ne yapacağımı bilmiyorum..

Gerçekten çok zor..
Kendimi sizin yerinize koydum da, aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık..
İnsan eti ağır geliyor derler, ki 2-3 haftalığına misafirliğe gelen akrabalar bile bunaltabiliyor insanı.
Sevmediğimizden değil ama olmuyor işte.
İnsan öz babası varken rahat rahat oturamıyor, bir de eş babası demek kendi evinde diken üzerinde olmak demek.
Yoksa kimse bir kap yemeği iki gömleği dert etmez..

Bence baştan söyleyin her şeyi, 2 sene sonra biz mi seni zorladık kabul etmeseydin deyiverir el oğlu..
Allah yardım etsin arkadaşım.

Kesinlikle kabul etme, o ne öyle rahat gezemezsen gezemeyiver falan :20:

Ya bosversene sen, sevgilin babasinin parasinin derdinde, senide hizmetci gibi istiyor, hem koca kahri cekeceksin, hemde kayinpeder eziyeti, oh ne ala bunlar icin.
Böyle birseyi senden istemesi bile yanlis, nekadar sacma bir düsünce, millet "Seni rahat ettirecegim" diye söz verip evleniyor esiyle, seninki simdiden rahat ettirmiyecegim, etmeyi ver rahat diye tehditler savuruyor. Ister 5 sene degilde 50 sene gecmisin olsun bunla, hic böyle es olurmu Allah askina. Kendi degerini bilmessen, elalemin ogullari babalari hic bilmez, sen kesin ve net hayir istemiyorum, ben rahat bir hayat istiyorum diyeceksin. Onuda sana cok görüyorsa, baska bir köle bulsun evlenecek ve babasina bakacak.
Ortam böyleyken birde sakin evlilik düsünme, zaten simdi yalandan suyundan gider yine evlendikten sonra baslar eziyet etmeye yok babam bize gelecek diye.
Madem esin olacak adam seni düsünmüyor hic, sen kendini düsüneceksin, sert ol bu konuda!

Son düzenleme:
bende aynı şeyleri düşünüyorum.. ilk konuşmamızda bunları söyliycem ama insan bi an acaba yanlışmı düşünüyorum diye kendini yokluyo yani bana öyle oldu büyük konuşmuyorumm beraber kalmayı kabul etmiyorum ama aynı şeyde benim başıma gelirse diye korkmadanda edemiyorum konu açmamın sebebide buydu ve şimdi kabul etse bile ilerde yine karşıma çıkacağından kötü bişey oldugunda bana karşı tavır almasından korkuyorum

babasının evli oldugu kadını ondan ve kuzenlerinden duydugum kadarıyla biliyorum bende telefonda konuştum ya çok iyi rol yapıyo yada bilmiyorum.. çok çirkef bi kadın oldugunu duydum. benimkinede bi iftira atmıştı yani o kadını hiç sevmiyo istemiyo ya kadından ayrılsın babası beni ilgilendirmez ama ben onunla yaşamaya tahammül edememm

bende aynı şeyleri düşünüyorum.. ilk konuşmamızda bunları söyliycem ama insan bi an acaba yanlışmı düşünüyorum diye kendini yokluyo yani bana öyle oldu büyük konuşmuyorumm beraber kalmayı kabul etmiyorum ama aynı şeyde benim başıma gelirse diye korkmadanda edemiyorum konu açmamın sebebide buydu ve şimdi kabul etse bile ilerde yine karşıma çıkacağından kötü bişey oldugunda bana karşı tavır almasından korkuyorum

babasının evli oldugu kadını ondan ve kuzenlerinden duydugum kadarıyla biliyorum bende telefonda konuştum ya çok iyi rol yapıyo yada bilmiyorum.. çok çirkef bi kadın oldugunu duydum. benimkinede bi iftira atmıştı yani o kadını hiç sevmiyo istemiyo ya kadından ayrılsın babası beni ilgilendirmez ama ben onunla yaşamaya tahammül edememm

Arkadaşınızın sizden talebini elden ayaktan düşmüş yaşlı bir babaya bakma talebi ile kıyaslamayın, bu tamamen keyfi ve bencilce bir istek.

Aklınızı, fikrinizi, kararlılığınızı toplayın, net bir şekilde reddedin. Kadının çirkefliği sizi ilgilendirmez, adam zaten işleri görülsün, tepe tepe kullansın diye evlenmiş kadınla, kadından büyük aşk beklemesin bi zahmet. Bu onların arasındaki bir şey, erkek arkadaşınızın müdahalesi bile yersizken bunun ceremesini neden siz çekesiniz ki?

Yarın bi bakarsınız, iki tane anlayışsız adamın elinde hizmetçi olmuşsunuz, bakış açıları bu çünkü. Kendinize yazık etmeyin.

ıyyy bas tekmeyi kıçına.. bi de duygu somurusu yapiyo yok senin babana ben yapsam bik bik bik.. evimdde de rahat edemiceksm evlenmiyim daha iyidir.. hadi anne olsa bi derece o bile fena ama koskoca adam birak yillarca birlikte yasamayi o varken tuvalete bile giremem yav

sevgiline çok kızdım.ne demek canım babasına yaptığı birşeyden kızıyor ve sana dönüp seni suçluyor,sana bağırıyor falan.bir kere buna tepkini göstermelisin.senin ailen problemliyse bunun sebebi ben mi oldum şimdi de.bu çocuk mu da koskoca insanı karısının elinden kurtarıp siz mi adam edeceksiniz.
valla yapamazsın belki ama mutlu bir hayat istiyorsan sen kendine başka bir yol çiz.bu sevgilinle çok da mutlu bir evlilik beklemiyor seni.belki babası sizinle yaşamıycak ama sorunları gelir yine seni bulur.bir kere erkek arkadaşın anlayışsız.varsa yoksa babası, senin düşüncelerini isteklerini önemsemiyor.şimdiden senle alakası olmayan konuda bile seni suçlayacak bir sebep bulabiliyor.sırf babasıyla yaşamak istemedin diye.senin birşey istemeye hakkın yokmu

Aynı şey başına gelirse derken?

