- 10 Eylül 2011
- 5.614
- 22.510
- 598
Uff dimi çok arabeskİstemiyorsanız istemiyorum dersiniz, hiç istemiyorsanız bir daha bana bunlarla gelmeyin dersiniz olur biter. Çok karmaşık bir konu değil.
4 ay bence çok bile yeni ilişkiye başlamak için. Aşk acısını, aylarca yıllarca unutamamayı anlamıyorum ben. İlişki bittiyse bitmiştir, sonrasında önüme bakarım. İyi bir aday varsa üstüne atlarım
Yurt dışında yaşayan sürekli gorusmediginiz erkek kuzeniniz bile size tanismaniz için erkek fotoğrafı atiyorsa ..akrabaların tüm bu tanıştırma teklifleri erkek arkadaşınızın sizi terk etmesinin arkasindan başladıysa sizce de bir gariplik yok mu? Etrafa yaşadığınız terk edilisin acısını sosyal medya üzerinden çok hissettirdiginizi,onların da sizin bu durumunuza uzuldugu için seferber olduğunu düşündüm.neden ki. ilişkilerimi sosyal medyaya duyurmam. kullanmıyorum da şu an kapalı. ama o tarz fotolar paylamşıyorum
diyorum dineleyen yokBen istemiyorum bulmayın bana birini deyin. Onlar buldukça siz reddediyor durumundunda olacaksınız.
hayır terk etmeden öncede öyleydi.ve kuzenim sevgilim oldgunu bilmiyodu sık görüşmeyizYurt dışında yaşayan sürekli gorusmediginiz erkek kuzeniniz bile size tanismaniz için erkek fotoğrafı atiyorsa ..akrabaların tüm bu tanıştırma teklifleri erkek arkadaşınızın sizi terk etmesinin arkasindan başladıysa sizce de bir gariplik yok mu? Etrafa yaşadığınız terk edilisin acısını sosyal medya üzerinden çok hissettirdiginizi,onların da sizin bu durumunuza uzuldugu için seferber olduğunu düşündüm.
Doğru olmaz. Illa herkes evlenecek diye birşey yok diye düşünebilirsin. Daha unutamadığına göre yeterince zaman geçmemiş demektir. Ilk olarak hayatına normal devam edebilmeyi aklıma gelmeden yaşamaya alıştırdım ben senin yerinde olsam. Sonrası nasip illa vardır bi kısmetin4 ay önce terk edildim. maalesef unutamadım onu. başka birini düşünemiyorum kötü hissediyorum. teyzem kuzenim çevremdekiler ayrı ayrı birileriyle tanıştırmaya çalışıuolar beni. sormadan birilerine gösteriyolar fotograflarımı falan şu 4 ay 3 kişiye zorladılar. en son arayıp sormayan kuzenim kendisi 38 yaşında erkek. yurtdışında yaşıyor. bana bi çocugun fotosunu attı. benden de 3 yaş küçük. Ben ne yapacagımı şaşırdım siz ne düşünüyosunuz birini tam unutamamışken doğru olur mu ki. bi de 3 yaş meselesine ne diyosunuz?
evet ben de böyle istiyorum. onu tamamen kafamdan silip biriyle öyle tanışmayı en sağlıklısı buDoğru olmaz. Illa herkes evlenecek diye birşey yok diye düşünebilirsin. Daha unutamadığına göre yeterince zaman geçmemiş demektir. Ilk olarak hayatına normal devam edebilmeyi aklıma gelmeden yaşamaya alıştırdım ben senin yerinde olsam. Sonrası nasip illa vardır bi kısmetin
evet çok geçmedi. ben de üzülmek istemiyorum artık. hiç aklıma gelmeyeceği o günü bekliyorum hafızamı silebilsem keşkeCok yeni dort ay seviyorsaniz ama o gununu gun ederken sen neden aci cekesin
bakmaya çalışıyorum ondsn yana bi beklentim yok zaten. ssdece hazır hissetmiyorum3 yaş çokta önemli deil kafalar uyduktan sonra
4 ay olmus artik önüne bakmalisin
bakmaya çalışıyorum ondsn yana bi beklentim yok zaten. ssdece hazır hissetmiyorum
[/QUOTE
Kendine haksızlık etme
Giden gider gittiği gün beni kaybeder deyip geçmelisin yillar sonra buna mı uzulmusum deyip gülersinbak dedin dersin
erkek milletini anlamak zorilişkiye başlama ama eloğlu acımasız kuzum 4 ay (şimdi kıymet bilmiyorsun ama 30 a az kala 4 ay kıymetli yani en azından 30 demiyorsun) acı mı çekilir? bak benim eski sevdiğime evlilik teklifini reddettim çat 1 ay sonra nişanlandı gayette evli mutlu hatta çocuklu şuan (haberi geldi de)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?