Canım çok haklısın ama insan dertleşmek istiyor tanıdık kimseye söylemiyorum hele akrabalara hiç .belli bir şey yok sonuçta ama birilerine anlatma ihtiyacı duyuyor insanCanım benim...
Bu senin vicdanına kalbine kalmis
Iyice dusun ...
baştan sona her şeyi hayal et...
Bu evlilik bittikten sonrasını da düşün...
Hangisi daha iyi olur...
Biz ne desek boş
Karar sende...
Aynen katılıyorum söylediklerine. Evet içkisi , sigarası, karı kız olayı yok ama bunlar zaten onun kendi iyiliği için, olmasi gereken o zaten. Ama ben eşim için bir asker arkadaşı ve ya ev arkadaşından öte bi yerde olmak istiyorum. Sevgi, aşk , şefkat. Çok iyi bir insan ama iyi bir eş diyemem ne yazık kiBosanma kelimesini kullanmayin bence. Ama isteklerinizde son serece haklisiniz. Her kadin ister guzel sozler duymayi, el ele tutusmayi, sarilmayi opmeyi vs vs. Bunlar kadinlarin ihtiyaci. Karsilanmazsa sonuclar belli. Ya aldatma ya depresyon ve sonrasinda gelen birsuru vir zivir sorunlar. Biz yemeek yapip onlerine koyuyoruz her hizlmetlerini yapiyoruz, e kendimiz iciin istedigimiz ilgiyi sevgiyi de gosteriyoruz. O halde neden biziim de ayni ilgiyi istememiz kabahat olsun? Biz kadinlar da kendimize yanlis düsturlar edindik. Yok erkeklerden beklentiyi dusuk tutacan hatta sifira indiricen bilmem ne diye. Kendi kuyumuzu kenddimiz kaziyoruz. Ne sacmalik ama. Sevgi gormek hakkimiz. Ve goremiyorsak o kisiye yol vermesini bilmeliydik. Bilmedigimz iciin, yapmadigimiz iciin bugun erkekler tepemize cikmis durumdalar.
Canım çok haklısın ama insan dertleşmek istiyor tanıdık kimseye söylemiyorum hele akrabalara hiç .belli bir şey yok sonuçta ama birilerine anlatma ihtiyacı duyuyor insan
Herkese merhabalar
Nerdeyse 3 yıllık evliyiz. 7 aylık bir kızımız var. Eşimle çok severek evlendim . Kendisi ailesine, çevresine kısacası herkese karşı çok iyidir, sevilir sayılır. Bana karşı da insanlığın a diyeceğim yok , o yönden hakkını yiyemem.
Sorunum şu:
Eşim bana kendimi hiç özel hissettirmiyor. Ne kıskanma , ne sahiplenme hiç biri yok. Insan eşinin bi saçını okşar , öper , koklar , bir güzel söz eder ama bunda o da yok.
Evlilik yıldönümüne, özel Günlere önem vermez. Bu yıl ilk kez anne oldum ( Rabbime sonsuz şükürler olsun), ne bileyim hediye olmasa da romantik, biraz da gururlandırıcı bir kaç cümle bekledim. Yanımda annesini aradı kutladı, bana hediyeyi, o cümleleri kurmak şöyle dursun " anneler günün kutlu olsun " bile demedi. Çok uzun oldu .
3 yılda yüzlerce odunluğunu gördüm ve canıma tak etti artık. Bu ikinci gecemiz ayrı yatırıyoruz. Kv şu ara biz de o yüzden şimdilik herşeye He deyip geçiyorum. Ama ilk fırsatta " bu sene bizim için son şans. Değişme olmazsa boşancam ona göre hareket Et " demeyi düşünüyorum. Artık Çok yoruldum, dengem şaştı. Sizce ne yapmalıyım?
