Ne yapacağımı şaşırdım

Ergen gibi yok ben sıkıldım bunaldım deyip giden birine geri dönmeyin her aklı estiğinde böyle gidecekmi? Belki şimdi sadece sevgilisiniz hadi İİ ciddiye bindi evlendiğinizi düşünelim böyle bir adam sizi iki elinde çocukla şehir ortasında bırakıp gidebilir var o potansiyel çünkü.Zannediyorlarki hayat dışarda onları beklıyor bütün kadınlarda kucak açmış bir iki dolanıyorlar ortada bakıyorlarki dışarısı rezil kendilerine değer veren yok çoğunluk maddiyat peşinde kuyruklarını kıstırıp geri dönüyorlar.Vaktinde değer bilinmeliydi

"Ayrilinca sana uzaktan bakma sansim oldu, bende cok bunalmışım bıkmışım bu ilişkiden, o yuzden sen yoluna ben yoluma tşkler" yazip gonder
Ama senden bu adama donecek bi enerji aldim
Muhtemelen 1 yil sonra yine "sıkıldı gitti döner mi" tarzi bir baslik gorebiliriz

Sizi sevmiyor, disarda sansini denemis becerememis. Birini bulup mutlu olsaydi aklina gelmezdiniz. Bosta kalmamak icin donuyor iste. Barissaniz da iciniz rahat etmez ayrilirsiniz zaten.

Neden öyle bir adamla barışmak istiyorsun. Belki daha iyileri çıkacak karşına. Hayır yani çok mu boş vaktin var da bu adama harcıyorsun.
Her ilişki belki ikinci bir şansı hak eder ama bunaldım diyip gidenden olmaz

Heyecan aramış arkadaş rutinlerden sıkılmış olsa gerek. Hovardalığa doyunca da kürkçü dükkanına geri dönmek istiyor. Bence gayet açık yani.

Back
X