ne yapacağımı bilmiyorum..

simdiden istemediginiz cok belli. sakin yapamayacaginiz seyler icin sessiz kalmayin. yaparim diyip yapamazsaniz daha kötü olur.
dusunun balayindan gelmissiniz baba evde. her aninizda yaninizda. hem temizlik yemege de katki vermeyecek buyuk ihtimal. duskun biri de degil.. olacak sey degil.

nisanlinizin bu teklifi, babanizi bosatmaya calismasi bana hic normal gelmedi. maddi sorumlulugu babasina mi yuklemek istiyor acaba? siz de bence iyi dusunun bu hareket bana normal gelmedi, yanlis anlamayin ama evlilik kararinizi dusunmek icin de bir firsat bence..

belki babası mutlu, nerden biliyo yani, hayret bişey belli ki başkalarının hayatını kontrol etmeyi pek seviyo, önce babaya küfürler say sonra sevgiline sar babamı niye istemiyosun diye, yol ver gitsin

nerden başlıyım bilmiyorum.. bana en doğru cevabın burdakilerden gelecegine inanıyorum.. mantıklı bi cevap istiyorum :31:

kızlar sevdigim askerde inşallah şubatta gelicek haliyle ciddi düşünüyoruz ama öyle pat diyede evlenemeyiz
askere gitmeden aramızda bi konuşma geçmişti annesi ile babası ayrı babası başka bi kadınla evli
bana evlendikten sonra babam bizimle yaşasınmı demişti
bende istemedigimi söylemiştim nazik bi dille sebeplerini açıklamıştım

amacı babasını o kadından ayırıp yanına almak. kadının amacı babasının parasını yemekmiş ki öyle çok zengin biri değil kirada oturuyo adam. babasının evlenme amacıda kıyafetlerim yıkansın yemeğim yapılsınmış. yoksa evlenmesine gerek yokmuş benimki öyle demişti.
neyse ben istemedigimi söyledigimde bu beni anlayışla karşıladı haklısın dedi ve konu kapandı.

dün akşam telefonda konusuyoruz babasıyla kavga etmiş çok sinirli normaldede beraber yaşamıyolardı ve çok iyi anlaşamıyolar askere gittikten sonra daha bağlandılar baba oğul.

bizimki izindeyken bi arkadasından 100 lira borç almış babası ben veririm demiş ama hala vermemiş üvey oğluna aylık 400 lira para veriyomuş demesine göre. bir sürü küfürler yağdırdı babasına çok zoruna gitmiş. o konuda haklı bişey diyemiyorum.

sonra benle başladı kavga etmeye. bide sen yapıyosun babamı kabul etmiyosun ben senin annen babana böyle yapsam nolur?? nolcak yani sofraya bi tabak daha fazla koysak?? evde rahatmı gezemicen gezmiyverirsin diye bir sürü laf saydı ama çok zoruma gitti.
kabul ettim en sonunda ama hiç istemiyorum..

bi evde babası o ve ben...
benim evlendikten sonra çalışıp çalışmayacağım belli değil. çalışsam yorgun argın gelip babasının yemegiydi bulasıgıydı, çalışmasam o yokken bile babasıyla aynı evde olacagım. tamam belki benımde babam olacak ama ne kadar rahat olabilirimki ben böyle?

kafam çok karışık yazmadıgım bi kaç şey daha var :31:
şimdiden okuyup yorum yazanlara teşekür ederim

Sakın kabul etme. Hayatının en büyük hatasını kendi ağzınla kabul etmiş olursun. Ve her tartışmanızda başından biliyordun mevzusuna döner. Ve çıkmaza girersin.. yapamazsın aynı evde bir kere bu milyon kere yaşanmış bir gerçek. 100 kişiden 90 ı aynı sonuca ulaştıysa tecrübeler biraz doğrudur demi?

Babasının parasına konma derdinde gayet açık ortada bi tabak daha fazlası merhamet duyguları hikaye
Para üvey oğlana üvey anneye gitmesin.
Sende yemek falan yap bulaşık yıka evlenmeden bu kadar artistse evlendikten sonrahı vahim bence

konuştum canım hallettik konustugumda beni anlayacagını biliyodum zaten özür diledi herşey normal yani çokk şükürrr...

Kabul edemeyeceğini söyle, ayrıca adamın karısını bırakıp sizin evinize geleceğini pek sanmıyorum niye gelsin boşanmak gibi bi niyeti yoksa.

ben olsam asla kabul etmem sonucta erkek sen evınde rahat dolasamıcaksan ne anladın o işten sort giyiceksın bı dert gece wc mutfaga gidiceksın her dk yatak odandan cıkarken kıyafet deiştiricek halin yok sonra bu ısın banyosu var . varda var yani kayın valıde olsa oda kadın sende kadın ama kayınpederle olmaz :19:

Back
X