Kadin ya da erkek farketmez, insan eşinin gönlünü hoş tutmak zorunda. Ona sevgisini gostermek zorunda. Yoksa o evliligin bir anlami yok, vebali de cok. Turkler bu konularda cok geri kalmis cok cahil bir millet. Bunu kabul etmek lazim. Turk aile yapisina bakiyorum da erkeklerin hepsi öküz, kadinlar da beklentiyi sifira indrmis artik herseyi normal goruyorlar. Hayir. Bu is boyle degil. Bizim peygamberimiz esinin su ictigi kabin ayni yerinden su icen degil mi? Burdaki sevgi gosterisinin inceligine, zerafetine bakar misiiniz? Kim ornek aliyor bunu? Bu da peygamber sunneti degil mi? Peki bizim turk erkekleri neden kadina karsi hanzo olmakla övunuyor, neden karisiina iyi davranann erkekle kılıbık diye dalga gecip onu da zorla barzo olmaya itiyor? Konuyu da dine baglamis gibi oldum ama gece gece cok canim sıkıldı. Bu turk erkeklerinden artik midem bulaniyor. Hepsi ayni mok.Aynen katılıyorum söylediklerine. Evet içkisi , sigarası, karı kız olayı yok ama bunlar zaten onun kendi iyiliği için, olmasi gereken o zaten. Ama ben eşim için bir asker arkadaşı ve ya ev arkadaşından öte bi yerde olmak istiyorum. Sevgi, aşk , şefkat. Çok iyi bir insan ama iyi bir eş diyemem ne yazık ki
Biz de kırk yıllık evlilere döndük. Canım siz biz den de yeniymişsiniz o yüzden tavsiyem iyice rayına oturmadan çocuk düşünmyin, düşünecekseniz de ikinizin de GERÇEKTEN istediği bir zamanda düşünün.Çok üzüldüm hanımefendi.. Benim eşim de tıpkı eşiniz gibi iyi bir insan, saygılı, sevgili.. Fakat gelgelelim ki; 5 aylık evliyim ve bende de durumlar böyle.. 25 yaşındayım ama 20 yıllık evli gibiyim.. Ayrı yatıyoruz şu an. İlk defa bunu ben bu gün yaptım. O istediği zaman hep yapıyor.. Ne gibi bir teselli versem bilemedim. Samimiyetle çok üzüldüm adınıza umarım farkına varır eksik bıraktıklarının......
İş durumu nasıl ,çok yoğun mu çalışıyor ? Belki annesi misafir diye nezaketen yalnız bırakmıyor, gece yarılarına kadar zoraki oturuyordur ..anniş sonuçta :/Bu arada ben eşimle her sorunu konuşuyorum kızlar . Isteklerimi de şikayetlerimi de söylüyorum
Ama umrunda olmuyo ve gariptir ki unutuyo galiba. Asıl derdimi ne kadar söylersem söyleyeyim basit şeyleri görüyo neden olarak.
Mesela dün ....
Günlerdir tv başında annesiyle gece yarısına kadar oturuyo, tv izliyo. Odaya gelince daha bişi söylemeden yorgunum erken kalkıcam deyip dönüp yatıyodu. Dün de 12 ye kadar maç izledi. Sonra duşa girdi. Zaten ne zaman dır sinir oluyorum . Buna salona yatak açtım git orda yat diyorum sırnaşıyo çocuk gibi. " biz gidiyoruz o zaman" dedim. Bir iki gitme , saçmalama dedi ama o kadar. Dünden beri biz kanepedeyiz, siz böyle bir odun gördünüz mü hiç
Biz de kırk yıllık evlilere döndük. Canım siz biz den de yeniymişsiniz o yüzden tavsiyem iyice rayına oturmadan çocuk düşünmyin, düşünecekseniz de ikinizin de GERÇEKTEN istediği bir zamanda düşünün.
Siz de baya doluymuşsunuzKadin ya da erkek farketmez, insan eşinin gönlünü hoş tutmak zorunda. Ona sevgisini gostermek zorunda. Yoksa o evliligin bir anlami yok, vebali de cok. Turkler bu konularda cok geri kalmis cok cahil bir millet. Bunu kabul etmek lazim. Turk aile yapisina bakiyorum da erkeklerin hepsi öküz, kadinlar da beklentiyi sifira indrmis artik herseyi normal goruyorlar. Hayir. Bu is boyle degil. Bizim peygamberimiz esinin su ictigi kabin ayni yerinden su icen degil mi? Burdaki sevgi gosterisinin inceligine, zerafetine bakar misiiniz? Kim ornek aliyor bunu? Bu da peygamber sunneti degil mi? Peki bizim turk erkekleri neden kadina karsi hanzo olmakla övunuyor, neden karisiina iyi davranann erkekle kılıbık diye dalga gecip onu da zorla barzo olmaya itiyor? Konuyu da dine baglamis gibi oldum ama gece gece cok canim sıkıldı. Bu turk erkeklerinden artik midem bulaniyor. Hepsi ayni mok.