Tam tersi olsa emin ol kabul etmezdi senin babanı, "ne gerek var evli eşi de var" derdi.

Bana birazda olayların acısını senden çıkartıyor gibi geldi.

İçin rahat olsun sen doğru olanı yapacaksın kabul etmeyerek

Arkadaşınızın sizden talebini elden ayaktan düşmüş yaşlı bir babaya bakma talebi ile kıyaslamayın, bu tamamen keyfi ve bencilce bir istek.

Aklınızı, fikrinizi, kararlılığınızı toplayın, net bir şekilde reddedin. Kadının çirkefliği sizi ilgilendirmez, adam zaten işleri görülsün, tepe tepe kullansın diye evlenmiş kadınla, kadından büyük aşk beklemesin bi zahmet. Bu onların arasındaki bir şey, erkek arkadaşınızın müdahalesi bile yersizken bunun ceremesini neden siz çekesiniz ki?

Yarın bi bakarsınız, iki tane anlayışsız adamın elinde hizmetçi olmuşsunuz, bakış açıları bu çünkü. Kendinize yazık etmeyin.

aynen.. sevgiliniz es degil babasina hizmetci ariyor sanirim

waaaayy sinsiye bak sen..

kadın için babamın parasının peşinde, diyor, ama kendi çörekleniyor, edepsizliğiylede bastırmaya çalışıyor..
babasının parasının peşine düşmeye de hiç utanmıyor..
bir tabak fazla koyacakmışmış..laf..
karım rahat etmezse etmesin, yeterki ben babamın maaşının üstüne çökeyim..
nerden bulursunuz böyle tipleri anlamamki..?

kendine eziyiet olur bu tamam oda babasını düşünüyor ama sonuçta babası öyle veya böyle bir hayat kurmuş ve sizde kuracaksınız tabikide senin için ailesinden vazgeçme veya onlar için senden vazgeçme gibi bi durum söz konusu degilse canm cok kötü olmuş bu ya :(

ay bazı arkadaşlar düşüncelerime tercuman olmuş valla ben bu kadar açık açık yazamamıştım

tekrar söylüyorum ayrılmakta bi seçenek

Son düzenleme:
kızlar bazılarınız çok mantıklı düşünüyo ve konuşuyo ama bazılarınızda fazlasıyla saçmalıyo üstüne alınması gereken alınır bi konu açılıyo yorum yapılıyo doğal olarak ilk mesajımdada yazdım mantıklı cevap istiyorum diye daha ne yazmam lazım biraz kelimelerinizi seçinde konuşun rica ediyorum.

sevdigimin kabul edilmeyecek bişey istedigini biliyorum normalde gerçekten anlaştıgım biri. bunuda etmicegimi söylicem kabul ederse eder tamam etmezse kendi bilecegi bişey ama yok sinsi yok babasının parasına çökmek istiyo falan herşeyinde bi söylenme tarzı vardır

Babasını sevdiği için yanınızda kalmasını istese 100 lira vermemiş diye okadar küfürü saydırmaz bence babam üvey evladına para yedireceğine bana yedirsin diyo :53: sen bu kişiden ayrılmayıp hala ciddi ilişki düşünüyorsan sende de sorun var k.bakma

kızlar bazılarınız çok mantıklı düşünüyo ve konuşuyo ama bazılarınızda fazlasıyla saçmalıyo üstüne alınması gereken alınır bi konu açılıyo yorum yapılıyo doğal olarak ilk mesajımdada yazdım mantıklı cevap istiyorum diye daha ne yazmam lazım biraz kelimelerinizi seçinde konuşun rica ediyorum.

sevdigimin kabul edilmeyecek bişey istedigini biliyorum normalde gerçekten anlaştıgım biri. bunuda etmicegimi söylicem kabul ederse eder tamam etmezse kendi bilecegi bişey ama yok sinsi yok babasının parasına çökmek istiyo falan herşeyinde bi söylenme tarzı vardır

hadi canım bye..

Babasının sizinle yaşamasını istemesinden daha büyük bir sorun var bana göre.
Özbeöz babasına 100 lira için küfürler yağdıran adam 5 lira için bana neler yapmaz derim, mümkün mertebe uzaklara giderim...

Ne yapacaksın kabul etmezse? İlla babam bizde kalacak derse?

Bu en azından dürüst bir davranış olur, yolunu seçer kararını verir, ona göre yaşarsın. Ama he he deyip evlendikten sonra emir kipiyle konuşursa o kötü. Ki ben o ışığı gördüm kendisinde.

Bu ilişki üzerine iyi düşünülmeli.

ben net bi dille istegimi söyledigimde kabul edeceginden eminim beni sececeginden de suphem yok.

güle güle şekerim

Büyük ihtimal sinirle patladı sana ama birde şu var Ceyda ya evlendikten sonra nasıl olsa kabul ettiririm deyip sana baskı yapabilir mi bu konuda :26:

Back
X