- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi kararsiz4300
Gene iyi sabretmişsiniz maşallah size . Eşiniz umarim geri adım atmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle oldu, öylede devam eder. Ayrılcak inşallahO kese ayrilmaz ise donunuza kadar karisirlar
Gerçekten iyi sabrettim, ilk bebeğime hamileyken dükkanda eşimle tartışmış haberim falan yok. Karnım burnumda yolda yürüyorum, beni arıyor saydırdı bu cocuk evlendikten sonra çok değişti..Gene iyi sabretmişsiniz maşallah size . Eşiniz umarim geri adım atmaz
Umarım kararının arkasında durursunGerçekten iyi sabrettim, ilk bebeğime hamileyken dükkanda eşimle tartışmış haberim falan yok. Karnım burnumda yolda yürüyorum, beni arıyor saydırdı bu cocuk evlendikten sonra çok değişti..Oğlunu kaybetmek istemedi ona ağzını açmadı benden aldı hırsını haberim bile yoktu işyerinde artık iş için mi ne için tartışmışlarsa
Neden sindim bu kadar ya nasıl kendimi bu kadar değersiz hissetmeme sebep ettim.. hamilesiniz dua edin bana olur mu
Hemde şey olarak, besleme hizmetçi olarak eklendim asla sevgi hissetmedim, sevgisiz bir ortamda katlanmak cok zorAynı binada yaşayıp akşam sabah beraber olduğunuzda bir de kese ortak olduğunda zaten siz aile olmuyorsunuz, o aileye ekleniyorsunuz. Kp bu nedenle bu yüzü bulmuştur kendinde. Bebeğiniz de olacakmış, bence biran önce çekirdek ailenizi kurun
Bunun için uğraşıyorum, inşallah böyle olur..ortak iş, ortak ev hep problem.... en güzeli herşeyi ayırmak...
O kadar laftan sonra bir de siz niye ayağına gidiyorsunuz ? Kararlı iseniz taşınırsınız, niye illa kp ile konuşulacak.Hemde şey olarak, besleme hizmetçi olarak eklendim asla sevgi hissetmedim, sevgisiz bir ortamda katlanmak cok zor
Ayağına gitmedim. Eşime çok ısrar etti gelmesi için, işini bırakmayacak zaten kesesini ayıracak orada çalışan eleman gibi maaş alacak. Ben kararlıyım. Eşimde babası işte kimse üzülmeden kırıp dökmeden olsun diye konuşmaya gitti. Ayy gitsinn yeter ki dönüşte bana taşınmayız demesinO kadar laftan sonra bir de siz niye ayağına gidiyorsunuz ? Kararlı iseniz taşınırsınız, niye illa kp ile konuşulacak.
Derse de kararınızın arkasında olun yoksa bir ömür çekmek zorunda kalırsınız .Ayağına gitmedim. Eşime çok ısrar etti gelmesi için, işini bırakmayacak zaten kesesini ayıracak orada çalışan eleman gibi maaş alacak. Ben kararlıyım. Eşimde babası işte kimse üzülmeden kırıp dökmeden olsun diye konuşmaya gitti. Ayy gitsinn yeter ki dönüşte bana taşınmayız demesin
Kuzum sen insanlığını sana yakışanı yapmışsın. Bunlar için üzülme. Daha farklisini yapamazdin . Eşin dönünce haber edersin di mi son durumu...dualarım seninle.
Size katılıyorum ve bende merak ediyorum
iyi haberlerinizi bekliyor sizin için dua ediyor olacağım..
Kızlar şükürler olsun eşim geldi ev tuttuk.. kaporası ı verdik sevinçten ağlayacağım.. keşke böyle olmasaydı beni sevebilselerdi kimse üzülmemiş herkes saygılı sevgili olsaydı ama olmadı.. şimdi ki evimden daha güzel olmayan..daha küçük, kendi dairemi bırakıp kiraya gideceğim.. ama Cebimde hayellerim, umutlarım, mutlu olmak istediğim günlere gideceğim.. inanamıyorumHala haber yok mu?