Kadin ya da erkek farketmez, insan eşinin gönlünü hoş tutmak zorunda. Ona sevgisini gostermek zorunda. Yoksa o evliligin bir anlami yok, vebali de cok. Turkler bu konularda cok geri kalmis cok cahil bir millet. Bunu kabul etmek lazim. Turk aile yapisina bakiyorum da erkeklerin hepsi öküz, kadinlar da beklentiyi sifira indrmis artik herseyi normal goruyorlar. Hayir. Bu is boyle degil. Bizim peygamberimiz esinin su ictigi kabin ayni yerinden su icen degil mi? Burdaki sevgi gosterisinin inceligine, zerafetine bakar misiiniz? Kim ornek aliyor bunu? Bu da peygamber sunneti degil mi? Peki bizim turk erkekleri neden kadina karsi hanzo olmakla övunuyor, neden karisiina iyi davranann erkekle kılıbık diye dalga gecip onu da zorla barzo olmaya itiyor? Konuyu da dine baglamis gibi oldum ama gece gece cok canim sıkıldı. Bu turk erkeklerinden artik midem bulaniyor. Hepsi ayni mok.
İnan ablacığım, düzeleceği yok. İnanın 1 gün iyiyiz sadece o da görmezden gelirsem, derdimi isteklerimi söylemezsem. Daha neler neler varda sizin derdinizin üstüne söylenmez. Kv olayların içinde dans ediyor âdeta. Ana kuzusu derler ya o tip. Kv aşağı katımda.. Boşanmayı düşünüyorum açıkçası. Bebek asla istemiyorum şu an. Çok istememe rağmen istememem gerektiğinin farkındayım.. Bilmiyorum zor zor ..
Ben kuyruk acım da olduğu için kıskançlıktan gireyim :) yemin ediyorum hiç çekilmiyor ..kıskançlığın da bir dozu olmalı .. bazen eşimi yolun ortasında durdurup suratına bakıyorum ,"anlıyorum ,şuan milyonlarca küfür yedim ve sen şiddete karşısın, yoksa yemiştim terliği " diyip dalga geçiyor bide :) dur bi daha yemin edeyim :) yemin ediyorum ,boğazımda bir el ,sürekli sıkıyor .. en son sıkıcam herifin gırtlağını, toptan kurtulcam :) kısacası kıskanç adam çekilmiyor (kıyafetime karışmaz, çok şükür :)
Her zamanki hali canım, yoksa kV le bi sıkıntı yok o olmasa da telefon la uğraşırİş durumu nasıl ,çok yoğun mu çalışıyor ? Belki annesi misafir diye nezaketen yalnız bırakmıyor, gece yarılarına kadar zoraki oturuyordur ..anniş sonuçta :/
Ben zaten bircok evliligin evlilik olarak kaldigini dusunmuyorum. Sadece atilmis bir imza var ortada. Rahmetli Harun Kolcak'in bi sarkisiinin sozleri geldi aklima bak. Şöyleydi. "Ask yoksa eger imzan batsın, karılar kocalar boş olsun" :)) Evlilik sadece imzada kalmis durumda bircok evlilikde.Sonuna kadar haklısın
Ama ...
Peki ne yapalım?
Her konuda iyi bu konuda eksik ve evet büyük bi eksik aslında ruhsal olarak ama...
O zaman evli kimse kalmaz ki bence...
Mecburen beklentiyi bıraktım ben çünkü sonunda ağlayan iclenen ben oluyorum
Bide zaten keşke sünneti tam olarak yaşasak.. o zaman ne dert kalır ne tasa...
Yerinde olmayı dilerim :) umarım esin istediğin gibi bir olur ..Hiç olmaması da aynı tepkiye yol açıyor :)
Çift terapisini deneseniz ?Her zamanki hali canım, yoksa kV le bi sıkıntı yok o olmasa da telefon la uğraşır
Canım sen beklenti meselesini halletmişsin, o çok büyük başarı. Canını sıkmaSonuna kadar haklısın
Ama ...
Peki ne yapalım?
Her konuda iyi bu konuda eksik ve evet büyük bi eksik aslında ruhsal olarak ama...
O zaman evli kimse kalmaz ki bence...
Mecburen beklentiyi bıraktım ben çünkü sonunda ağlayan iclenen ben oluyorum
Bide zaten keşke sünneti tam olarak yaşasak.. o zaman ne dert kalır ne tasa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?