- 6 Haziran 2012
- 1.178
- 890
- 123
Hayirli olsun Allah yardimciniz olsunanca şuanda en mantıklı karar kiraya çıkmak gibi görünüyor sanırım öylede yapicam :)
Allah razı olsun canımHayirli olsun Allah yardimciniz olsun
Cok sevindim kiraya cikma kararina canimallah yardimcin olsun insallhersey istedigin gibi olur kayinpederin vicdanli bi insansa eminim yardimci olur sizi madur birakmaz ..bazen bende öyle düşünüyorum cnm bizim zorda olduğumuzu görürlerse bende yardim ederler diyorum ama inşallah kimseye muhtaç olmayızkiraya cikicam cnm
Allah razı olsun cnm bnm inşallahCok sevindim kiraya cikma kararina canimallah yardimcin olsun insallhersey istedigin gibi olur kayinpederin vicdanli bi insansa eminim yardimci olur sizi madur birakmaz ..
Insan kuzeniyle nasil evlenir ya
Yemisim ayri evini
Ben burasini anlamadim ki
Gerisine akil vereyim
[/QUOTiE]iyide anadoluda çok var akraba evliliği yani sadece dogu ve guneydoğuda değil birçok yerde bir tek trakya tarafı çok katı onlarda komşusunun kızını bile almaz bildiğim o yüzden yadırgamayın
Allah razı olsun canım inan tanimiyorum seniama bende seni sevdim :) altınlar konusunda ise haklisin madem ev vermiyorlar bende altınlarımi isterimBen konu sahibini çok sevdim. Bu kadar ağır şartlarda hala mutlu olmasını becerebiliyor. Valla ben olsam ağır depresyonda olurdum. Sürekli beraber yaşamaktan panik atak falan olurdum. Akraba olmaları iyi geçinme nedenleri değil, melek iyi ve saf bir kız. Gelecek olan eltiler akraba bile olsa melek gibi olmaz
Diğer kayınlar evlenemeden ayrı eve çıkmalı ve hakkın olan altınların karşılığında Ne koparırsan, yoksa o altınlarda gelmez geri
Allah razı olsun canım inan tanimiyorum seniama bende seni sevdim :) altınlar konusunda ise haklisin madem ev vermiyorlar bende altınlarımi isterim
valla cnm ben isterim verirlerse verirler vermezlerse de Allah var ben illada verin altınlarımı demem inan haram maldan.kim hayır görmüş ki onlarda görsün yani yine Allaha havale ederim ama şundan.da eminim altınları verirler büyük ihtimalle :)SertSessiz aynen senin gibi dusunuyorum :)
Altinlara gelince uzgunum ama pek bisey koparacak gibi gozukmuyorsunuz siz yinede kararinizdan taviz vermeyin bu iyi yureklilikle yine yumusamayin istikrarli olmaya calisin
güzel düşüncelerin için saol canım :)Güzellikle konuşun tabi ama ayrı ev istemek sizin en doğal hakkınız. olayı niye bu kadar trajik hale sokuyorsa halanız. Bu şartlarda mutlu olmaya çalışan gelin bulmuş, bence şükür namazına başlasın.
Insallah verirler ne diyelim verirlerse dikkatli olun oyle carcur eve esyaya falan hemen harcamayin zor zamanlar icin saklayin mutlaka ! Siz esinizle daha iyi bilirsiniz tabide heves edip hemen harcamayinvalla cnm ben isterim verirlerse verirler vermezlerse de Allah var ben illada verin altınlarımı demem inan haram maldan.kim hayır görmüş ki onlarda görsün yani yine Allaha havale ederim ama şundan.da eminim altınları verirler büyük ihtimalle :)
valla canım istedigin kadar kına ben eşimle çok mutluyum bence önemli olan bu ha dünyaya yine gelsem herşeye rağmen yine eşimle evlenirdim inan onu tanisaydin ne demek istedigimi anlardin
evet cnm zaten niyetide öyle aslında 4 katli ev yapmayı düşünüyor oBüyük konuşmamak lazım
Konu sahibi bence sen birkaç sene daha otur.
Baba sanırım 4 çocuğa da ev yapacak
haklisin cnm güzel önerilerin için teşekkür ederim :)Insallah verirler ne diyelim verirlerse dikkatli olun oyle carcur eve esyaya falan hemen harcamayin zor zamanlar icin saklayin mutlaka ! Siz esinizle daha iyi bilirsiniz tabide heves edip hemen harcamayin
Büyük konuşmamak lazım
Konu sahibi bence sen birkaç sene daha otur.
Baba sanırım 4 çocuğa da ev yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?