• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı şaşırdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Meyveliturta19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4.215
7.876
158
Merhaba hanımlar..
Benim kv ile olan problemlerimi bilenler vardır. Onun yüzünden eşimi bile boşamaya kalktım.
Bilmeyenler için bir haftalık gelinken ziyaretine gittiğimde beni evden kovdu :))
Bu daha en basiti diyebilirim konularımda hepsi var.
En son dayanamadım rest çektim boşanacaktım kv 90 derece değişti. Özür dilemeler ağlamalar bayılmalar.. tekrar devam ettim.
Asıl konuya gelelelim şimdi.
Ben ona karşı baya resmiyim asla aramıyorum o aradığında konuşuyorum. Eşim için 1 - 2 defa da evine gittim.
Bana da geldiler evime geldi ve çok güzel hazırlıklar yapıp ağırladım. (Evime gelen herkese yaparım bunu)
Bana şuan çok iyi davranıyor ama ben saygısızlık yapmıyorum ama ićimden de neler akıp gidiyor bir bilseniz.
En son geçen hafta görüştük.. bana dedi ki "Ayy komşularım bana bayılıyor hep diyorlar ki keşke senin gibi bir kaynananm olsa" başladı kendini övmeye.
O an kendimi öyle zor tuttum ki bir de bana sorsunlar dememek için.
Ama o kadar yoruldum ki tartışmak bile içimden gelmiyor.
Şimdi yediremiyorum kendime bu kadar olay yaşamışız yaşatmıssın bana gelip bu cümleleri niye kuruyorsun!
Dalga geçer gibi kendi övüp durdu.
Başbaşaydık yanımızda da kimse yoktu. Hani diyeceğim yanımdakine artislik yapıyor falan :))
Şimdi ben bunu da kenara mi atayım yoksa bir daha böyle şeyler derse cevap vereyim mi? Valla kendime yediremiyorum içimdeki tuhaf hisse engel olamıyorum :(

Merhaba hanımlar..
Benim kv ile olan problemlerimi bilenler vardır. Onun yüzünden eşimi bile boşamaya kalktım.
Bilmeyenler için bir haftalık gelinken ziyaretine gittiğimde beni evden kovdu :))
En son dayanamadım rest çektim boşanacaktım kv 90 derece değişti. Özür dilemeler ağlamalar bayılmalar.. tekrar devam ettim.
Ben ona karşı baya resmiyim asla aramıyorum o aradığında konuşuyorum. Eşim için 1 - 2 defa da evine gittim.
Bana da geldiler evime geldi ve çok güzel hazırlıklar yapıp ağırladım. (Evime gelen herkese yaparım bunu)
Bana şuan çok iyi davranıyor ama ben saygısızlık yapmıyorum ama ićimden de neler akıp gidiyor bir bilseniz.
En son geçen hafta görüştük.. bana dedi ki "Ayy komşularım bana bayılıyor hep diyorlar ki keşke senin gibi bir kaynananm olsa" başladı kendini övmeye.
Şimdi yediremiyorum kendime bu kadar olay yaşamışız yaşatmıssın bana gelip bu cümleleri niye kuruyorsun!
Başbaşaydık yanımızda da kimse yoktu. Hani diyeceğim yanımdakine artislik yapıyor falan :))
Şimdi ben bunu da kenara mi atayım yoksa bir daha böyle şeyler derse cevap vereyim mi? Valla kendime yediremiyorum içimdeki tuhaf hisse engel olamıyorum :KK43:

Ne güzel mesafeyi koymuşsunuz, hiç yüz göz olmayın bence.
Her şeyin başa sarmasından başka bir işe yaramaz böyle seylere cevap vermek.
Boşverin kadın söyleniyor işte...
sadece görüşme aralığını bozmamaya dikkat edin yeter.
Benzerini de bir daha yaparsa arayı biraz acın ki anlasın.

Bugün kimse yokken konuşmuş, yarın birisi varken hava atmak için konuşabilir. Bilmiyorum kimdar olmaya gerek yok. Biraz daha gözlemle istersen. Hatta gözlemleme görüşmeyi daha azalt.

Bir kerecik kovdum sadece ne olacak ki sonucta simdi cok iyiyim diye dusunuyordur. Sirinlik yapiyordur aklinca. Bosver. Direkt seni rahatsiz edecek bir sey soyler ya da yaparsa cevabini verirsin.

mümkün oldukça biraraya gelmeyin, geldiğinizde de birebir iletişim kurmayın,
böyle saçma sapan muhabetlere girdiğinde ya ya diyip gülümseyin, o mesajı alır.
belli ki eşiniz yüzünden bu insanlardan kurtulamayacaksınız, o zaman hiç yüzgöz olmaya gerek yok.

