- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
evet cnm zaten niyetide öyle aslında 4 katli ev yapmayı düşünüyor o
Sinirlenecek birşey yok, bende karşıyım böyle ilişkiler ama başka yaşamları kınama hakkı vermez bu bana!
Sinirlenecek birşey yok, bende karşıyım böyle ilişkiler ama başka yaşamları kınama hakkı vermez bu bana!
altınlarımı kendine almadiya adam sonuçta bize dedi beklerseniz üstüne de ben para koyarim zamanla ev yaparım evinizi dosetirim 4 senedir 1 tanesine bile dokunmadigina eminim gösterdi çünkü içiniz rahat olsun zamanı gelince size vericez dediler emin olun dünyadan haberim var anlıyorum niyetiniz yardımcı olmak bana ama bu şekilde sadece kalbimi kırıyorsunuz4 senedir 1 tuvalet yapmamis kayinpeder
Kocan 1400 lira aliyor
Saf olma ya bu kadar
Niyeti iyi olan adam altinlarini almazdi ..
Kocan tabii iyi davranacak sana
Gozunu acarsan
Ev ev diye tutturursan
Neyle alacak esyayi
Neyle odeyecek kirasini
Senin dunyadan ,faturalardan ,kiralardan haberin yok galiba ....
altınlarımı kendine almadiya adam sonuçta bize dedi beklerseniz üstüne de ben para koyarim zamanla ev yaparım evinizi dosetirim 4 senedir 1 tanesine bile dokunmadigina eminim gösterdi çünkü içiniz rahat olsun zamanı gelince size vericez dediler emin olun dünyadan haberim var anlıyorum niyetiniz yardımcı olmak bana ama bu şekilde sadece kalbimi kırıyorsunuz
haklisin cnm öyle yapicam zaten eşimde ayrılmak istiyor benim gibi uygun bi ev bulur bulmaz ayrilcaz inşallah is çalışmaya gelince ise belkide başlarım çalışmaya girdik bi kere bir yola artik elden ne gelirseEv alirsa yaz buraya tamam mi
Bak sert yaziyorum evet ama
Hayatin bana ters geldi ..
Bir ikincisi kocam calismama izin vermiyor dedin
Ama iki ciplak bir hamama derler
Ya da bir elin nesi var iki elin sesi
Hangisini alirsan artik.
Simdi diyorsun ya kiraya cikarim olmazsa geri gelirim
Birincisi kira deyince kayinvaLiden gene aticak kendini yerden yere
Yine ustunden zaman gecicek
Bu senin kayinlarin evlenene kadar devam eder
Ee senin hakkin yok mu bir evin olsun
Kuru sogan da yesen senin olsun
..
Al o altinlari onlardan guvencen olsun
4 ev yapacaksa yapsin kendi kendine
Ama bunlar hayal dunyasi buna inan ...
Tarla marla deme caLis
Egitimin yok
Diploman yok kimse sana masa basi is vermez zaten
Benim yasadig yerdeki kadinlar hep tarlaya gidiyor
Bir yerleri eksilmiyor inan ..
Eline para gecer
Yorulursun ama aksam kendi kapini kendin kapatirsin.
bileziklerim bende ama düğünde takılan altınları aldı cnm dedi çalışır üstüne bende para koyarim size ev ve mobilya almak için ama ben o kadar bekleyemem artik yani ayrilcam cnmAradaki sayfaları atlayarak okudum, orda yazıyor mu bilmiyorum ama altınlarınızı neden kayınpeder aldı anlamadım. Niye sizin altınınız sizde durmuyor?
Ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun, inşallah kendi düzeninizi kurarsınız. Çok zor öyle kalabalık, ev üstüne ev falanbileziklerim bende ama düğünde takılan altınları aldı cnm dedi çalışır üstüne bende para koyarim size ev ve mobilya almak için ama ben o kadar bekleyemem artik yani ayrilcam cnm
Kesinlikle çok zor canım Allah razı olsun :)Ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun, inşallah kendi düzeninizi kurarsınız. Çok zor öyle kalabalık, ev üstüne ev falan
evet cnm onlara mecburuz maalsef ama kiraya çıkıcam cnm bence onlar pişman olacaklar oğullarının zorda olduklarını görünce ev alırlar diye düşünüyorum olmasada sağlık olsun ne yapalım hayat kolay değil :)Haklisiniz aynı evde yaşamak zor ama onlara mecbursunuz gibi.siz onlardan maddi yardım da bekliyorsunuz ama onlar da ister verirler ister vermezler.sizin maddi durumunuz da musait değilse ayrı ev zor.
esim beni düşündüğü için çalışmamı istemiyor çünkü bana kıyamıyor ! Ayrıca siz kim oluyorsunuz da bu şekilde kötü bir yorum yapıyorsunuz ? Evlendim çokta mutluyum !Hem esin sana her istedigini izin veriyor ondan sonra da calismana izin vermedigini yazmissin.. eee o halde kayinlarinin kp ve halanin agiz kokusunu cekeceksin madem kiraya da cikamiyorsunuz?. Kac yasindasiniz. Bence eli ekmegi tutmayan insanlar evlenmemeli
Canım burda bize çemkireceğine eşine veya annesine çemkir belki faydasını görürsün. Sen evlenmemişsin köle olmaya gitmişsin kusura bakma.esim beni düşündüğü için çalışmamı istemiyor çünkü bana kıyamıyor ! Ayrıca siz kim oluyorsunuz da bu şekilde kötü bir yorum yapıyorsunuz ? Evlendim çokta mutluyum !
benim cemkirdigim falan yok farkındaysanız benimle nasıl konusuluyorsa karşı tarafada aynen o şekilde cevap veriyorum adamına göre yani ayrıca sizin bunca yazdıklarıma köle olmaya gitmişsin demenizde çok saçma emin olun ki ben herşeye rağmen sizden daha mutluyum yani o yüzden beni merak etmenize gerek yok ha ben bu postu da fikir alabilirim belki niyetinde açtım yok sizin niyetiniz kalp kirmaksa lütfen yazmayın hiçbişey çünkü gerçekten komik görünüyorsunuzCanım burda bize çemkireceğine eşine veya annesine çemkir belki faydasını görürsün. Sen evlenmemişsin köle olmaya gitmişsin kusura bakma.
esim beni düşündüğü için çalışmamı istemiyor çünkü bana kıyamıyor ! Ayrıca siz kim oluyorsunuz da bu şekilde kötü bir yorum yapıyorsunuz ? Evlendim çokta mutluyum !
Tamam canım ozaman sana mutlu hayatında mutluluklar diliyorum :)benim cemkirdigim falan yok farkındaysanız benimle nasıl konusuluyorsa karşı tarafada aynen o şekilde cevap veriyorum adamına göre yani ayrıca sizin bunca yazdıklarıma köle olmaya gitmişsin demenizde çok saçma emin olun ki ben herşeye rağmen sizden daha mutluyum yani o yüzden beni merak etmenize gerek yok ha ben bu postu da fikir alabilirim belki niyetinde açtım yok sizin niyetiniz kalp kirmaksa lütfen yazmayın hiçbişey çünkü gerçekten komik görünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?