Ne yapacağımı şaşırdım :(

Yinede insan düşünmeli hiç mi guldugum anim yok diye ...
Ben sevgiye inaniyorum evliligimde çünkü aşka her insanın kabiliyeti yoktur
Ve eşimdende sevgisini duygusal olarak ifade etmesini beklememeye çalışıyorum çünkü erkekler kadin gibi değil
Ve bazı şeyleri belki biz kadınlarda ters düşünüyoruz..
Mesela iki gün önce eşim işten gelirken bana buket gül almış (Ben soylemeden)
Sevindim mutlu oldum tabi..neyse zaman geçti
Bu gün dediki. Bende seviyorum gülleri sen bana neden hiç böyle şeyler yapmıyorsun ne diyeceğimi bilemedim
Önceki bi zamanda düşünmüştüm alsam mi
Alsam bu kez hep o bekler diye
Sanki içine doğmuştu
Kısacası yani belkide bizde hep erkeklerden bekliyoruzdur...
Ama şu saç okşama meselesi benimde hassas konum:) adama bi saçları okşatamadım.demekki anlamsız buluyor..

Bence boşanırım diye gözdağı vermeyin, yavaş yavaş işleyip öğretin. Erkekler bazen dangoz oluyor, görerek tecrübe ederek öğreniyor. Bazı olaylara şahit olmasını sağlayın, alttan alttan mesajlar verin, bazen açıkça söyleyin. Bence ilerleme olabilir bu şekilde.

Evliliğin ilk yılları imtihan olmak cok normal
Bir iki yılda evlilik oturuyormus ınsaallah sabredersek..

İmtihan oluyoruz Yaradan'dan farkındayım.. İmha oluyoruz yaradılandan. En güzel zamanlarım değil mi bunlar.. 5 ay kısacık bir süre oysa. kv ayrı bir konu, onun çocuğu benim çocuğum gibi. Eşim olsun istemiştim bir kocam. Ama evlenmişim de çocuğum olmuş gibi. İlgisiz, duygusuz, cici cici davranırım temizliğimi yaparım süslenirim saçımı başımı yaparım bir kere şöyle bir bakmadı. Benim karım ne güzel olmuş demedi. Soğuk bir insan/ ama insan anadan üryan görüyor karısını bunu söylemek niye zor niye garip.. kültür farkımız çok fazla okudum iş sahibiyim hâlâ okuyorum eşim liseyi zor bitirmiş. Dediklerimi anlamıyor sohbet etmiyor. Dertleşmiyoruz. Ben kızınca "Delirtme beni deyip kalkıp oda değiştiriyor". Ya sabır diyelim bekleyelim. Ama ömrüm geçiyor ben böyle hâyâl etmemiştim evliliği daha ilk 5 ay. Ne kadar kötü geçiyor zamanım..

Rabb im gönlüne ferahlık evine huzur versin
Inşaallah güzel günler de yaşarsın canım ya..

Rabb im gönlüne ferahlık evine huzur versin
Inşaallah güzel günler de yaşarsın canım ya..
İnşâALLAH ablacığım eksik olmayın ALLAH razı olsun. İnşâALLAH konu sahibi ablamızda güzel günler yaşar ve bütün sıkıntıları kalkar.

Adam sana saygılı mı ? Eve ekmek getiriyor mu? Ailenle arası iyi mi? Evetse eğer dicek laf Yok . Kiminin karakteri öyledir değişmesini beklemek anlamsız

Bayılıyorum böyle insanlara, ben öyle desem o da yapsa bile bi gün muhakkak onu başına kakarım "ben söylemesem onu da yapmazdın" diye. Dilimi Tutamıyorum ben de
Ya ben o konularda yüzsüzüm. Söylerim açıkça. Hiç gocunmam ama lafta sokmam sonradan.

Beklentilerinden haberdar olması lazım.Açık açık söyle.Ne bileyim saçın mı okşansın istiyorsun okşa de,bana sevgi göster de.Yıldönümüz yarın unutma de.Bana ne alacaksın de.Benim anneler günümü kutlamayacak mısın de.Erkeklerin bazen böyle kafasına kakarak anlatmak gerekiyor.Bıkma usanma anlayana kadar konuş.Boşanma sebebi değil bunlar,düzelecek şeyler.Söyle ki bilsin.Sonra yarın öbür gün benim senin isteklerinden haberim yoktu ki demesin.

Senin eşin yine iyiymiş yine kıymetini bil bence

Gözdağı verme şeklinde değil de olacakları bilmesi iyi olmaz mı ? Hem bir yıl iyi bir süre kendimize çeki düzen vermek için. Eğer bunu bilmezse bütün bir ömür böyle gider

Rabbim herkesin yuvasına huzur, bereket versin öncelikle.
Emin ol eğitim farkı hiç önemli değil, biz ikimiz de okuduk, atandık şükür ama malesef aynı dili konuşamıyoruz . Ikimiz de eğitimsiz, köy hayatından çıkıp yatılılarda yurtlarda okuyarak bu günlere geldik ama bir tartışma olduğunda ben onu o da beni geri kafalılıkla suçluyor. " bu kafa yapısıyla nasıl okudun sen , aklın almıyor vs " diye
O tv izlerken beni duymaz çok kez bir şeyi iki üç kez söylerim bilerek test ederim. "Sen benim sesimi tv dan ayırt edemiyorsun bile" derim.

Saç okşama , öpme , sarılmak gibi şeyleri söyleyemem utanmadan mıdır, gırurdan mıdır bilemem ama diğer her şeyden haberi var

Saç okşama , öpme , sarılmak gibi şeyleri söyleyemem utanmadan mıdır, gırurdan mıdır bilemem ama diğer her şeyden haberi var

Hayatım kocan o senin utanma.Ya da sen sarıl öp yanaş yanına olmaz mı?İçinde tutmaya devam edersin büyür bunlar senin için.Başka da bir şey gelmiyor aklıma.

Şu anki kafam olursa evet, daha anlatamadığım içimi acıtan çok şey var çünkü, birbirimizin yıllarını boşuna heba etmeyelim diye düşünürüm

Ben blof yapacaksiniz sandim da o yuzden sordum. Yoksa yazdığıniz seyler gayet de mutsuzluk ve bosanma sebebi zaten. Ama bosanmayacaksaniz agziniza almayın bosanma laflarini. Yoksa bu sefer ciddiye alsa bile bir sonrakine almayacaktir. Sizin bosanamadiginizi gorunce daha da salacaktir.

Adam sana saygılı mı ? Eve ekmek getiriyor mu? Ailenle arası iyi mi? Evetse eğer dicek laf Yok . Kiminin karakteri öyledir değişmesini beklemek anlamsız
Aman bana ekmek deme canım, açlık grevine giricem yakında adamın gönül alma şekli bile yeme içmeye dayalı, bi tatlı alır bi sevdiğim meyveyi falan sanki yiyecek hal bırakıyor da " sen seversin diye aldım" der. Şakalaşırız. " Ben başka şeyleri de seviyorum hani nerde" derim güler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…