Ne Yapacağımı Bilmiyorum

bu daha önce hiç düşünmediğim bir şeydi. konduramam ona böyle şeyleri. inşallah yoktur öyle bir şey. bu konuda önlem alacağım. teşekkürler.

yard. doç. mu kendisi?
eğer öğretim üyesi ise çekineceği ne olacak ki?

bu daha önce hiç düşünmediğim bir şeydi. konduramam ona böyle şeyleri. inşallah yoktur öyle bir şey. bu konuda önlem alacağım. teşekkürler.

yani ses etme tedbirini al tevekkülü Allaha bırak...sonra yanan sen olursun dikkatli olmak lazım..ben eşimle tanıştığımda yalan yok kimliğine bakm ıştım..sen çaktırmadan bak kimliğine bir şekilde..dediğim gibi bekarsa tamamen etik durumlardan ötürü önlem alıyordur..

onun evini hiç görmemiş olmam, hayatının benden ve okuldan başka hiçbir yönünü bilmiyor olmam da canımı sıkan bir konu.

Şu yazdığın şüphe uyandırıyor.Senin onun evine gitmeme sebebin laf söz olmasıysa,senin evin için de aynı durum sözkonusu.
Erkek arkadaşın kiminle yaşıyor ? En azından adresini biliyor musun ?
Bir de bu sarılıp uyumalar bir yere kadar.Bir sarılırsın iki sarılırsın üçüncüde ötesine geçersin.Mühim değil diyorsan sen bilirsin ama senin için önemliyse evine çağırmaktan,uyumaktan vazgeçmeni öneririm.Zira mezun olup gidince seni aramayabilecek biri gibi görünüyor.

Oncelikle tebrik ederim umarım istediğin gibi olur hersey.. asĺında durumda bir tuhaflık yok.. bu gun pek cok buyuk şirkette calisanlari arasinda iliski olmasini hos karsilamiyor ve onlarda gizli tutuyorlar.. soz konusu sizin ozel hayatiniz yani okul sinirlari disinda ne yasadiginiz kimseyi ilgilendirmez ki bunu zaten okula yansittiginizi dusunmuyorum.. ben senin yerinde olsam yasadigim seyin tadini cikarirdim.. bir yandanda iliskimizi aciklayacagimiz gune kadar hem onu hemde kendimin ona karsi hislerini ve iliskimizi degerlendirirdim.. mutlu musun onemli olan o bosver gerisini.. olacaklari yasmadan bilemezsin dimi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

insan sadece cinsel dürtüleri için aylarca başka birinin peşinde koşar mı? bu bana çok olası gelmiyor. sonuçta bunları başka insanlarla da yaşayabilecek birisi... :44::44::44:

koşar neden olmasın, cinsel dürtü diyip geçme insan 50 yıllık karısını bırakıyor o dürtü için.. sonuçta karısıyla da yapabilir..

yard. doç. mu kendisi?
eğer öğretim üyesi ise çekineceği ne olacak ki?

yardımcı doçent. anlattığına göre daha önce anabilim dalı başkanıyla sürtüşmeleri olmuş. siyasi sebeplerden ötürü komik yaptırımlar uygulamışlar buna. anlattığına göre evrak tutarken, sınavlarda bile artık kendini rahat hissedemiyormuş. biraz diken üzerinde yani.

ya birkaç kez ben de gitmek istedim ama ya geçiştirdi, ya da olmaz diye kestirip attı. çok istesem de üzerine gidemedim. sadece yalnız yaşadığını ve oturduğu semti biliyorum o kadar. galiba onun evinde de vakit geçirmek için baskı kurmam gerek.

evlilik falan uzak demişsiniz ama ben anlayamadım o zaman bence sizin ilişkiniz sadece gününü gün etmeye dayalı kusura bakmayın yorumlarınızdan bunu anldım

Merhaba,
Iliskinizi gizleme çabası iki tarafinda baskilardan zarar gormesini engellemek olabilir tabii. Ki bencede dogru olan bu . Kimsenin bilmesine gerek yok . Bosverin ben nazara inanirim ne kadar cok kisi bilirse o kadar sikinti cunku .
Sizinle birlikte olmak icin bunca aydir sevgili olmazdi diye dusunuyorum .
Kendinizi bunaltmayin bence.
Lutfen bu anlarin tadini cikarin . Kaybederseniz o kuytu kosede yediginiz yemekler,birlikte uyumalariniz,siirler ,filmler dert olur icinize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evlilik falan uzak demişsiniz ama ben anlayamadım o zaman bence sizin ilişkiniz sadece gününü gün etmeye dayalı kusura bakmayın yorumlarınızdan bunu anldım

bence bir ilişkinin sonu illaki evlilik olmamalı. olacaksa bile biz henüz bizim normlarımıza göre evlenecek insanlar değiliz. bunda anlayamayacak ne var? evlilik bence ilişkisinde artık heyecan kalmamış insanların sığındığı bir şey. evlenmeden mutlu olmak çok mümkün. kusura bakmayın.

ımm, zor ya sizin işiniz :/ Bence okulun bitene kadar sabredin
Sonuçta her ikinizin geleceği de tehlikeye düşebilir.
Sizin durum biraz gülü seven dikenine katlanır cinsinden :/

inanın çok rahatlattınız beni. çok teşekkür ederim.

öyle konulardan bahsetmiyoruz hiç, evlilik bizim için şuan çok uzak bir şey. önce daha özgür, daha çok zaman geçirmemiz lazım. ikimiz de böyle düşünüyoruz.

Ama neyin adını koymuşsunuz ki anlamadım ben. Zaten herkes böyle takılıyor, üstelik kimseden kaçmadan.

.

hanım efendi sevgilime arızalı falan demeyin lütfen. ben burada bir derdimden bahsediyorum, siz bize hakaret ediyorsunuz.

arızalı derken yani bir çekindiği var evli olmasa bile sadece okul yönetiminden çekinmiyor ya da ilişkinize geçici gözüyle bakıyor anlamında arızalı.

insanların kendi doğrularını savunurken başkalarının doğrularını ve hayatlarını tek bir cümle ile karalayabilmeleri bana her zaman samimiyetten uzak gelmiştir. bununla beraber evet her ilişkinin sonu evlilik olmak zorunda değil haklısınız bu haklılığınızla birlikte diğer cümleniz nedeniyle bir o kadar sevimsiz geldi gözüme bu mesajınız.

sevgilinin evine gitmelisin diyen arkadaşlar haklı bu arada, karşınızdaki insanı gerçekten tanıyor musunuz yoksa sadece onun size yansıttığı karakteri mi tanıyorsunuz bunu bi kendinize sorup içtenlikle cevaplayın bakalım içinizdeki ses ne diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…