Amin .inşallahYerinde olmayı dilerim :) umarım esin istediğin gibi bir olur ..
Olabilir aslında , hiç düşünmemiştimÇift terapisini deneseniz ?
Ben zaten bircok evliligin evlilik olarak kaldigini dusunmuyorum. Sadece atilmis bir imza var ortada. Rahmetli Harun Kolcak'in bi sarkisiinin sozleri geldi aklima bak. Şöyleydi. "Ask yoksa eger imzan batsın, karılar kocalar boş olsun" :)) Evlilik sadece imzada kalmis durumda bircok evlilikde.
Çok güzel sonuç alan insanlar var ..esin zaten iyi bir insanmış, az yontacaklar :)Olabilir aslında , hiç düşünmemiştim
Evliliğin ilk yılları imtihan olmak cok normal
Bir iki yılda evlilik oturuyormus ınsaallah sabredersek..
İmtihan oluyoruz Yaradan'dan farkındayım.. İmha oluyoruz yaradılandan. En güzel zamanlarım değil mi bunlar.. 5 ay kısacık bir süre oysa. kv ayrı bir konu, onun çocuğu benim çocuğum gibi. Eşim olsun istemiştim bir kocam. Ama evlenmişim de çocuğum olmuş gibi. İlgisiz, duygusuz, cici cici davranırım temizliğimi yaparım süslenirim saçımı başımı yaparım bir kere şöyle bir bakmadı. Benim karım ne güzel olmuş demedi. Soğuk bir insan/ ama insan anadan üryan görüyor karısını bunu söylemek niye zor niye garip.. kültür farkımız çok fazla okudum iş sahibiyim hâlâ okuyorum eşim liseyi zor bitirmiş. Dediklerimi anlamıyor sohbet etmiyor. Dertleşmiyoruz. Ben kızınca "Delirtme beni deyip kalkıp oda değiştiriyor". Ya sabır diyelim bekleyelim. Ama ömrüm geçiyor ben böyle hâyâl etmemiştim evliliği daha ilk 5 ay. Ne kadar kötü geçiyor zamanım..
İnşâALLAH ablacığım eksik olmayın ALLAH razı olsun. İnşâALLAH konu sahibi ablamızda güzel günler yaşar ve bütün sıkıntıları kalkar.Rabb im gönlüne ferahlık evine huzur versin
Inşaallah güzel günler de yaşarsın canım ya..
Ya ben o konularda yüzsüzüm. Söylerim açıkça. Hiç gocunmam ama lafta sokmam sonradan.Bayılıyorum böyle insanlara, ben öyle desem o da yapsa bile bi gün muhakkak onu başına kakarım "ben söylemesem onu da yapmazdın" diye. Dilimi Tutamıyorum ben de
Senin eşin yine iyiymiş yine kıymetini bil benceYinede insan düşünmeli hiç mi guldugum anim yok diye ...
Ben sevgiye inaniyorum evliligimde çünkü aşka her insanın kabiliyeti yoktur
Ve eşimdende sevgisini duygusal olarak ifade etmesini beklememeye çalışıyorum çünkü erkekler kadin gibi değil
Ve bazı şeyleri belki biz kadınlarda ters düşünüyoruz..
Mesela iki gün önce eşim işten gelirken bana buket gül almış (Ben soylemeden)
Sevindim mutlu oldum tabi..neyse zaman geçti
Bu gün dediki. Bende seviyorum gülleri sen bana neden hiç böyle şeyler yapmıyorsunne diyeceğimi bilemedim
Önceki bi zamanda düşünmüştüm alsam mi
Alsam bu kez hep o bekler diye
Sanki içine doğmuştu
Kısacası yani belkide bizde hep erkeklerden bekliyoruzdur...
Ama şu saç okşama meselesi benimde hassas konum:) adama bi saçları okşatamadım.demekki anlamsız buluyor..
Gözdağı verme şeklinde değil de olacakları bilmesi iyi olmaz mı ? Hem bir yıl iyi bir süre kendimize çeki düzen vermek için. Eğer bunu bilmezse bütün bir ömür böyle giderBence boşanırım diye gözdağı vermeyin, yavaş yavaş işleyip öğretin. Erkekler bazen dangoz oluyor, görerek tecrübe ederek öğreniyor. Bazı olaylara şahit olmasını sağlayın, alttan alttan mesajlar verin, bazen açıkça söyleyin. Bence ilerleme olabilir bu şekilde.
Şu anki kafam olursa evet, daha anlatamadığım içimi acıtan çok şey var çünkü, birbirimizin yıllarını boşuna heba etmeyelim diye düşünürümE duzelmezse gercekten bosanacak misiniz?
Rabbim herkesin yuvasına huzur, bereket versin öncelikle.İmtihan oluyoruz Yaradan'dan farkındayım.. İmha oluyoruz yaradılandan. En güzel zamanlarım değil mi bunlar.. 5 ay kısacık bir süre oysa. kv ayrı bir konu, onun çocuğu benim çocuğum gibi. Eşim olsun istemiştim bir kocam. Ama evlenmişim de çocuğum olmuş gibi. İlgisiz, duygusuz, cici cici davranırım temizliğimi yaparım süslenirim saçımı başımı yaparım bir kere şöyle bir bakmadı. Benim karım ne güzel olmuş demedi. Soğuk bir insan/ ama insan anadan üryan görüyor karısını bunu söylemek niye zor niye garip.. kültür farkımız çok fazla okudum iş sahibiyim hâlâ okuyorum eşim liseyi zor bitirmiş. Dediklerimi anlamıyor sohbet etmiyor. Dertleşmiyoruz. Ben kızınca "Delirtme beni deyip kalkıp oda değiştiriyor". Ya sabır diyelim bekleyelim. Ama ömrüm geçiyor ben böyle hâyâl etmemiştim evliliği daha ilk 5 ay. Ne kadar kötü geçiyor zamanım..
Saç okşama , öpme , sarılmak gibi şeyleri söyleyemem utanmadan mıdır, gırurdan mıdır bilemem ama diğer her şeyden haberi varBeklentilerinden haberdar olması lazım.Açık açık söyle.Ne bileyim saçın mı okşansın istiyorsun okşa de,bana sevgi göster de.Yıldönümüz yarın unutma de.Bana ne alacaksın de.Benim anneler günümü kutlamayacak mısın de.Erkeklerin bazen böyle kafasına kakarak anlatmak gerekiyor.Bıkma usanma anlayana kadar konuş.Boşanma sebebi değil bunlar,düzelecek şeyler.Söyle ki bilsin.Sonra yarın öbür gün benim senin isteklerinden haberim yoktu ki demesin.
Saç okşama , öpme , sarılmak gibi şeyleri söyleyemem utanmadan mıdır, gırurdan mıdır bilemem ama diğer her şeyden haberi var
Şu anki kafam olursa evet, daha anlatamadığım içimi acıtan çok şey var çünkü, birbirimizin yıllarını boşuna heba etmeyelim diye düşünürüm
Aman bana ekmek deme canım, açlık grevine giricem yakındaAdam sana saygılı mı ? Eve ekmek getiriyor mu? Ailenle arası iyi mi? Evetse eğer dicek laf Yok . Kiminin karakteri öyledir değişmesini beklemek anlamsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?