Çok sevindim , çok çok mutlu olunKızlar şükürler olsun eşim geldi ev tuttuk.. kaporası ı verdik sevinçten ağlayacağım.. keşke böyle olmasaydı beni sevebilselerdi kimse üzülmemiş herkes saygılı sevgili olsaydı ama olmadı.. şimdi ki evimden daha güzel olmayan..daha küçük, kendi dairemi bırakıp kiraya gideceğim.. ama Cebimde hayellerim, umutlarım, mutlu olmak istediğim günlere gideceğim.. inanamıyorum
Çok sevindim ,burdan bana bile bir rahatlama geldi gerçekten , hakkınızda hayırlısı olsun yeni bebek yeni umut herşey yeni olsun şimdilik kira olsun ama sağlık huzur mutlulukla olsun bir göz odanız olsun eşin sana sen eşine destek olduktan sonra evinizde olur ,herşeyinizde olurKızlar şükürler olsun eşim geldi ev tuttuk.. kaporası ı verdik sevinçten ağlayacağım.. keşke böyle olmasaydı beni sevebilselerdi kimse üzülmemiş herkes saygılı sevgili olsaydı ama olmadı.. şimdi ki evimden daha güzel olmayan..daha küçük, kendi dairemi bırakıp kiraya gideceğim.. ama Cebimde hayellerim, umutlarım, mutlu olmak istediğim günlere gideceğim.. inanamıyorum
İnanılmaz mutlu oldum. Harika bir haber buKızlar şükürler olsun eşim geldi ev tuttuk.. kaporası ı verdik sevinçten ağlayacağım.. keşke böyle olmasaydı beni sevebilselerdi kimse üzülmemiş herkes saygılı sevgili olsaydı ama olmadı.. şimdi ki evimden daha güzel olmayan..daha küçük, kendi dairemi bırakıp kiraya gideceğim.. ama Cebimde hayellerim, umutlarım, mutlu olmak istediğim günlere gideceğim.. inanamıyorum
Çok sevindim ,burdan bana bile bir rahatlama geldi gerçekten , hakkınızda hayırlısı olsun yeni bebek yeni umut herşey yeni olsun şimdilik kira olsun ama sağlık huzur mutlulukla olsun bir göz odanız olsun eşin sana sen eşine destek olduktan sonra evinizde olur ,herşeyinizde olur![]()
Çok sevindim , çok çok mutlu olunesınızın aılesınden olabıldıgınce uzakdatutun evı , gelıp gıtmeye yuzlerı olmasın
Sağolun kızlar cok teşekkür ederimÇok sevindim ,burdan bana bile bir rahatlama geldi gerçekten , hakkınızda hayırlısı olsun yeni bebek yeni umut herşey yeni olsun şimdilik kira olsun ama sağlık huzur mutlulukla olsun bir göz odanız olsun eşin sana sen eşine destek olduktan sonra evinizde olur ,herşeyinizde olur![]()
İnan ne küçüklüğü umrumda ne kira olması.. hemen yarın gitmek istiyorum.. inşallahİnanılmaz mutlu oldum. Harika bir haber bu ♥ Umarım bundan sonra evladınız eşinizle çok mutlu günler sizi bekliyor. Kira küçük ev hiç gözünüze gelmesin. Huzurunuz olacak
Oh beeee hamdolsun çok sevindimKızlar şükürler olsun eşim geldi ev tuttuk.. kaporası ı verdik sevinçten ağlayacağım.. keşke böyle olmasaydı beni sevebilselerdi kimse üzülmemiş herkes saygılı sevgili olsaydı ama olmadı.. şimdi ki evimden daha güzel olmayan..daha küçük, kendi dairemi bırakıp kiraya gideceğim.. ama Cebimde hayellerim, umutlarım, mutlu olmak istediğim günlere gideceğim.. inanamıyorum