ne yapacağımı şaşırdım,bilgisayardan anlayanlar özellikle baksın: ((((

lalecim eğer böyle bişey söz konusuysa ala yutacak değilim,bi erkek benim hayatımdan daha kıymetli olamaz benden daha değerli olamaz...ama kafamda bazı şeylerin netleşmesini istiyorum.nasıl aleyhinde durumlar fazlaysa lehinde olan durumlarda fazla....
garip değilmi 1 hafta boyunda net lazım oldukça benden bakmam için rica etmesi...demekki net gerçekten yoktu,ama bi yandan da sizin dediğiniz doğru ağına girmişse mutlaka biri tarafından kabul edildi demektir...
sizden bu noktada yardım istiyorum,bu işe artık son noktayı koymam lazım...

bide kızlar şunu belirtmek isterim.erkek arkadaşımın karakteri çok düzgündür...yalan söylemektn ve söylenmesinden nefret eder.
yaklaşık 1 sene oldu ve daha bir kere bile benden bişey saklamadı...beni üzecek bişey yaptığında bile bunu hemen anlatıp özür dileyen biri...
yani demek istediğim eğer böyle bişeyi gerçekten yapmışsa: 'balizza evet yaptım,sana yalan söyleyecek değilim ama pişmanım'der...o kadarda dürüsttür...
aslında ben bu dün bu konuyu kafamda btirmiştim,fakat sizin fikirlerinizden sonra'acaba' lar uçuştu beynimde....
şuan farklı şehirlerde olduğumuzdan sorunu adamakıllı çözmeye girişmedim,cumartesi günü yanıma gelecek ve ben bu meseleyi o zaman açıkça konuşacağım.ipler o gün kopacak...peki o günkü tutumum nasıl olmalı?
şunuda belirteyim ki ne kadar sevsemde böyle bi durumun doğruluk payı olduğunu anlarsam bitireceğim.çünkü onunla geçirdiğim her dakika benim kendimi değersiz hissetmemi sağlayacak.o yüzden yorumlarınızda samimi olabilirsiniz.yani üzülmeyeyim diye ümitvar konuşmayın oldumu opuyorumnanaktan emin olun sizin gerçekçi yorumlarınıza çok ihtiyacım var kaydirigubbakcemile5

yahu boyle bıseyden ılıskı bıtırılrmı ? ben de soyle bısey anlatayım benım facebook adresımden arkadaslara ahlaksız mjlar gıdıyormus bana bunu enıstem soyledı '' kardesım sen bır bak adresıne yaw kotu kotu mjlar gelıyor dıye '' ahlaksız teklıfler gıdıyormus benım adresımden ..
halbukı Allah bılıyorkı ben mj falan atmamıstım kımseye ..
Şifremı degıstırdım sorun kalmadı ..

İnsan sevdıgı ınsana guvenmıycekte kıme guvenecek ? ustelık durustluguyle sayılan bırıymıs sevgılınız
haksızlık yapmayın lutfen .. sanal ortamda bırcok yanlıslık oluyor sevgılınızın sozune ınanın ve bosuna uzmeyın bırbırınızı ..

sevgilimi tanıyan,merhametli yanım sizin söylediklerinizi geçiriyor kalbinden... :çok üzgünüm:
ama mantığımda lalenin ve diğer arkadaşların dediklerine takılıyor CADIARZU

Google kısa bi yazı yazıp araştırma yapabilirsin ya da msne bu tür mail gönderebilirsin.Onlar bi dönüş yaparlardır

Bana nişanlın masum gibi geldi,benimde başıma böyle bişi geldi en yakın arkadaşım patronun facesinden harikasın gibi seyler yazıp yolladı,ben en yakın arkadaşım gönderdiğini bildiğim için silme gereği bile duymadım,sevgilim bir gördü bunu kıyametler koptu,ama işin aslını öğrenince oda pişman oldu
(arkadasım neden patronun facesinde yazdı kendi facesi olmadığı için),sevgilimin her sorusuna cevap verdim tereddütsüz sorun kalmadı,yüz yüze görüşünce emin ol anlarsın ne kadar doğru ne kadar yalan oluduğunu
guclubacismile

inşaAllah canım...zaten sağlıklı ve doğru tespitler yapabilmem için yüzyüze görüşmem şart...telefonla,netle halledilecek gibi değil.cumartesi gününü bekliyorum....
dün konuştuk biraz,iyiki hemen söylemişsin yoksa ağımdaki herkese bulaşabilirdi dedi ve bugün ben neti açtığımda bi erkek adresi(tabi tanımadığım bi kişi) bana davet yollamış,tabi hemen engelledim.
acaba onada böyle bişey olduda tanıdık sanıpta yanlışlıkla mı kabul etti...çünkü bugün bana gelen teklif gibi masumca(!) geliyorsa tanıdık sanıp kabul etmiş olabilir.
daha öncede dediğim gibi çevresi çok geniş...aynı isimden en az 5 6 tanıdığı olan biri...acaba daveti görüpte tanıdık birimi sandı...
bu acabaları haklı veya haksız çıkarabilmem içinde mutlaka yüzyüze görüşmem gerekiyor... CADIARZU

arkadas eklemeyi bilmem ama bazen böle sitelerden üye olmadığın halde mailler geliyo. belki bu tarz bişeyde olabilir.

