Eğer çocuk evlenmeyi kabul etseydi olay mahkemelik olmayacaktı, sizin amacınız evlenmek değilse aileniz namusumuz kirlendi iyilikle evlenmiyorsa mahkeme zoruyla evlenir diye düşündü belki de.
Ailenizle aranız iyiymiş umarım aranız bozulmaz ama yaptığınız hakaret olarak demiyorum başka tanımı olmadığından yazıyorum, cehaletten başka bir şey değil, madem ailenizden bu kadar korkuyordunuz o zaman erkek arkadaşınızla ilişkiye girmeyecektiniz, erkek arkadaşınız ayrı bir alem, başıma iş aldım diye düşündü muhtemelen, o yüzden de koştura koştura gidip ailesine anlatmış olayı.
Aileniz çocukla mesajlaşmalarınızı okuyor zorla olmadığını biliyor ama maksat ortaya bir suçlu çıkarmak olsun diye avukat tutuyor dava açıyor, siz ailenizden korkup yalan söylüyorsunuz, hadi korkudan yalan söylemenizi anlarım ama bari mahkemede korktum yalan söyledim deyin, aileniz çekiniyorsanız ailem zarar verir beni evden atar artık her neyse kadın sığınma evine gitmek istediğinizi söyleyin, bunu elinizde telefon varken şu an dahi yapabilirsiniz, ki size yardım ederiz dedim kabul etmediniz.