi icin uyarida bulunun.
Ben olsam anneme cok kizardim en azindan.
aynı davranışı sana nişanlının annesi yapsaydı burada konu üstüne konu ,laflar,sözlerEvet bende sizin gibi düşünüyorum.. Zamanında ailesini bana kötülemişti, ailesini silmişti. Şimdi ailesini sevmemi bekliyor. Benim ailem ile 10 aydır bir defa karşı karşıya gelmedi sorun yaşamadı. Annem de benim üzüldüğümü görüp arayıp iki çift laf söyleyince kötü oldu Annem. Haksızlık yapıyor Nişanlım. Kendi ailesinin yaptıkları kötülükleri unutalım, ama senin annenin her dediğini başına kalkayım diyor.
Nişanlım asla gitmez şuan. Benimle konuşmak görüşmek istemiyor ki. Onu nasıl yapayım. Gerçekten düşünceleriniz çok doğru. Bana yardımcı olur musunuz ne yapayım.. Nişanlım kendini kapattı bana tamamenBir de bu sorunu cozmek istiyorsanız alin nisanlinizi götürün annenize, opusup barışsınlar. Tabii onun ailesine de gidin.
Bir arkadasimin nişanlılık doneminde annesiyle nisanlisi arasinda sorunlar olmustu. Annesi kesinlikle olmaz istemiyorum filan diyordu hatta. Sonra guzelce arkadasim onu sevdigini ve annesinin yaptığı hareketlerin yanlis oldugunu anlattı. Nisanlisini da goturup elini opturdu. 2 hafta sonra evlenecekler.
Biraz elinizi taşın altina koyma zamani bence.
Evet, nişanlımın ailesini sevmiyorum. Bizi ayırmak için ellerinden geleni yaptılar çünkü. Samimiyetlerine inanmıyorum. Ve Nişanlımın annesi de bana demediği kalmadı ama affettik işte.. buna ne dersin?aynı davranışı sana nişanlının annesi yapsaydı burada konu üstüne konu ,laflar,sözler
eko üstüne eko bangır bangır giderdin..
iki çift laf etti algın annenin ayıbını kapatmıyor..
Ni
Nişanlım asla gitmez şuan. Benimle konuşmak görüşmek istemiyor ki. Onu nasıl yapayım. Gerçekten düşünceleriniz çok doğru. Bana yardımcı olur musunuz ne yapayım.. Nişanlım kendini kapattı bana tamamen
Hayır.. eşyaları da burada. Ben gittiğimde, İkimizin eşyalarını da yerleştirmiş dolaplara.. kıyafetleri ayakkabıları hep burada. Çağırdım da gelmedi. Bi akraba da kalıyor ya da ordan otele geçmiş olabilir. Bugün iş yerine gittim, aradım meşgule verdi. Bir kaç defa daha aradım ama en son "sayın abonemiz eksik ya da hatalı tuşladınız" uyarısı verdi. Bende numarasını değiştireceğini ya da değiştirdiğini düşünerek tekrar aramadım bilmiyorum ne durumda. Ama zaten aradığımda da açmıyorEve gelmiyor mu hic?
Hayır.. eşyaları da burada. Ben gittiğimde, İkimizin eşyalarını da yerleştirmiş dolaplara.. kıyafetleri ayakkabıları hep burada. Çağırdım da gelmedi. Bi akraba da kalıyor ya da ordan otele geçmiş olabilir. Bugün iş yerine gittim, aradım meşgule verdi. Bir kaç defa daha aradım ama en son "sayın abonemiz eksik ya da hatalı tuşladınız" uyarısı verdi. Bende numarasını değiştireceğini ya da değiştirdiğini düşünerek tekrar aramadım bilmiyorum ne durumda. Ama zaten aradığımda da açmıyor
annenin yaptığı çok mu farklıEvet, nişanlımın ailesini sevmiyorum. Bizi ayırmak için ellerinden geleni yaptılar çünkü. Samimiyetlerine inanmıyorum. Ve Nişanlımın annesi de bana demediği kalmadı ama affettik işte.. buna ne dersin?
Hayır annem aradıktan 2 gün sonra dizmiş eşyaları, kendisi söylemişti.Tum guzel hislerinizi anlatan bir mesaj ya da mail atin.hangisi ulasirsa. Ona olan sevginiz ve ozleminizi anlatin. Ozur dileyin. Aileye maleye girmeyin. Sadece ikinizi konuşun. Daha da donmezse demek ki kararli. Anneniz aramadan once dizmis olabilir eşyaları. O yuzden o ise cok güvenmeyin.
Hayır annem aradıktan 2 gün sonra dizmiş eşyaları, kendisi söylemişti.
Dün gece upuzun öyle bir mesaj yazdım ama dönüş yapmadı. Genelde böyle kapatabiliyor kendini.. Ben kalben ve beynen bitirdiğini sanmıyorum. Anlardım öyle olsa. Ya da öyle mi anlamak istiyorum bilmiyorum.
Çok çok iyi geldiniz bana.. çok teşekkür ederim. Annem de üzgün ve biraz da pişman zaten. Ben iyiliğiniz için konuştum keşke konuşmasaydım dedi. İnşallah eşyalarını toplamaya ve gerçekten bitirmeye gelmez..Tam bir kacan kovalanir vakasi olmussunuz. Eger oyleyse dönecektir. 1 2 gun aramayin madem. Ama geri donus yaparsa lutfen anneniz adina da ozur dileyin. Ben evliligi bir takim isi olarak görüyorum. Aileler de dahil olmak uzere sizin cikarlariniza aykiri davranan herkese karsi birlik olmalisiniz. Bu anneniz icin de gecerli. Nasil ki bir kadin esinin ailesine karsi esinin her daim yaninda olacagini hissetmek istiyorsa bir erkek de bunu hissetmek istiyor. Evlenirseniz artik aileniz o. Esinizi mutsuz eden herkese karsi durmalisiniz. Bence donus yapacaktır 1 2 gun aramayın.