Bazen olaylar gün gibi açıktır..
Belki işimize gelmez belki de bocalarız di mi?
Ayrılın ya da ayrılmayın diyemem..
Sevgilinizin msn i hacklenmemiş,o kızları da kendi eklemiş.. Durum bu kadar basit!
He ister affeder yolunuza devam edersiniz isterseniz de ben yutamam deyip yeni bir yol çizersiniz kendinize..
İşin asıl vahim durumu sizi aptal yerine koyup ben bişiy yapmadım demesi..
O yapmadıysa kim yapacak?
Msn perileri onun yerine müstehcen kadınları mı aratıp ekleyecek?
Nedense şu msn perileri de hep masum erkeklere denk geliyor?
yahu boyle bıseyden ılıskı bıtırılrmı ? ben de soyle bısey anlatayım benım facebook adresımden arkadaslara ahlaksız mjlar gıdıyormus bana bunu enıstem soyledı '' kardesım sen bır bak adresıne yaw kotu kotu mjlar gelıyor dıye '' ahlaksız teklıfler gıdıyormus benım adresımden ..
halbukı Allah bılıyorkı ben mj falan atmamıstım kımseye ..
Şifremı degıstırdım sorun kalmadı ..
İnsan sevdıgı ınsana guvenmıycekte kıme guvenecek ? ustelık durustluguyle sayılan bırıymıs sevgılınız
haksızlık yapmayın lutfen .. sanal ortamda bırcok yanlıslık oluyor sevgılınızın sozune ınanın ve bosuna uzmeyın bırbırınızı ..
Bana nişanlın masum gibi geldi,benimde başıma böyle bişi geldi en yakın arkadaşım patronun facesinden harikasın gibi seyler yazıp yolladı,ben en yakın arkadaşım gönderdiğini bildiğim için silme gereği bile duymadım,sevgilim bir gördü bunu kıyametler koptu,ama işin aslını öğrenince oda pişman oldu
(arkadasım neden patronun facesinde yazdı kendi facesi olmadığı için),sevgilimin her sorusuna cevap verdim tereddütsüz sorun kalmadı,yüz yüze görüşünce emin ol anlarsın ne kadar doğru ne kadar yalan oluduğunu guclubacismile
Hayatım aynısı benim sevgilime oldu. Yok bilmem kimle arkadaş oldu 10 gün önce, yok şunla arkadaş oldu 3 gün önce... msn sayfasında adının altında bile yazıyor ama kim oldukları belli değil, tanımaz etmez. Başta ben de demiştim hadi len erkeksiniz size güven olmaz diye, derken aynısı benim başıma geldi... biriyle arkadaş olmuşum ama haberim yok :) Nasıl oluyor ben de anlamadım ama oluyor üzme kendini.
canım bu adres sürekli kullandığı akraba arkadaş çevresini eklediği bir adres se sanırım böyle birşey yapamaz ki benim eşimin çoğu arkadaş olarak eklenenleri benim akrabalarım eğer öyle bir niyeti olsa ismi bile geçmeyen senin ve akrabalarının bulamayacağı bir adres alır ve bu tür şeylere onu kullanırdı bu siteyi kullanan kimsede bukadar aptal olmaz sanırım oyüzden suçsuzdur ama yine de erkek milleti tabi güvenilmez ama güvensiz yaşanabilirmi o da muamma gelince ayrıntılı konuş 1açıklaması olacaktır benim kardeşimde aman abla kimler ekliyo çoğunu tanımıyorum diyor kabul eder resimlerine bakar tanımıyorsa siler bu iş böyle biz eşimle yoğun çevreli değiliz çok ekleyen olmuyor ama kardeşim okul ve şuan ki ortamı nedeniyle çok ekleyen oluyor ve bazen geçiştiriyor nişanlında da böyle birşey olmuş olabilir eklemiş ve bilğilerini ozaman görebiliyordur illa kötü düşünmeki kötü gelmesin başına
eğer sevgilin senden gizli bi iş çeviriyo kızlarla konuşuyo vs olsaydı sana gir bnm maillerime bak demezdi. saklamaya çalışırdı şifreyi değiştirirdi.virüs olsa gerek
belki de isimler tanıdık gelmiş eklemiştir ama kişilerin profillerini görmek sana nasip olmuştur =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?