Ne Yapacağımı Bilmiyorum

inanın çok rahatlattınız beni. çok teşekkür ederim.

Rica ederim :) .
Birlikte olmadik desenizde buralarda cok fazla namus bekcisi , kendi bulamadiklari mutlulugun acisini baskalarininkini golgeyerek cikarmak isteyen cikar . Umursamayin bence :)

Ayrica her iliskinin sonu evlilige gidecek diye bir kural da yok .
Kiymetini bilin . Benim icinde bol bol gulumseyin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evlenmeden çok mutlu olabilirsin elbette. ama bu bir yere kadar. elbette birbirinizi tanıyacak, kendi ayağınız üstünde duracaksınız önce. ama adam sizden 9 yaş büyük, tüm bunlar yapılırken de gelecek planları kurulamaz mı? neyse siz de zaten halinizden memnunsunuz, o halde neden ilişkisinde heyecan kalmamış insanlardan fikir bekliyorsunuz ki ???
eğer siz sonsuza dek böyle mutlu olacağınızı sanıyorsanız kusura bakmayın ama hayal kuruyorsunuz.

ben o cümlede sizin veya bir başkasının evlilik ile ilgili düşüncelerine saygısızlık etmek istemedim. o cümleyi yazma amacım benim gözümdeki evlilik olgusunu tanıtmaktı. ben kimsenin düşüncelerine, fikirlerine, hissiyatlarına saygısızlık etmem. benden farklı düşünüyor diye insanlara etiket takmam. herkes her konuda ne hissediyorsa söyleyebilmeli.

Sevgilinizin aslında böyle davranması çok normal.
düşünsenize birlikteliğinizi açıklamanız durumunda ya düşündükleriniz başınıza gelirde, sevgiliniz işinden olursa.
belli ki biraz daha kapalı fikirlerin hakim olduğu bir okul yönetimine sahip bulunduğunuz üniversite, canınız fazlasıyla sıkılabilir, fazlasıyla sizinle uğraşabilirler.
günümüzde bir üniversitede hoca olmak kolay değil, ki bunu herkesten çok sizin biliyor olmanız gerek.
bunlarla uğraşmak emin olun ilişkinizi hiçte iyi yönde etkilemeyecektir, büyük ihtimallede bitecektir. hemde birbirinizi suçlaya suçlaya.

bu durumda saklamanızın doğru olduğunu düşünüyorum ama abartmadan.
mesela sizinde onunda en yakın arkadaşlarınız bilebilir. kaçak göçek yaşamaktansa hayatınızı bir kaç arkadaşınızı daha alarak daha eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

cinselliği yaşayıp yaşamamanız konusunda bir şey diyemem ama ikinizde olgun insanlarsınız, bunun kararını kendiniz vermelisiniz.
ama bunu verirken "kendimi ona sunarsam artık hiç heyecanı kalır mı" diye düşünmeniz yanlış, bunu söyleyebilirim.

İyi günler :)

teşekkür ederim. huzur verici bir yorum oldu. yakın arkadaşlarımıza açılma konusunda zaten biraz düşüncemiz vardı, şimdi iyiden iyiye mantıklı desteklerimiz olacak. tekrar teşekkür ediyorum.

Hahahaha kusura bakmayın ama bu evde kalmıs kız avuntusu:)) ben evlendım gayette süper bi hayatımız var . Madem bu kadar özgür ruhlusun takmazsın e bu adam senle sonuna kadar kardes kardes yatcak diil o işe sıra gelince ne yapcan cok merak ediyorum. Umarım 3-5 ay sonra kızlık zarı dikimi konusuyla karsımıza gelmessin:)) su testisi su yolunda gerçi...

Daha birkaç aylık bir ilişki ve ısrarcı bir adam... bilemedim...

şahsen benimde aklıma evli olma ihtimali geldi :))
çok özel olacak ama cevap vermekte zorunda değilsin..bakire misin?
erkek olarak bunu talep etmesi normalde acaba sen bakiresin diye mi ısrarcı olmuyor diye düşündüm.
netice fakülte de hoca ve işinden olabilir örneği çok..
yani gerçekten insan merak ediyor neden seni evine götürmüyor..ya dışarıda kimse görmesin diye verdiği çaba hoca olmasından değilde evli olmasından mı?
eşi anlar diyorsunuz da çok usta erkeklerde var..baksanıza önleminizi almışsınız kimse sizi görmüyor.

