4 ay önce terk edildim. maalesef unutamadım onu. başka birini düşünemiyorum kötü hissediyorum. teyzem kuzenim çevremdekiler ayrı ayrı birileriyle tanıştırmaya çalışıuolar beni. sormadan birilerine gösteriyolar fotograflarımı falan şu 4 ay 3 kişiye zorladılar. en son arayıp sormayan kuzenim kendisi 38 yaşında erkek. yurtdışında yaşıyor. bana bi çocugun fotosunu attı. benden de 3 yaş küçük. Ben ne yapacagımı şaşırdım siz ne düşünüyosunuz birini tam unutamamışken doğru olur mu ki. bi de 3 yaş meselesine ne diyosunuz?
evlilik için bakıyorlar tabi bu ciddiyetlik ailelein işin içinde olması da korkutuyor beni. 28 yaşındayım ondan mı bilmiyorum. sürekli böyleler 4 ayda 3 kişi. ben bu tarz tanışmalrı da sevmiyorum. ne yapmam lazım bilmiyorum. bu sefer yok istemiyoru deyince hep reddediyosun oluyoNiye çevreniz size birini bulmaya çalışıyor sürekli. Evlenme düşüncesiyle mi arıyorsunuz
ya biraz da baskı altında hissediyorum. annem hemen tanış nolcak evlenmeyecek misin diyo. babam bile hep bizimle mi yaşayacaksın diyor söyleniolar bıktım artıkBizde geçtik o yollardan. Baskılar bizi yıldırmadı. Sizi neden illa yapmak zorunda hissettiriyor anlamadım
ben uzun ya da kısa demedim zaten. sadexe durumu belirttimNe yapacağını şaşıracak bir durum yok.
İstemiyorsanız görüşmeyin. Zaten unutamadım diyorsunuz.
4 ay yeni bir iliski için cok uzun bir süre değil zaten sanki 4 yıldan bahsediyorsunuz.
ya biraz da baskı altında hissediyorum. annem hemen tanış nolcak evlenmeyecek misin diyo. babam bile hep bizimle mi yaşayacaksın diyor söyleniolar bıktım artık
Aynen ya bana da birini bulan yok. İş ortamında da yok birileri kaldık böyle ofGiden gitmiştir gittiği gün bitmiştir hemen yoluma bakarım :onu mu beklicem hıh
Ben de terkedildim keşke bana da böyle birilerini bulsalar çok şanslısın kız
Söylensinler. Neler neler duydu bu kulaklar. En sonunda bir gün blöften arkadaş ev tutacak eh benide istemiyorsunuz evlen diye tutturdunuz yanına çıkacam dedim. Töbe bir daha ağızlarını açmadılar. İstediğim zamana kadar tek söz duymadım. O 6 yıl en sevdiğim zamanlardı.
28 yaşındayım. ben de isterim evlenmek ama kendim tanışıp aşık olarak arada akraba istemiyorum. bugune ladar yok dedim işte yine diyeceğim. keşke bıraksalar birini ayarlamayı. istemiyorum dedikçe devam ediyolarSöylensinler. Neler neler duydu bu kulaklar. En sonunda bir gün blöften arkadaş ev tutacak eh benide istemiyorsunuz evlen diye tutturdunuz yanına çıkacam dedim. Töbe bir daha ağızlarını açmadılar. İstediğim zamana kadar tek söz duymadım. O 6 yıl en sevdiğim zamanlardı.
28 yaşındayım okul bitti çoktan. çalışmıyorum iş arıyorum. çok söyledim istemiyorum vs diye. ama imsanlar böyle çöpçatanlık işlerini çok seviyolar. eskisine gelince ona dair umut beklenti yok zaten içimde. tek istediğim diper insanlar gibi sıradan biri olması benim için ben o günü bekliyorum tamamen umrumda olmasın. ama ne yazık ki hala tam başaramadım biriyle konuşunca kıyaslıam aklıma gelecek biliyorum o yüzden en azından birkaç ay daha kimseyle tanışmak istemiyorum açıkçası en doğrusu da bu gibi geliyo banaÖnce bir eskisini unutun derim.Çevrenizede bir bahane bulun okuyorsanız okul bitene kadar,işiniz varsa şu an yoğunum gibi.. Size tavsiyem terk eden bir kişi için kendinizi yıpratmamanız
neden ki. ilişkilerimi sosyal medyaya duyurmam. kullanmıyorum da şu an kapalı. ama o tarz fotolar paylamşıyorumİlişkinizin baslayisini / bittisini sosyal medyadan duyurmuyorsaniz garip bir durum
Siz reddettikçe alışırlar.Öğretmen olarak gözüküyorsunuz önce atanmak istiyorum falan derseniz peşinizi bırakırlar belki28 yaşındayım okul bitti çoktan. çalışmıyorum iş arıyorum. çok söyledim istemiyorum vs diye. ama imsanlar böyle çöpçatanlık işlerini çok seviyolar. eskisine gelince ona dair umut beklenti yok zaten içimde. tek istediğim diper insanlar gibi sıradan biri olması benim için ben o günü bekliyorum tamamen umrumda olmasın. ama ne yazık ki hala tam başaramadım biriyle konuşunca kıyaslıam aklıma gelecek biliyorum o yüzden en azından birkaç ay daha kimseyle tanışmak istemiyorum açıkçası en doğrusu da bu gibi geliyo bana
umarım öyle olurSiz reddettikçe alışırlar.Öğretmen olarak gözüküyorsunuz önce atanmak istiyorum falan derseniz peşinizi bırakırlar belki
Ben istemiyorum bulmayın bana birini deyin. Onlar buldukça siz reddediyor durumundunda olacaksınız.evlilik için bakıyorlar tabi bu ciddiyetlik ailelein işin içinde olması da korkutuyor beni. 28 yaşındayım ondan mı bilmiyorum. sürekli böyleler 4 ayda 3 kişi. ben bu tarz tanışmalrı da sevmiyorum. ne yapmam lazım bilmiyorum. bu sefer yok istemiyoru deyince hep reddediyosun oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?