Çokta samimi olmadığınız kişinin söylediklerinin doğruluk payını araştırın derim..Bence kardeşinizi arayın sıkıntısının olup olmadığını direkt kardeşinize yada kardeşinizin eşine sorun...
Cok zor bir durum. Kardesine soylesen aslinda cok iyi olur. Tam olarak konusma sekli neymis,belden asagi derken nasil konusmuslar? Size anlatan kisi de sahitlik ederse kardesinize soylediginiz zaman. O zaman okur. Sobucta siz iftira etmiyorsunuz ve yarin birgun bu kadindan cocuk okursa cok kotu olur
Size bunları anlatan kişiye,tamam bu söylediklerini gelinimize söyleyeceğim,ama senin bana söylediğini söyleyeceğim tamammı de...Bakalım ne diyecek.Eğer çk büyük tepki verip söyleme falan derse doğru olmayabilir.Ama mantıklı nedenler sunup,sizi tatmin edici şekilde konuşursa o zaman daha detaylı düşünürsün...Olmadı kardeşini arayıp dün rüyamda seni hiç iyi görmedim canın mı sıkkın falan de...Eğer anlatmak isterse zaten anlatır...Yok anlatmazsa da bu konu artık onları konusu diyip uzak durmak zorundasın...
Çok samimi olmadığınız halde bu kişi bunları neden size anlattı merak ettim.Birde kardeşinin eşi tanıdığın kadarıyla karakter olarak nasıl sence böyle muhabbetler yapar mı?Telefon görüşmelerinden kastı kardeşinizi eşinin aldattığını mı düşünüp size anlattı.Sizin açınızdan da zor bir durum sonuçta kardeşinizin evliliğine karışmanız çok doğru olmaz zaten karışsanızda kötü olan siz olursunuz ama kardeşinizi korumak istemenizde çok doğal.Bence biraz gözlemleyin kardeşinizle yada eşiyle sık sık konuşun hal hatır sormak şeklinde ve durumu anlamaya çalışın laf arasında belki bişeyler öğrenebilirsiniz.Belkide kardeşiniz size açılır sorun varsa anlatır
Bence kesinlikle yalan inanma sakin gelininiz o kadar aptal degildir aldatip sonrada ortak arkadasnyaninda bunu anlativak yada bel alti konusucak kadar aldatan insan bunu saklar ulu orta konusmaz.ayrica yakindegilletmistr bu size anlatan bayan eski sevgilisini nerden taniyyomusta ondan bahsettigini anlamis.ve ayrica yolda karsilasip kahve icmeye gitmekte cok sacma bu iste bi is var o kadin kiskanc ve yuva yikmak istiyor bence.
bence ani karar vermeyin olayin dogruluguna emin olunca söylenmeli..
ben bir toplulukta bir bayanin böyle konusma yapacagini sanmiyorum yani telefonda ya da cok akilli birisi degil yapiyor
bu konuda ben süpheye düstüm,ama kadinda durduk yere iftira atmaz cok kötü bir durum,insanin aklina süphe düserse malasef o is cok kötü
kadinin bu konuyu esiylede paylasmistir büyük ihtimalle bir sekilde siz demeseniz bile onlar söylecek gibi geliyor
iyi günler arkadaşım size telefon eden kişinin doğru söyledigi ne malum hem samimi degilmişsiniz bu devirde yuva yıkmak için insanlar iftira atmaktan çekinmezler dogruluk payı nedir bunun acaba hem gelininiz kardeşini aldatmış olsa bile bunu uluorta söyleyecegini sanmıyorum karşınızdaki kişinin samimi olmadıgını düşünüyorum bu konuda hem sizin huzurunuzu hemde kardeşinizin huzurunu kaçırmak için anlatmış olabilir şahsen ben samimi olmadıgım bir insana hayatımı anlatmam
Eski sevgili olayı şöyle olmuş anlattığına göre; yoldan geçen birini eski sevgilisine benzetmiş, laf oradan başlamış. Ya kadın tanıdığım kadarıyla iyi bir insan, iki tane çocuğu var. Niye böyle birşey istesin bilemiyorum ki, off.
çok özür dilerim haddim olmayarak bişey söylüycem ama lütfen yanlış anlamayın bence siz hiç duymamış gibi yapın bırakın kendileri çözsün durumlarını ha kendinizi çok rahatsız hissediyorsanız açın gelininizle konuşun fakat kesinlikle bi başkasının yanında değil yanlız başınıza konuşun çünki bazen gerçekten 3.şahıslar girince işin içine pire deve oluyor ve insanların mutlulukları huzurları kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?