Sağol canım, ben sarılırım öperim sevdiğimi söylerim , duyguları çok yoğun yaşıyorum zaten , içimde tutamam. O da rahatsız olmaz ama karşılık da vermez pek, sonra ben de bu duyguları, ilgiyi belli etmemeye çalışırım. Sonra bir bakıyorum ben de onun gibi ruhsuz biri oluvermişimHayatım kocan o senin utanma.Ya da sen sarıl öp yanaş yanına olmaz mı?İçinde tutmaya devam edersin büyür bunlar senin için.Başka da bir şey gelmiyor aklıma.
Yok canım henüz söylemedim, kendi kafamda ölçüp biçiyorum daha, isteklerimi , dertlerimi söyleyeceğim. O benim nasıl inatçı olduğumu bilir zatenBen blof yapacaksiniz sandim da o yuzden sordum. Yoksa yazdığıniz seyler gayet de mutsuzluk ve bosanma sebebi zaten. Ama bosanmayacaksaniz agziniza almayın bosanma laflarini. Yoksa bu sefer ciddiye alsa bile bir sonrakine almayacaktir. Sizin bosanamadiginizi gorunce daha da salacaktir.
Canım ben bunların hepsini ona söyledim zaten ama adam ya gülüp geçiyo ya da dırdırcısın diyo, durup bir düşünmüyoçift terapistine gidin
bu son şans düzelt diyorsunuz kendiniz; adam zaten düzgün sanıyor kendini
sen bir şey demediğin için
örnek verecek olursam adamın önüne tencere koyuyorsun yemek yap diyorsun
adam sebzeleri ayıklamıyor çünkü hepsini iyi sanıyor aslında yemeği yaparken çoğu eksik şeyler koyuyor
yemek berbat oluyor ama adam güzel yaptığını sanıyor
Çünkü adam yemek yapmasını bilmiyor
Önce öğrenmesi lazım
öğrenemiyorsa uzmana götüreceksin
Ayy bilemedim ya başlıktan da anlaşılacağı gibi kafam çok karışıkİnsan,bekarken nasılsa evlendikten sonra da öyle kalıyor maalesef.İstisnalar olabilir.
Her kadın sevildiğini hissetmek ister, haklısınız.
Ama bu durum,sizi boşanmaya kadar götürmemeli.
Eşinizin herhangi bir saygısızlığını görmemişsiniz şimdiye kadar.
Dayak atar,psikolojik şiddet uygular,aldatır vs tamam ayrılın derim.
Ama bahsettiğiniz sebepler için yuva yıkılmaz,yıkılmamalı.
Uygun bir zamanda sakince tekrar konuşun.Ayy bilemedim ya başlıktan da anlaşılacağı gibi kafam çok karışık
Canım ben bunların hepsini ona söyledim zaten ama adam ya gülüp geçiyo ya da dırdırcısın diyo, durup bir düşünmüyo
Evet onlarla kıyaslayınca basit gibi görülebilir, bana değer vermemesi, umursamaması çok kötüUygun bir zamanda sakince tekrar konuşun.
İlgiye ihtiyacınızın olduğunu söyleyin.
Bir de eşinizin içinden gelmiyorsa, zorla yaptırsanız bile bir anlamı kalmaz ki.
"Düzelmezsen boşanacam" gibi bir laf etmeyin,evliliğinizi çocuk oyuncağına çevirmeyin.
Bahsettiğiniz şeyler, boşanma noktasına getirecek meseleler değil.
Burada bazı arkadaşlar konu açıyor.Okurken insanın içi sızlıyor.İsterseniz o konuları tekrar okuyun ve kendi durumunuzla kıyaslayın.
Küçük şeyleri kendinize dert etmeyin.
Siz neden gitmiştiniz aynı sorun mu ?canım götürmeye ikna et
ben bile eşimi 1 senede ikna ettim
dırdıcısın dediğinde neden konuştuğunu açıkla
eşime; ben sorduğum sorulara cvp vermediğin için çok konuşuyorum diyordum
Siz neden gitmiştiniz aynı sorun mu ?
Hep mi aynı bunlar ya , neyse sorununuzu çözmüşsünüz , Allah hepimizin yuvasına sevgi , huzur anlayış nasip etsiniletişim kopukluğu canım
yani konuşamama
erkeklerin geneli aynı mantıkta
uzun açıklamalı konuşma canım dinlemiyorlar
yüzeysel neden çok rahatsız olduğunu söylemelisin
Hep mi aynı bunlar ya , neyse sorununuzu çözmüşsünüz , Allah hepimizin yuvasına sevgi , huzur anlayış nasip etsin
Herkese merhabalar
Nerdeyse 3 yıllık evliyiz. 7 aylık bir kızımız var. Eşimle çok severek evlendim . Kendisi ailesine, çevresine kısacası herkese karşı çok iyidir, sevilir sayılır. Bana karşı da insanlığın a diyeceğim yok , o yönden hakkını yiyemem.
Sorunum şu:
Eşim bana kendimi hiç özel hissettirmiyor. Ne kıskanma , ne sahiplenme hiç biri yok. Insan eşinin bi saçını okşar , öper , koklar , bir güzel söz eder ama bunda o da yok.
Evlilik yıldönümüne, özel Günlere önem vermez. Bu yıl ilk kez anne oldum ( Rabbime sonsuz şükürler olsun), ne bileyim hediye olmasa da romantik, biraz da gururlandırıcı bir kaç cümle bekledim. Yanımda annesini aradı kutladı, bana hediyeyi, o cümleleri kurmak şöyle dursun " anneler günün kutlu olsun " bile demedi. Çok uzun oldu .
3 yılda yüzlerce odunluğunu gördüm ve canıma tak etti artık. Bu ikinci gecemiz ayrı yatırıyoruz. Kv şu ara biz de o yüzden şimdilik herşeye He deyip geçiyorum. Ama ilk fırsatta " bu sene bizim için son şans. Değişme olmazsa boşancam ona göre hareket Et " demeyi düşünüyorum. Artık Çok yoruldum, dengem şaştı. Sizce ne yapmalıyım?[/QUOTE
Kaç yıllık evlisinizbuara ben mi dertliyim bütün konular beni mi anlatıyor. aynı şeyi hrissediyorum.değersiz gibi.sürekli yanımdan ayrılmayann öpmeden duramayan her yarım saattebir aramasa içi rahat etmeyen adam.akşam dahi bi sohbet etmez bi güzle söz söylemez oldu.40 yıllık evli gibi hissediyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?