Ne yapacağımı şaşırdım bir akıl verin bana

Kimseye kızmıyorum, kimseyle kıyaslamıyorum kendimi. Bana karşı çok umursamaz davranıldı. ağzımı açmadım neden böyle yaptınız diye.ben karnım burnumda giderdim evlerine sofrada neyi sevmiyorsam o var, aç kalırdım . ama kendileri geldimi ayla bu yemeği sevmez pişirme diyorlar.bu işler parayla değil sırayla.Şimdi damatlarına benden saygı sevgi alaka bekliyorlar. Eşime diyorum ben ne gördüm ailenden de şimdi işleri düşünce dünürlere yemeğe gidecez canımmm diyor kaynanam sırf elalem demesin gelinle anlaşamıyor. gitmem diyorum zorla götürüyor eşim.

Beni sevmeleri umrumda değil. Damatlaryla vs . Mutlu olsunlar. Ama benden uzakta olsunlar

eşine göre sorununuz yok galiba
bi kaç gün babanızın evine gidin eşinde o arada düşünsün biraz sorun var mı yok mu

eşine göre sorununuz yok galiba
bi kaç gün babanızın evine gidin eşinde o arada düşünsün biraz sorun var mı yok mu

Dün dönmemek şartıyla gidecektim çocuğuma kıyamadım.sonra yine aynı kocam konuş konuş aynı. Yapamıyoruz bitirelim artık ama bu evden ayrılmam bebeğimin düzenini bozmak istemedim.topla pılını pırtını defol annenin koynuna dedim. Biz olmadan yapamazmış komedi ya. Madem yapamican adam ol. Bu eşimin son şansı bidahakine gerçekten şansı yok

kaynanan belki de kızımı veremeyecem diye çok korkmuştur
damat bulunca da sevinçten aklını yemiştir
şaka bir yana damatlar her zaman tatlı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…