Ne yapacağımı bilmiyorum

ailem olayı öğrendiği andan beri eve kitledikleri için gidememiş olabilir miyim? şuan telefonum bile yok gizli şekilde yazıyorum her şeyi

Annemin ailesi öldürülmemi istedi zaten maalesef konuşulacak biri değil bugun de bana çok kızgın olduğunu söyledi çocuğa karşı çok utanıyorum onu seviyorum bunu sevdiğim birine yaptığım için kendimden nefret ediyorum çocukla konuşmak istiyorum ama bilmiyorum

Y

Urfada böyle oluyor sanırım bilmiyorum

Bu konuyu hukuk okuyan ya da hukukçu biri görürse bana ne yapacağımı çocuğu nasıl kurtarabileceğimi anlatabilirse çok sevinirim yoksa ben sevdiğim birine bunu yapmaktan kendim intihar ederim

Bu yazdıklarınızın ciddiyetinin farkındasınız değil mi?
Öldürülmekten bahsediyorsunuz, lütfen doğruyu söyleyin eğer evde zorla alıkoyuluyorsanız ve öldürülme ihtimaliniz varsa Urfa emniyetine bilgi vermek için admini haberdar edeceğim, benzer durumda bir üyemiz için emniyetle irtibata geçilmiş ve bir üyemiz kurtarılmıştı.

M melisaaa902 yer tespitinizi merak etmeyin bize bırakın, siz sadece ölüm tehdidi altında mısınız zorla alıkoyuluyor musunuz onu yazın, biz Urfa emniyetini harekete geçiririz.
hayır iyiyim gayet evde urfada yaşamıyorum sadece urfalıyım lütfen siz bir şey yapmayın ailemle aram şuan iyi zaten kötü olursa ben söylerim burda teşekkür ederim

hayır iyiyim gayet evde urfada yaşamıyorum sadece urfalıyım lütfen siz bir şey yapmayın ailemle aram şuan iyi zaten kötü olursa ben söylerim burda teşekkür ederim
Sözlerinizden evde zorla alıkoyma ve ölüm riski diye bir şey söz değil diye anlıyorum, sanırım asıl meseleniz ve buradan fikir almak istediğiniz konu mahkemede gerçeği söyleyip erkek arkadaşınızın suçsuzluğunu ispat etmek ve onunla görüşmeye devam etmek, yanlış mı anlıyorum?

orta çağdan bir gerilim hikayesi. Hiçbir fikir vermeyeceğim, bu kafa yapısındaki insanların siz de dahil değişmeniz farklı düşünmenizi beklemek olanaksız. Bu nasıl bir gerilik. Kızlık dikme ameliyatı, öldürme tehditleri, dava açmalar. Herşey baştan başa rezillik. Okurken ben utandım bu kafa yapısında insanlarla aynı ülkedenim diye.

Ailem karşı tarafa demeden öncede saldırdığı için böyle dedim zaten çocuğu da beni de öldürmesinler diye yaptım hem de ne alaka evlenmek zorunda kalsın diye yapmadım yırtık oluşup hastaneye gideceğimi nerden bileyim çocuk zaten mesajlaşmaları göstermiş rızayla oldugunu içeren tutuklanmadı da
kendi yağınızda kavrulun, yorum morum yok sizin ne ailenin kafa yapısı düzelir ne sizin.

Sözlerinizden evde zorla alıkoyma ve ölüm riski diye bir şey söz değil diye anlıyorum, sanırım asıl meseleniz ve buradan fikir almak istediğiniz konu mahkemede gerçeği söyleyip erkek arkadaşınızın suçsuzluğunu ispat etmek ve onunla görüşmeye devam etmek, yanlış mı anlıyorum?
evet ama gerçeği söylersem de benim başım derde girebilir ama ailemle aram şuan iyi olaylar bu noktaya nasıl geldi bilmiyorum

