Kızlar görümcem sözlendi 2 hafta oldu. kısa bir süre sonra nişanı var. Bunlar dünürleriyle damatlarıyla bukadarcık sürede bir kaynaştılar anlatamam size. Kayınvalidem daha 1 haftalık sözlüyken eşime ve bana sürekli diliyle tacizde kaynaşacakmışız , sevecekmişiz, yemeğe çağırdım gelin, dünürlere gidecez gelin, abisi değilmi gelecek vs vs...bunu söyleyen kadın daha 6 yıllık gelinini sevemedi, kaynaşamadı ve hiçbir çaba sarf edilmedi benim için . Ben uğraştım ama olmadı en sonunda çektim kendimi. Ne sözümde, ne nişanımda ,kınamda, düğünümde bile kuaföre gelmediler benle ama gidilirmiş normalde.biz kendi kuaförümüze gidecez dediler. Hiçbişeyle ilgilenmediler. Görümcem aileme karşı çok saygısız. Annem defalarca ameliyt olu hastaneye gelmeyi bırak geçmiş olsun dahi demedi. Nişan tarihini belirliyorlar ve yüzyüze görüşmemize rağmen abi nişanımız şu tarihte demiyor. abisinin sormasına rağmen.kayınvalidemden duyuyorum.Şimdi benim sorunum şu benim için, ailem için ,abisi için parmağını oynatmayan ,kendimi geçtim abisini adam yerine koymayan görümcemin hiçbirşeyiyle ilgilenmek istemiyorum.yarın birgün formaliteler başlıcak yemekti oydu buydu hatta görümcemin görümcesinin düğünü var bizede davetiye göndermişler ben gitmek istemiyorum eşimgidecez diyor. Kardeşin bizim neyimize geldi gitmem diyorum anlamıyor beni. Neyaparlarsa yapsınlar eşim sesini çıkarmıyor ve hep savunma halinde . Ben hep haksızım napim ben bi akıl verin
Kızlar görümcem sözlendi 2 hafta oldu. kısa bir süre sonra nişanı var. Bunlar dünürleriyle damatlarıyla bukadarcık sürede bir kaynaştılar anlatamam size. Kayınvalidem daha 1 haftalık sözlüyken eşime ve bana sürekli diliyle tacizde kaynaşacakmışız , sevecekmişiz, yemeğe çağırdım gelin, dünürlere gidecez gelin, abisi değilmi gelecek vs vs...bunu söyleyen kadın daha 6 yıllık gelinini sevemedi, kaynaşamadı ve hiçbir çaba sarf edilmedi benim için . Ben uğraştım ama olmadı en sonunda çektim kendimi. Ne sözümde, ne nişanımda ,kınamda, düğünümde bile kuaföre gelmediler benle ama gidilirmiş normalde.biz kendi kuaförümüze gidecez dediler. Hiçbişeyle ilgilenmediler. Görümcem aileme karşı çok saygısız. Annem defalarca ameliyt olu hastaneye gelmeyi bırak geçmiş olsun dahi demedi. Nişan tarihini belirliyorlar ve yüzyüze görüşmemize rağmen abi nişanımız şu tarihte demiyor. abisinin sormasına rağmen.kayınvalidemden duyuyorum.Şimdi benim sorunum şu benim için, ailem için ,abisi için parmağını oynatmayan ,kendimi geçtim abisini adam yerine koymayan görümcemin hiçbirşeyiyle ilgilenmek istemiyorum.yarın birgün formaliteler başlıcak yemekti oydu buydu hatta görümcemin görümcesinin düğünü var bizede davetiye göndermişler ben gitmek istemiyorum eşimgidecez diyor. Kardeşin bizim neyimize geldi gitmem diyorum anlamıyor beni. Neyaparlarsa yapsınlar eşim sesini çıkarmıyor ve hep savunma halinde . Ben hep haksızım napim ben bi akıl verin