bence kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle davranmalısın canım. insanların ağzı torba değil malesef

hanım efendi devamlı benim hayatımı, kararlarımı sorgulamanızı anlamıyorum. bir yerlerden bir acınızı bana saldırarak çıkarıyor gibisiniz. evde kalma konusunda da: 20-22 yaşına geldiğinde hayatta başka alternatif yokmuş gibi, sanki kendi ayakları üzerinde duramıyor gibi bir erkeğe dayalı yaşamaktan kat kat iyidir 25inde, 30unda bekar olmak. kızlık zarı dikimi falan diye kurduğunuz iğrenç cümlenizden anlaşılıyor ahlak konusundaki görüşleriniz. merak ediyorsanız kızlık meselesini de söyleyeyim: şimdiki sevgilim ömrümde gördüğüm ilk erkek değil. yeterince açık olmuştur umarım. ne demek ya kardeş kardeş yatacak değil, tecavüz mü edecek sanki bana. siz dünyayı kendi dar kalıplarınızdan ibaret sanıyorsunuz ama çok daha fazlası var. dar ufkunuzla bana yafta atmaya çalışmayın.

lütfen daha fazla cevap verip daha fazla çirkinleşmeyin.

Şu konumdaki bir ilişkiyi saklamak mantıklı, işinden olmasa bile dışlanma, baskıya maruz kalma durumları olabilir ikinizin de.
Ama nereye kadar bu şekilde devam edebilir ki? Ev derseniz sizin evinizde ne derece gözden uzak oluyorsanız onun evinde de öyle olur diye düşünüyorum. Bence evine davet etmesi gerekirdi...

şuan yurtdışında olduğu için skype vs şekilde konuşuyoruz. onun evine gitme konusunu böyle bir yolla açamam. artık o gelesiye kadar bekleyecek. onun evine gitmeyi istersem ısrarcı ve güvensiz gibi görüneceğim diye korkuyorum bir yandan da.

Ben unv yeni baslamisken dersimize giren hocami nisanlisindan ayrilip ust siniftaki bi kizla cikip evlenmisti is ciddi olduktan sonra nie ayip olsun ki

Bide cinselligi yasamazsan niyetini daha rahat anlarsin bence

Tabi ki siz ısrarcı olmayın ama en azından ilişkiyi bir üst seviyeye taşımak için böyle bir hareket beklenebilir.

size özel mesajla cevap vermek istedim fakat veremedim. bu sorunuza buradan açıkça cevap vermek istemiyorum. ne yazık ki daha kendi türüne sahip çıkmayan ahlak bekçisi bir çok dar görüşlü insan var. kendileri kuruyup gitmekten korktukları için sanırım 19-20 gibi evlenmişler, kocalarından başka kimseyi görmüyorlar...

Neden sakladiginizi ben anlamadim. Sizi okuldan mi atarlar adamı isinden mi?

Neden sakladiginizi ben anlamadim. Sizi okuldan mi atarlar adamı isinden mi?

iki durum da başımıza gelebilir. onun iş arkadaşları arası çok kötü, daha önce kavgaya varan çok şey yaşamışlar. diken üzerinde kendisi. bana da sırf onla olan ilişkimden ötürü zorluklar yaşatabilirler.

gerçi benim yorumlarımı eksiliyosunuz ama yine de söyleyeyim.
ben araştırma görevlisiyim, herkesin birbirinin dedikodusunu yapıp kuyusunu kazdığı bir üniversitedeyim.da
ama şu anda bi yard. doçentin danışmalık yaptığı öğrencisiyle birlikte olduğu duyulsa bir kaç kişinin ayıplaması dışında bir yaptırımı olmaz-olamaz.
ortada cinsel bir istismar yok.
haa bu arada olan ilişki bana göre "etik" değil. ama sakıncalı da değil.
2 tane yetişkin birey.
okulda adamın odasına kapanıp işyerine uygun olmayan davranışlarda bulunmuyosunuz sonuçta.
dışarıda gezip dolaşmanız da kimsenin karışabileceği bir şey değil.
özel bi üniversitede değilse kapı gibi kadrosu olan bi hocaya kimse bir şey yapamaz bence.

bu işin içinde başka şeyler olmasından korkun bence.
özellikle evine davet etmemesi, hayatının sadece bir yönünü biliyor olmanız asıl bunlar tehlikeli.
bu arada evlilik hakkındaki düşüncelerinizi söylerken burada bir çok insanı kırıyor olabilirsiniz.
ben de evlenmeden çok mutlu beraberlikler sürdürülebileceğini düşünüyorum. ama bunu söylemenin yolu bu değil. isteyen çok aşıktır 18'inde evlenir, isteyen beraberliğini evlilik olmadan sürdürür. ancak heyecanı bitenler evlenir gibi genellemeler ne kadar doğru acaba? yüksek lisans yapıyorsunuz, bir kaç veriden yola çıkarak genel sonuca ulaşılamayacağını öğrenmişsinizdir araştırma yöntemleri derslerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…