Ne yapacağımı bilmiyorum

Ya hiç birşey anlamadım bazı yerler çok anlaşılmaz olmuş. Hiç noktalama işareti yol bir yerde öldü yazmışsınız Allah korusun bebeğe birşey oldu zannettim . Paragraf Yok biraz düzenleyin de düzgün okuyalım bence

Bu olaylari siz yasadiginiz icin nasil anlatirsaniz anlasilir gibi geliyor. Ancak biz sizi tanimiyoruz, yasadiklarinizi bilmiyoruz, bu yaziyi anlamak imkansiz.

Bebek öldü demissiniz
Sonra dogdu demissiniz
Anlamak mumkun degil
Sadece size bir hayat tavsiyesi verebilitim

Bir ANNE herkese karsi dik durabilmeli , kendini de cocugunu da ezdirmemeli
O cocuk size emanet , onu koruyup kollayacak , mutlu edecek olan sizsiniz
Guclu olun , bu kadar pasif ve ezik olmayin lutfen

çok safsınız siz kendinizi düşünmedikten sonra kımse düşünmez ayrıca hastanede olanlardan sonra eve bakması için çağırmak nedir ?

Gerçekten öğretmenseniz vay o çocukların haline... Bir de Türkçe öğretmeni falan çıkın da düşüp bayılayım

Bu ne yaww bisey anladim ki ben.Hocam siz boyle yapiyorsaniz baskalari ne yapsin.Yazik cocuklara:)

Burada gordugum ogretmenler yuzunden hepsine onyargiyla yaklasir oldum
Dun bi okulla gorusmeye gittim adama ogretmenleriniz turkce'yi nasil konusuyor diyr sordum adam da sasirdi
Valla haklısınız.
Zaten üzgünüm ama öğretmenliğin de suyu çıktı artık. Öyle insanlar öğretmen oluyor ki aklım almıyor.

O kadar karışık yazmışsın ki
Geçmiş olsun mu demeliyim
Hayırlı olsun mu
Başın sağolsun mu?
Emin olamadım.

Galiba bebek doğmuş ve sağlıklıymış. Gözün aydın. Kendi sağlığına ve bebeğe odaklan. Kayınvalideyi boşver. Lohusalık sendromu kayınvalideleri de etkiliyor. Bence tıp literatürü yeniden tanımlanmalı. Bugüne kadar gelini doğum yaptıktan sonra lohusalık sendromu yaşamayan bi kaynana görmedim ben. Hep bi afra tafra, bi cadalozluk.

Ya yemin ederim inat ettim
Sonuna kadar okuyacam dedim
Bebek öldü sonra doğdu dediniz
Ben anlamafım gerçekten
Ama kv sorunu var galiba
Neyse görüşmeyin uzak durun

. , ? ... ! hadi bakalim yerlerinize..

Oldu yazilir, Turkce karakter yoktur da öldü nedir arkadas hic mi dil dersi almadiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…