Ne yapacağımı şaşırdım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi cindy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bunları düşündüğüm için sustum, susuyorum. Umarım doğru olanı yapıyorumdur, Allah utandırmasın.

Bunları düşündüğüm için sustum, susuyorum. Umarım doğru olanı yapıyorumdur, Allah utandırmasın.

Aklıma şöyle birşey geldi. Bu haftasonu çocuğumla gideyim, cumartesi yemeğe sizdeyim falan diyeyim, bir ortamı koklayayım ne dersiniz?
Kendini yemeğe zorla davet ettirmek oluyor biraz gerçi.

İyi düşünmüşsün imkanın varsa yemeğe git ve ortamı kendin değerlendir.Belki araları kötü bile olsa yeni evli oldukları için sana çaktırmamaya çalışırlar ama eminim sen yinede farkedersin.Ama onlar sana anlatmadan sorma yada karışma yoksa sonra onlar iyi olurlar sen kötü görümce olursun

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Şimdi bir saat kadar çıkmam gerekiyor. Döndüğümde gelirim yine.

Ben de kardeşinizi ziyarete gidin diyecektim, siz yazmışsınız :) bence mutlaka gidin hic te zorla davet ettirmem gibi olmaz.
Bir de bence gelininizin oyle aldatma gibi bir durumu olsa ya da farklı niyetle konuşuyor olsa bunu baskasının yanında konuşmazdi

seninle konuşan kişi yalan söylüyor olabilir seni arayıp bunu anlatması bana pek iyi niyetli gelmedi
beklemede kal canım eğer varsa bir sıkıntı yada ters bir durum mutlaka ortaya çıkar emin ol
bu arada kardeşini ziyaret fikri de iyi bunu da yapabilirsin belki kardeşin yada gelin sıkıntılarını seninle paylaşırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…