Ne güzel mesafeyi koymuşsunuz, hiç yüz göz olmayın bence.
Her şeyin başa sarmasından başka bir işe yaramaz böyle seylere cevap vermek.
Boşverin kadın söyleniyor işte...
sadece görüşme aralığını bozmamaya dikkat edin yeter.
Benzerini de bir daha yaparsa arayı biraz acın ki anlasın.

Bana öyle şeyler yaptı ki ve söyledi ki hatta evden kovarken eşimde yanımdaydı herkes herşeye şahit.. o yüzden kimse bana ağzını aćıp bir şey diyemiyor.
Bu kadarını yaptığıma şükrediyorlar ama bi bu anlamıyor.. sanki hiç bir şey olmamış gibi davranıyor

Bugün kimse yokken konuşmuş, yarın birisi varken hava atmak için konuşabilir. Bilmiyorum kimdar olmaya gerek yok. Biraz daha gözlemle istersen. Hatta gözlemleme görüşmeyi daha azalt.

Zaten çok az görüşüyoruz ona rağmen böyle :)) Artık gülüyorum beni de deliryyi
Sürekli whatsapptan yazıyor bana emojiler atıyor ben sadece yazdığı şeye cevap veriyorum.
Sanki o kadar olay yaşamışım ama hiç biri olmamış gibi davraniyor
Hatta bana dedi ki komşular evini çok merak ediyor onun kendi komşuları
Ben de hiç cevap vermedim.

Bir kerecik kovdum sadece ne olacak ki sonucta simdi cok iyiyim diye dusunuyordur. Sirinlik yapiyordur aklinca. Bosver. Direkt seni rahatsiz edecek bir sey soyler ya da yaparsa cevabini verirsin.

Yok şu an bana iyi davranıyor ama hani nasıl hissediyorum biliyor musunuz?
Ağziyla kuş tutsa bana samimiyetsiz gibi geliyor.
Evden kovdu, hakaretler etti, yani akla gelinmeyecek bir suru sey yapti. En güzel günlerimi zehir etti.
Onun yüzünden babamın evine gittim ben annemin kardeslerimin bile psikolojisi bozuldu. Şimdi hiç bir şey olmamış gibi dünyanın en mükkemmel insanı gibi davranıyor

Zaten çok az görüşüyoruz ona rağmen böyle :)) Artık gülüyorum beni de deliryyi
Sürekli whatsapptan yazıyor bana emojiler atıyor ben sadece yazdığı şeye cevap veriyorum.
Sanki o kadar olay yaşamışım ama hiç biri olmamış gibi davraniyor
Hatta bana dedi ki komşular evini çok merak ediyor onun kendi komşuları
Ben de hiç cevap vermedim.
Valla diyebileceğim tek şey onunla insan içine çıkmaman ruh sağlığın için hayırlı olur. Kendi komşuları bile gelecekse onsuz gelsinler cidden yani.

Yok şu an bana iyi davranıyor ama hani nasıl hissediyorum biliyor musunuz?
Ağziyla kuş tutsa bana samimiyetsiz gibi geliyor.
Evden kovdu, hakaretler etti, yani akla gelinmeyecek bir suru sey yapti. En güzel günlerimi zehir etti.
Onun yüzünden babamın evine gittim ben annemin kardeslerimin bile psikolojisi bozuldu. Şimdi hiç bir şey olmamış gibi dünyanın en mükkemmel insanı gibi davranıyor
Ha öyle mi? Onun yüzünden senin anan baban mı üzüldü. koy lafı gitsin!

mümkün oldukça biraraya gelmeyin, geldiğinizde de birebir iletişim kurmayın,
böyle saçma sapan muhabetlere girdiğinde ya ya diyip gülümseyin, o mesajı alır.
belli ki eşiniz yüzünden bu insanlardan kurtulamayacaksınız, o zaman hiç yüzgöz olmaya gerek yok.

Zaten korkuyorum onunla tek kalmaya
sebebi ise yine bir şey yaparsa yanımda şahidim olsun diye.. artık anlatmaya bile yorulmuş durumdayım

Ha öyle mi? Onun yüzünden senin anan baban mı üzüldü. koy lafı gitsin!

Üzülmez mi? Daha 1 haftalık gelinken kızı ne hallere geldi annem. 7 aylık evliyken evine bavuluyla geldi. Çok şükür hepsinde de yanımda durdular.
Zaten ailem bana sahip çıkınca 90 derece değişti. Çünkü babam beni çok zor vermisti bunlara zannetti ki bu bir daha babasının evine gidemez.

Konunuzu o kadar iyi hatırlıyorum ki, boşanmak için nedeniniz çok saçma dediğimde "bu lafları demeyin kararımı verdim geri dönüşü yok " diye öyle emin konuşmuştunuz ki. Demekki neymiş büyük lokma ye büyük söz konuşma.
Ama sevindim ayrılmadığınıza. Bir de görüşmeyin madem o kadar sevmiyorsunuz.

