Ne yapacagimi bilmiyorum :((

Konu baya bi karışmış akraba evliliği kısmı gercekten can sıkıcı ama olmus artik olan.. çocuğunun olmamasi bir bakıma şanslı bir durum tup bebekle sağlıklı bir çocuğun olur normal yolla riskli baya. Bir de yalvariyorum bebisler gozlerini açtığında büyüyecegi sağlıklı bir ortam yoksa dogurmayin. Ev konusuna gelince halam cok cimri surekli kavga ediyoruz demissin iyi insanlar olabilirler ama sizin aile kavramini ogrenmeniz icin ayri bir eve ihtiyaciniz var kasaba tarzi bir yerde oturuyorsaniz 1400 lira maasla gecinirsiniz takilarinizida hic etmedilerse alin ellerinden cikin evinize. Kuru ekmek yiyin ama o ekmek sizin olsun.

haklsın cnm evet aslında kasaba da değiliz bariz bildigin ilcedeyiz ama burda genellikle tarla isleri falan var bende istemiyorum aslında ama ne yapabilirim is başa düşerse gerekirse ne yapar ne eder çalışırım yani herhangi bir diplomam olmadığı için bir yerde calisamiyorum

Cok dogru konusmussun cnm

Ayrı eve çıkıp çalışamaz mısınız ikinizde..
Kv sizi oyaladıkça oyalıyor, birde üzülüyor musunuz? Hipertansiyonun sizinle ne alakası var yahu.
3 tane bekar adam diyorsunuz, nasıl zorlandığınızı tahmin etmek güç değil..
Bu kadar sabır yetmez mi?
Daha fazla düşünmeyin derim.
Sizde çalışırsınız Gül gibi geçinirsiniz.
Kv-kb bi 3 sene daha mühlet istemiştir inanmayın yahu. Yazıktır size de..

Neyse kızlar.Teşekkür.ederim.ben kararımı verdim nasipse ayrı eve cikicam ama bu konuyu nasıl kapatabilirim sizce çünkü artik kararımı verdim daha yeni bugün üye oldum bu konuda fikir almak için saolun yardımcı oldunuz bazilariniz ama simdi nasıl kapatabilirim ben bu konuyu kızlar :)

saol cnm benm evet gerçekten çok zor beraber yasamak bu yüzden ayrı eve çıkma kararı aldım :)

Böyle şeyleri okuyunca gerçekten 2016 yılındamı yoksa baska bir yüzyildami yaşiyoruz demekten kendimi alikoyamiyorum..

Meslek edindiren ucretsiz kursları var belediyenin orada da varsa kaydolup bi meslek sahibi olabilirsin. Yada tarla yerine bi magazaya girip calisabilirsin ilceyse tarla disinda da alternatif vardir illaki bilmiyorum zor cok kızdım sana ama bir o kadar da üzüldüm

saol cnm iyi niyetinin farkındayım

Böyle şeyleri okuyunca gerçekten 2016 yılındamı yoksa baska bir yüzyildami yaşiyoruz demekten kendimi alikoyamiyorum..
yok 201
hersey insallah gönlünce olur belli ki sende fazla iyi niyetlisin cnm kiyamam mune ye veya kazene soylersen konuyu kaparlar
ay canım çok saol ya bide o dediklerin kim ben tanimiyorum yeni bugün üye oldum ya inan hiçbişey bilmiyorum :)

Ayy öbürlerini gectim de üc kayin ne demek ya? Manyak bu kaynanan, insanda düsünce olur ya. Sende simdiden ayril basinin caresine bak. Kimseyede acima , acinacak duruma gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…