Ne yapacağımı bilmiyorum

Bakın sizin olayınız instagram falan değil. Eşiniz bir dal aramış ve bulmuş. Bu tamamen bir bahane.

Ayrıca ne münasebet instagram yasağı, ortak hesap açmalar ya siz köle misiniz Allah aşkına? Siz en baştan yasağı kabul etmeyecektiniz. Madem ettiniz o zaman dürüst olacaktınız ama ne olursa olsun bu kadar büyütecek bir olay değil yani. Dediğim gibi bir bahane arıyormuş ve bulmuş. Siz de kendinizi geri çekim biraz kendi kendinizi iyice ezdiniz.

Muhtemelen arkasından iş çevirdiğiniz düşünüyor. Benden gizli hesap açtı neler yaptı kimlerle konuştu ve sildi olarak düşünüyor. Şüpheleri gidermeniz lazım. Olay basit değil bence
Eşinizin yerine koydum kendimi. Kocamın benden gizli hesap açtığını öğrensem ben öğrendikten sonra şifresini verse gösterse dahi aklımda hep şüphe kalır. Ben öğrenmeden önceki süreçte neleri sildi diye düşünürdüm. Tabi bu benim kişisel düşüncem.

Son düzenleme:
Son durum ne oldu hala küs müsünüz
25 günün sonunda 22 eylülde kızımın doğum gününde barıştık oda babası araya girmiş konuşmuş falan eve geldi konuşalım dedi bende olur dedim sonra bitecekse bitsin git aç davayı dedi bende kızımız için toparlayalım falan dedim ama tabii nazlandı falan neyse düzeldik 2 gün harikaydı sonra yine özüne döndü neymiş bende eski enerjiyi görememiş öyle böyle bu vakte geldik yine pazar günü büyük tartıştık bu defa aldım valizi kızımı çıktım evden devamı öteki konumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…