Ne yapacağımı bilmiyorum

Esin seni falan sevmiyor sadece bu kadarini diyorum

Bana saçma geldi biraz o hep kötü davranıyor siz iyilik meleği gibi sessiz bide üstüne üstlük o kadar olaydan sonra geri çağırıyorsunuz garip geldi.benim anlamadığım şu eşleri arada bırakmaktan vazgeçin sorun varsa sizde söyleyin niye eşinizi köprü yerine koyuyorsunuz bence siz kendi hatalarınızı söylememiş gibi geldiniz

Gözlerim oyuldu,
Çocuk öldü mü doğdu mu anlatamayınca bıraktım okumayı.
Gerçekten öğretmen misiniz?

Anneniz onlarla sizi nasıl bıraktı..
Hastanede o kayinvalideyi parçalardım ben.. kızımı çekiştirecek dikişi acıyacak..
Nasıl insan bunlar..
Eşiniz de tam pasif.. en kibar bu kelimeyi bulabildim "pasif"
Yengeye anne demek falan.. gerçekten ruh hastası bir aile bunlar..
Allah yardımcınız olsun..

Ben aynen yazdım ben bir insanım elbette hatalarım vardır ama anlattığım olayda yok yaşamayan bilemez

Ben okudum sonuna kadar.
Şiddete karşıyım ama böyle kadına neden sabrettiniz? Hele otizmli yeğenime gerizekalı diyecek ha, vay onun haline!
Bir de öğretmenmişsiniz nasıl sınıf yönetiyorsunuz siz bu pasiflikle?
Şimdi sağlığınıza ve bebeğinize odaklanın. Yeri gelince de çirkeflik yapacaksınız

Ben bir kadin olarak yaşadıklarımı paylaştım çocuklu bir annenin yazı yazarken noktalama isaretlerine,paragraf koymaya ayıracak zamanı yoktur. TESEKKURLER...

yahu neden sürekli susuyorsunuz? neden kendinizi savunmuyorsunuz? bir de özür dileyip dert anlatmaya çalışıyorsunuz!
siz böyle davranırsanız biz size buradan ne diyelim?
eşiniz annem giderse ben de giderim dediğinde ikisine de kapıyı gösterecektiniz
siz de pasifsiniz, anneniz de, benim gözümün önünde kızıma böyle davranacaklar, git özür dile diyeceğim! daha neler!
böyle giderse daha çoooook çekersin. sessiz kalma daha fazla, ne eşine ne de kayın valide ne
bir adam için kendinizi böyle ezdirtmeyin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…