orta çağdan bir gerilim hikayesi. Hiçbir fikir vermeyeceğim, bu kafa yapısındaki insanların siz de dahil değişmeniz farklı düşünmenizi beklemek olanaksız. Bu nasıl bir gerilik. Kızlık dikme ameliyatı, öldürme tehditleri, dava açmalar. Herşey baştan başa rezillik. Okurken ben utandım bu kafa yapısında insanlarla aynı ülkedenim diye.
ailemi ben seçemiyorum değil mi siz de türkiyede değil ütopyada yaşıyorsunuz sanırım hiç müge anlıdaki aileleri görmemişsiniz falan benim için önemli olsaydı erkek arkadaşımla zaten yapmazdım

evet ama gerçeği söylersem de benim başım derde girebilir ama ailemle aram şuan iyi olaylar bu noktaya nasıl geldi bilmiyorum
Anladım, siz ailenizle iyisiniz, bir sorun yaşamıyorsunuz ama erkek arkadaşınızın masum olduğunu mahkemede söylemek istiyorsunuz lakin yalan söylediğiniz için hukuken başınız belaya girer diye korkuyorsunuz.

2 ay önce erkek arkadaşımla aramızda cinsellik anlamında bir şeyler yaşandı sonra aniden benden çok fazla kan geldi vajinal yırtık oluşmuş dediler çocuk kendi ailesine söyledi ailem doğulu böyle bir şeyden haberleri olursa beni ve çocuğu öldürürler diye onlar her şeyi sakladı gizlememi söylediler hemen dikiş ameliyatı oldum ama ailem birkaç gün sonra bu olayı öğrendiler ben çocuğa evlenelim kaçalım dedim ama çocuk param yok evlenecek ancak nişan yapabilirim ona bile param yok dedi ailem öğrendiği için evlenmek dışında başka çare düşünemedim çocuk ve ailesi böyle konuşunca ben de ortada kaldım ailem namusumuz kirlendi artık nasıl olacak böyle dediler diğer akrabalardan ölmemi isteyenler oldu ben de evden atılırım düşüncesiyle zorla olduğunu söyledim karşı tarafla mahkemelik olduk artık ne yapacağımı bilmiyorum böyle dediğim için karşı taraf benden nefret ediyor ama ailem çocuğu da beni de öldürür diye böyle demek zorundaydım maalesef ki bu olanlar gerçek ölmek istiyorum artık
Çok uydurma bie hikaye gibi ama anlamadım.Yaşın kaç kızım senin?

Anladım, siz ailenizle iyisiniz, bir sorun yaşamıyorsunuz ama erkek arkadaşınızın masum olduğunu mahkemede söylemek istiyorsunuz lakin yalan söylediğiniz için hukuken başınız belaya girer diye korkuyorsunuz.
evet gerçeği söylersem hem hukuken hem de ailemle başım derde girebilir

Aslında diktirme ameliyatı değil o.Bazı durumlarda ilk ilişkide vajina yırtıkları oluyor.Durmayan kanamadan dolayı ameliyata alıp yırtıkları dikiyorlar.Bekaret,zar olayı değil

23 korkudan salaklık yaptım onu soruyorum zaten
Bak sakın o çocukla görüşme.Ailen fark ederse ikinize de zarar verir.Mahkeme olacak zaten.Orada söylersin.Mahkemede de ailenden korktuğunu da söyle.Seni korumaya alırlar.
Artık şu erkek olaylarını bırak.Bak başına ne işler geliyor.Sınava hazırlanacakmışsın.Ona hazırlan.Üniversiteye git oku.Kendini kurtar.

23 korkudan salaklık yaptım onu soruyorum zaten
Nolcak derken çocuk naptı demek istedim.Senin yaşın genç ama çocuğun işleri buraya getirmemesi gerekirdi .Aileler kendi arasında çözcekler sende bu durumu bir uZmana anlat ondan bilgi al,olay huhuki olmuş,hem bir avukat hemde bir psikolog yada psikaytıye durumu anlat onlar daha doğru yardımcı olur

Nolcak derken çocuk naptı demek istedim.Senin yaşın genç ama çocuğun işleri buraya getirmemesi gerekirdi .Aileler kendi arasında çözcekler sende bu durumu bir uZmana anlat ondan bilgi al,olay huhuki olmuş,hem bir avukat hemde bir psikolog yada psikaytıye durumu anlat onlar daha doğru yardımcı olur
Evden dışarı çıkmasına izin vermiyorlarmış.

Back
X