Yakıyorum ben gemileri !!

Oh beeee hamdolsun çok sevindim 🤲 kaynata kaynata cadı gibi kaynata 🤣🤣🤣🤣 arka fonda çalıyor.

Ne oldu acaba çatladı mi?
Çatladı mı bilmiyorum ama eve gelmiş eşimi aradı, işte benide alcakmış yanına eve gidicekmişiz konuscakmısız. Gitmiyorum dedim. Benim konuscak bişeyim yok

Ortada önemli bir durum yok her ailede olan seyler bana sanki 500 tl ye ayakkabi aldiginiz ve bir ton kiyaferin oldugunu belirtmek istemissiniz gibi geldi
Siz iyi misiniz? Her ailede böyle şeyler olur mu? 500 tl ye ayakkabı almadım, 4 yıl önce aldım o fiyat değildi diye belirttim.. bence sizin kompleksiniz var kimseyi tanımam etmem boşanma aşamasına gelmişisz sen ne diyosun bacım

Ayağına gitmedim. Eşime çok ısrar etti gelmesi için, işini bırakmayacak zaten kesesini ayıracak orada çalışan eleman gibi maaş alacak. Ben kararlıyım. Eşimde babası işte kimse üzülmeden kırıp dökmeden olsun diye konuşmaya gitti. Ayy gitsinn yeter ki dönüşte bana taşınmayız demesin
Bakın iş ortak diyorsunuz. Eşiniz kesenin ayrılması durumunda nasıl bir yerde çalışacak babası ile onu anlamadım. Babası ayrılmayı istemiyor ki, buna izin verecek mi? Hadi verdi, eşinizin burnundan getirmeyecek mi işyerinde? Eşiniz hiç ayrı evin sorumluluğunu almamış ki bugüne kadar. Altından kalkabilecek mi? Siz çalışıyor musunuz? 2 çocuğunuz var. Aileniz doğumda, çocuk bakımında yardımcı olur mu?

Bakın özür dilerim. Size iyi şeyler söylemeyi çok isterdim. Ama bu hayatın bir de gerçekleri var. Eşinizin babası tarafından ikna edilme ihtimali var. Bu durumda siz sözünüzün arkasında durabilecek misiniz?

Çatladı mı bilmiyorum ama eve gelmiş eşimi aradı, işte benide alcakmış yanına eve gidicekmişiz konuscakmısız. Gitmiyorum dedim. Benim konuscak bişeyim yok
Eğer kesin gidiyorsanız ya da giderken bir görüşün isterseniz . O büyüklük yapmadı ama siz küçüklük yapmış olursunuz🤲

Bakın iş ortak diyorsunuz. Eşiniz kesenin ayrılması durumunda nasıl bir yerde çalışacak babası ile onu anlamadım. Babası ayrılmayı istemiyor ki, buna izin verecek mi? Hadi verdi, eşinizin burnundan getirmeyecek mi işyerinde? Eşiniz hiç ayrı evin sorumluluğunu almamış ki bugüne kadar. Altından kalkabilecek mi? Siz çalışıyor musunuz? 2 çocuğunuz var. Aileniz doğumda, çocuk bakımında yardımcı olur mu?

Bakın özür dilerim. Size iyi şeyler söylemeyi çok isterdim. Ama bu hayatın bir de gerçekleri var. Eşinizin babası tarafından ikna edilme ihtimali var. Bu durumda siz sözünüzün arkasında durabilecek misiniz?
Biz de aynı apartmandayiz ama ev aldık gidicez yakında bizim aileler başka sanki yabancı gibiyiz ne kese ne yemek hicbirsey bir değil komşu gibiyiz bu yaz tasinicaktik ama gebe kalınca korktum dediğiniz gibi ailem uzak bir bebek daha gelicek . Ne olursa olsun sonuçta anne babalar diye bu yılda kalmaya karar verdik.

Biz de aynı apartmandayiz ama ev aldık gidicez yakında bizim aileler başka sanki yabancı gibiyiz ne kese ne yemek hicbirsey bir değil komşu gibiyiz bu yaz tasinicaktik ama gebe kalınca korktum dediğiniz gibi ailem uzak bir bebek daha gelicek . Ne olursa olsun sonuçta anne babalar diye bu yılda kalmaya karar verdik.
Sizin iş yine iyiymiş. Kapınızı kapatıp oturabiliyorsunuz.

Sizin iş yine iyiymiş. Kapınızı kapatıp oturabiliyorsunuz.
Hamdolsun. Eşimden Allah razı olsun hiçbir şeyimizi yansıtmaz, herkesle seviyeli ve saygılıdır. Benim ailemle kendi ailesine eşittir.
Ailesinde sadece kız kardeşleri çift başlı onlarla da görüşmuyorum.

Evlenirken konuşmuştuk ben gelmek istemedim oda birikiminden bahsetti biraz dış sikarsak eve alarak cikicaZ en geç 3 yıl içinde dedi ve sözünü tuttu. 🤲

Kızlar şükürler olsun eşim geldi ev tuttuk.. kaporası ı verdik sevinçten ağlayacağım.. keşke böyle olmasaydı beni sevebilselerdi kimse üzülmemiş herkes saygılı sevgili olsaydı ama olmadı.. şimdi ki evimden daha güzel olmayan..daha küçük, kendi dairemi bırakıp kiraya gideceğim.. ama Cebimde hayellerim, umutlarım, mutlu olmak istediğim günlere gideceğim.. inanamıyorum
Çok sevindim. :KK68:
Gozyaslariniz bundan sonra hep sevinçten olsun inşallah. :dua:

Ortada önemli bir durum yok her ailede olan seyler bana sanki 500 tl ye ayakkabi aldiginiz ve bir ton kiyaferin oldugunu belirtmek istemissiniz gibi geldi
normal bir ayakkabi alan herkes en kotu 400 lira veriyor zaten bunu neden ozellikle belirtmek istesin ki bayan

Kızlar şükürler olsun eşim geldi ev tuttuk.. kaporası ı verdik sevinçten ağlayacağım.. keşke böyle olmasaydı beni sevebilselerdi kimse üzülmemiş herkes saygılı sevgili olsaydı ama olmadı.. şimdi ki evimden daha güzel olmayan..daha küçük, kendi dairemi bırakıp kiraya gideceğim.. ama Cebimde hayellerim, umutlarım, mutlu olmak istediğim günlere gideceğim.. inanamıyorum
Çok sevindim. Eşinize de bu konuyu pişirip pişirip sunmayın. Bir dönem gergin olacaktır. Konu açılırsa keşke böyle olmasaydı istemezdim falan deyip hemen kapatın.

Sana çok çektirmişler halen düzenlerinin orta çağda olmasını istemeleri çok vicdansızca
Beraber yemek yemek bütçenin beraber oluşu
Kaçıncı yüzyıldayız yahu şu işkenceye bak ,
Birazda senin çirkefleşme zamanın gelmiş geçiyor bile istediğin olmazsa , arkana bakmadan git , mücadeleni vermezsen hiç bir değişim olmayacak , değişim için savaşmalısın, sana bol şanslar dilerim, sen onların kölesi değilsin, yeter artık, çık artık şu ortaçağ düzeninden!

Back
X