Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durumda ne yapacağına şaşıracak bi durum göremiyorum, barışılmaz tabii ki2.5 senelik ilişkiden bunaldım, sıkıldım diyip ayrılıp sonra tekrar dönen erkekle barışır mısınız ?
Siz barışmayı mı düşündünüz de konu açtınız?2.5 senelik ilişkiden bunaldım, sıkıldım diyip ayrılıp sonra tekrar dönen erkekle barışır mısınız ?
2.5 senelik ilişkiden bunaldım, sıkıldım diyip ayrılıp sonra tekrar dönen erkekle barışır mısınız ?
Hayır.2.5 senelik ilişkiden bunaldım, sıkıldım diyip ayrılıp sonra tekrar dönen erkekle barışır mısınız ?
Yokluktaysam belki barışırım.2.5 senelik ilişkiden bunaldım, sıkıldım diyip ayrılıp sonra tekrar dönen erkekle barışır mısınız ?
Hayir2.5 senelik ilişkiden bunaldım, sıkıldım diyip ayrılıp sonra tekrar dönen erkekle barışır mısınız ?
neden?adam mı kalmadı da.2.5 senelik ilişkiden bunaldım, sıkıldım diyip ayrılıp sonra tekrar dönen erkekle barışır mısınız ?
Evliliğimde tam da bunu yapasım var ama kocam barışmaz diye yapamıyorum2.5 senelik ilişkiden bunaldım, sıkıldım diyip ayrılıp sonra tekrar dönen erkekle barışır mısınız ?