Konunuzu o kadar iyi hatırlıyorum ki, boşanmak için nedeniniz çok saçma dediğimde "bu lafları demeyin kararımı verdim geri dönüşü yok " diye öyle emin konuşmuştunuz ki. Demekki neymiş büyük lokma ye büyük söz konuşma.
Ama sevindim ayrılmadığınıza. Bir de görüşmeyin madem o kadar sevmiyorsunuz.

O kadar büyük olaylar yaşadım ki o an gözüme ne eşim geldi ne de başka birisi.
Ya akıl sağlığımdan olacaktım ya da herkesten kurtulacaktım.
Yeter dedim ne olacaksa olsun dedim artık gözümü kararttım.
Allah düşmanıma bile yaşatmasın

Üzülmez mi? Daha 1 haftalık gelinken kızı ne hallere geldi annem. 7 aylık evliyken evine bavuluyla geldi. Çok şükür hepsinde de yanımda durdular.
Zaten ailem bana sahip çıkınca 90 derece değişti. Çünkü babam beni çok zor vermisti bunlara zannetti ki bu bir daha babasının evine gidemez.
Bakıcam eski konuna. Yazdıysam bile hayırlamıyorum.

Nişanlandığım konulara kadar bak :)
Ya senin kv çocuk gibiymiş. Yapıp yapıp özür dileyen. Ha bir de arkasında destekçisi olsa özür de dilemez gerçi. Ama yaa görüşmeyin. İçinizdekileri atamadıysanız onu görerek siz niye bozuyorsunuz psikolojinizi?
Millete bak yap yap özür dile.. Bana yapılacak ve hiçbişey olmamış gibi davranılmasını isteyecekler peh! Her fırsatta hatırlatırım.

Ya senin kv çocuk gibiymiş. Yapıp yapıp özür dileyen. Ha bir de arkasında destekçisi olsa özür de dilemez gerçi. Ama yaa görüşmeyin. İçinizdekileri atamadıysanız onu görerek siz niye bozuyorsunuz psikolojinizi?
Millete bak yap yap özür dile.. Bana yapılacak ve hiçbişey olmamış gibi davranılmasını isteyecekler peh! Her fırsatta hatırlatırım.

Gelinliğime müdahele etmeye kalktı ben tepki verdim bana dedi ki 10 yıllık evli de olsan seni ayırırım. O zamanda yanımda Allahtan eşim vardı :))
Benim kan beynime sıçradı yüzükleri fırlattım. Sonra eşim kıyametleri koparmış. Kv ağladı ayılmalar bayılmalar özürler yine barıştık öyle. Evlendim el öpmeye gittik orada da ağız alınmayacak kelimeler evden kovmalar :))
Şimdi yine özürler ağlamalar falan.
Yahu bende insanım unutamıyorum. Evlendim aylarca her gün ağlama krizlerine girdim sürekli psikolojim alt üst oldu.
Şimdi hiç bir şey olmamış gibi davranıyor ya böyle yaşadıklarım hep gözümün önünden geçiyor.
Çok az görüşüyoruz. Evlendiğimden beri evime 2 kere geldi bende o olaydan sonra 2 defa gittim evine hatta 2. sinde ailemle birlikte beni davet etti öyle gittim

Merhaba hanımlar..
Şimdi ben bunu da kenara mi atayım yoksa bir daha böyle şeyler derse cevap vereyim mi? Valla kendime yediremiyorum içimdeki tuhaf hisse engel olamıyorum :KK43:
Sende benim gibisin çok fazla takıyorsun olayları malesef gerçi okudum daha fazla yaşamışsın bana göre belli ki eşinden çekinmemişler pek benim eşimin bir bakışı onları hizaya sokar ondan bu derece şeyler yaşamadım sanıyorum ben uzak duruyorum bir ara haftada bir giderdik görmeye sonra ay oldu şuan sanırım en son ramazan bayramında görmüştüm kurbanda eşim götürmeyebilir bile mesafe iyi ya gerçekten...

Sende benim gibisin çok fazla takıyorsun olayları malesef gerçi okudum daha fazla yaşamışsın bana göre belli ki eşinden çekinmemişler pek benim eşimin bir bakışı onları hizaya sokar ondan bu derece şeyler yaşamadım sanıyorum ben uzak duruyorum bir ara haftada bir giderdik görmeye sonra ay oldu şuan sanırım en son ramazan bayramında görmüştüm kurbanda eşim götürmeyebilir bile mesafe iyi ya gerçekten...

Bu başka bir tür. Ya karakterini inanın çözmüş değilim.. sorsanız dünyanın en iyi insanı.
Bazen diyorum iyi ki bunları yaşadım asla mesafe koyamazdım. Bazende yaşadıklarımı sindiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X