Küçük bebeğim var canlarım , tek tek okuyorum ama toplu cevap vereyim . Onlar neyapars yapsın umrumda değil artık . Ben eşime anlatamıyorum anlamıyor eşim o insanlar için evde huzur kalmadı hazmedemiyorum. Gitmezsen bende gitmem biryere diyor
Benim kocamın anlayabileceğini sanmıyorum , anlasa şimdiye anlardı gözünün içine baka baka yapıyorlar ama eşim hak veriyor yinede. Hazmedemiyorum o kız için evimiz huzurunun bozulmasına. Bebeğim olmasa 1 dk durmicam dayanamıyorum
. Benim görümcem sizin görümceniz kadar sorumsuz biri değil. 31 yaşında aklı başında, ayakları yere sağlam basan bi kızdır o. Umursamadığı tek kişi abisi. Ayrıca icazet almak falan nerden çıktı ben onu istediğimi belirttiğimi sanmıyorum. Nişan tarihi ailecek belirlenmiş , belirlendikten 2 gün sonra biz gidiyoruz kayınvalidem evde yok buarada. Kayınpederle görümcem var. Eşim nişanı soruyor tık yok ikisindende. Madem kardeş niye nişan şu tarihte abi demiyorlar.kaynanamıda ziyarete gidiyoruz ordan kalkınca . O dedi nişan şu zaman diye.
Hemen hemen aynı durumdayız
Ama ya sizde problem var ya bende
Benim de görümcem sözlendi, istemeye geldiklerinde bile kahvesini ben yaptım. Nişanına da işim gereği kaynanamlara gidip onların ordaki kuaförden geçtim görümcem ve kuzenleriyle beraber. Bu saydığınız formalitelerde de eşim gitmek istemezken bile sen abisisin elbette dünürler geldiğinde bulunacaksın dedim eşimi ikna edip götürdüm. Kardeş kardeşe bu zaman da lazımdır çünkü benim düşünceme göre.
Sanmayın ki görümcem bunlardan herhangi birini düşünen biri, aynen sizin görümceniz gibi vurdum duymaz.. Babasına bile haber vermeden nişan tarihi ayarlayan biridir, bana niye haber versin ki ? Huyu öyle onun, bana özel değil. Siz tutmuş bana haber vermedi annesinden duydum diyorsunuz, sizden icazet alacak değil ya samimiyetiniz yoksa zaten genel bi muhabbette haberdar olmanız normal. Bizim de samimiyetimiz yok.
Ben çetele tutmuyorum şahsen, o bana bunu yaptı bunu yapmadı yok efendim benle kuaföre gelmedi gibisinden. Gelmesin ben bi kuzenim dışında da kimseyi istemedim zaten yanıma kuaförde. Herkes kendi kuaföründen çıktı geldi, bunu sorun etmek aklıma bile gelmedi doğrusu.
Ailenize saygısızsa, görüştürmeyin. Bunun dışında da ben bir sorun göremedim açıkçası.
. Benim görümcem sizin görümceniz kadar sorumsuz biri değil. 31 yaşında aklı başında, ayakları yere sağlam basan bi kızdır o. Umursamadığı tek kişi abisi. Ayrıca icazet almak falan nerden çıktı ben onu istediğimi belirttiğimi sanmıyorum. Nişan tarihi ailecek belirlenmiş , belirlendikten 2 gün sonra biz gidiyoruz kayınvalidem evde yok buarada. Kayınpederle görümcem var. Eşim nişanı soruyor tık yok ikisindende. Madem kardeş niye nişan şu tarihte abi demiyorlar.kaynanamıda ziyarete gidiyoruz ordan kalkınca . O dedi nişan şu zaman diye.
Tamam da abisi bozulmuyorsa siz niye bu kadar kafanıza takıyorsunuz ki
Yazdıklarımdan sadce bir olaya takılmayın.biz anlaşamıyoruz sebepler mühim değil. Benim derdim eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?