Hayatım aynısı benim sevgilime oldu. Yok bilmem kimle arkadaş oldu 10 gün önce, yok şunla arkadaş oldu 3 gün önce... msn sayfasında adının altında bile yazıyor ama kim oldukları belli değil, tanımaz etmez. Başta ben de demiştim hadi len erkeksiniz size güven olmaz diye, derken aynısı benim başıma geldi... biriyle arkadaş olmuşum ama haberim yok :) Nasıl oluyor ben de anlamadım ama oluyor üzme kendini.

canım bu adres sürekli kullandığı akraba arkadaş çevresini eklediği bir adres se sanırım böyle birşey yapamaz ki benim eşimin çoğu arkadaş olarak eklenenleri benim akrabalarım eğer öyle bir niyeti olsa ismi bile geçmeyen senin ve akrabalarının bulamayacağı bir adres alır ve bu tür şeylere onu kullanırdı bu siteyi kullanan kimsede bukadar aptal olmaz sanırım oyüzden suçsuzdur ama yine de erkek milleti tabi güvenilmez ama güvensiz yaşanabilirmi o da muamma gelince ayrıntılı konuş 1açıklaması olacaktır benim kardeşimde aman abla kimler ekliyo çoğunu tanımıyorum diyor kabul eder resimlerine bakar tanımıyorsa siler bu iş böyle biz eşimle yoğun çevreli değiliz çok ekleyen olmuyor ama kardeşim okul ve şuan ki ortamı nedeniyle çok ekleyen oluyor ve bazen geçiştiriyor nişanlında da böyle birşey olmuş olabilir eklemiş ve bilğilerini ozaman görebiliyordur illa kötü düşünmeki kötü gelmesin başına

canım aynı anlattığın gibi bizim durumda...
ben dün kimmiş bu kızlar diye profillerine baktım hay bakmaz olaydım bu sabah msn yi açınca bi erkekten arkadaşlık teklifi geldi,engelledim hemen....

canım işte bende böyle düşünüyorum...yani eğer aldatmak gibi bi niyeti olsa herkesin kayıtlı olduğu(ben,akrabaları,iş arkadaşları,normal arkadaşları ve hatta abim) bi mailden böyle haltlar karıştıracak kadar saf olamaz bi erkek...alır başka bi adres gizlice yapar,yapacak olsa...
ama genede gözüm üzerinde... :mymeka:

eğer sevgilin senden gizli bi iş çeviriyo kızlarla konuşuyo vs olsaydı sana gir bnm maillerime bak demezdi. saklamaya çalışırdı şifreyi değiştirirdi.virüs olsa gerek

eğer sevgilin senden gizli bi iş çeviriyo kızlarla konuşuyo vs olsaydı sana gir bnm maillerime bak demezdi. saklamaya çalışırdı şifreyi değiştirirdi.virüs olsa gerek

canım artık virüs olduğuna inanmaya başladım zira sabahtan beri banada bu tip kişilerden davet geliyor,engelliyorum...
ama şüphelendiğim nokta adı üstünde ben ENGELLİYORUM o nasıl engelleyemez de ağına kadar girer bu kişiler...?
davet gelirken resim olmadığı için normal birinden geldi sanıyorsunuz ama ben isimden anladım çünkü yabancı bi isimdi....
erkek arkadaşıma gelen iki isimden biri feyza diğeri zeynep...dediğim gibi çevresi çok geniş olduğundan tanıyorumdur diye düşünüp eklemiş de olabilir...
tüm ihtimalleri değerlendiriyorum şuan...yüzyüze konuştuğumuzda daha kolay netleştireceğimi düşünüyorum CADIARZU

belki de isimler tanıdık gelmiş eklemiştir ama kişilerin profillerini görmek sana nasip olmuştur =)

Hiç merak edip msn profilime bakmamıştım...
Bende de hiç eklemediğim halde bi kaç arkadaşım gözüküyor.:bbo:
Yanlışlıkla eklemiş olabilirim sanırım..
Erkek arkadaşınınki de öyle birşey olabilir.
Ki zaten diğer arkadaşların da dediği gibi senin ekli olduğun msnden o tarz kişileri eklemez bence de...

balizza'cım erkek arkadaşını msn adresi ismini içeriyomu yada erkek olduğunu belli eden kelimelerden mi oluşuyor..
msnde karşı taraf kabul etmden listesine girebilme gibi bi durum var
bu benimde başıma geldi
tanımadığım 3-4 kişiyi bir gün listemde gördüm
ki ben her gün msn açan birisiyim
kesinlikle bana onay penceresi çıkmadı eminim.
sildim hemen onları
erkek arkadaşınınkide böyle bişey olmuş olabilir
çünkü adrese göre mail gönderme yada arkadaş olarak eklemek mümkün

ama bir dipnot:asla ona çok güvendiğini belli etme..
güvenme demiyorum güven ama "belli etme"şakkıdı
erkekler bunu kullanır çünkü..

mutluluklar tatlıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…