- 6 Haziran 2013
- 60
- 0
- 16
- Konu Sahibi xXMelegimXx
-
ne kadar acayip insanlar varya.
aile sözü dinlemeyen pişman olur onlar her zaman doğrusunu bilir diyoruz da bu ne şimdi.
eğer sadece boy yüzünden oluyosa tüm bunlar
bence kimseyi karıştırma, bildiğini oku!
Durumun gerçekten uzucuymus inşallah herşey düzelir. Önce erkek arkadaşinla konuş bence okul konusunu halledin çünkü sonradan pişman alabilirsiniz. Okul bitince ikiniz de ekonomik özgürlügünüzü elinize alınca annen hâla ikna olmuyorsa ve sen doğru insanla olduğuna eminsen arkana güvendiğini birini al, abin gibi yada babanla konuş. Annelerin hakkı ödenmez sırt çevrilmesi ama annen haksız yere bunu yapıyorsa büyük günaha giriyor. Fakat kaçmak işleri daha da berbat edecek gibi, annen tanımaya biraz çaba gösterse keşke.
Bende bir ablayim ve aklım almıyor böyle bir şeyi, kiz kardeşim mutlu olduğunda ben daha fazla mutlu oluyorum.
İnşallah herşey yoluna girer.
ben burada durumumu bir kere anlatmisim:
"ben 1,69 m erkek arkadasim ise 1,65 m, ve annem bunu en basindan beri sorun ediyordu...
abim, ablam ve kardesim hep arkamdaydi, ama ne olduysa, ablam sevdigime karsi bi nefret baslatti, ve annemide iyice sevdigimden ve ailesinden soguttu
abim hala arkamda, ama annemi evlenmem icin ikna edemiyor. kadin nuh diyor peygamber demiyor. ablamda iyice iftira atip hakkinda kötü seyler anlattigi icin bana artik ne inaniyor, nede sevdigimle tanismak istemiyor
4 sene oluyor, biz cikali, ve ben hala Allah'in izniyle annem izin verecek diye bekliyorum
ikimizde üniversitede okudugumuz icin abim biraz beklememizi istiyor, kendi paramizi kazanalim diye
ama annem ne sevdigimi nede ailesini tanimadi ve tanimakda istemedi...
sagolsun akrabalarim ve annemin arkadasida plan yapip iyice annemi sevdigim ve ailesinden soguttugu icin benim durumum hal alamaz bir sekil aldine yapacagim bilmiyorum, annem vermem diye tutturdu, evlatlikdan red ederim diyor... ama onu cok seviyorum, beraber cok mutluyuz rabbim kimseye böyle bir aci vermesin "
sevdigim illa nisan yapmak istiyor, bizi bilen herkes soruyor "siz ne zaman nisanlaniyorsunuz artik" diyeeh buda dogallikla onun gururuna dokunuyor, 5 senedir beraberiz, nisanlanmak icin ugrasiyor, ama bisey olmuyor... herkes benim bu isi halletmem gerekdigini söylüyor, ama annemle konusamiyorum ki... gecenlerde yine sevdigim hakkinda konu acildi, affedersiniz ama, annem tartismaya basladi ve bana o.... dedi
biz sevdigimle ayrilma karari aldik, cünkü o artik gizli sakli bulusmakdan, bizi soranlara yalan söylemekden yoruldu... 10 gün anca dayandik...
bana geldi, sarildi, agladibiz birbirimiz olmadan yapamiyoruz... ama bu hayat böyle nasil gecsin? sevdigim ve annesi nisan icin bekliyor, benim elimden ise hic birsey gelmiyor
oooooofffff .....
bu olayda anlatmadığın bir yön var anneni bu denli rahatsız eden durumu yazarsan
♥gözyaşı♥;32654354 .!.:
Neden illa onaylarını almaya çalışıyorsun ki?
Seni düşündüren ney?
Rabbim yardımcın olsun inşallah, sevenler ayrılmasın.
canlarim, karar verdim eve gittigimde abimle bu isi konusacagim...
Ögretmenlik okuyorum ve Allah'in izniyle seneye bu aylarda devlet sinavlarina girecegim...
Ve atanma oldugu icin abime bu konuyu acacagim... insallah ise yararda, artik evlenmemize izin verirler... cünkü gercekdende, eger bekarken atanim olursa en kötü ihtimalle beni 195 km uzakta bir okula yollayabilirler...
dua edinde, en azindan abimi evlilik konusunda yumusatim :-(
duaniza ihtiyacim var canlarim:-(
Rabbim annenin gönlüne yumuşaklık versin
Yazdıklarını okudum, o kadar iyi niyetlisin ki
Her şey gönlünce olsun
Canim , yazdiklarini okudum uzucu bi durum ama ben diyorumki sevenler ayrirmasin , ama bazen demeklende olmuyor galiba , ama ben sevenler icin duaciyim , insallah her seyin hayirlisi olsun basta Allah yolunuzu acik etsin Insallah hep mutlu olursunuz kavusursunuzda
bes sene konusmussunuz sevmissiniz birbirinizi bukadar yil gecmis o annede artik sizi anlasa iyi olur, annene seviyorum ne olur anlamaya calis kusluk kizginlik bitsin sen kizinin mutlu olmasini istemiyormusun canim annem diye guzel guzel konus , saril op anneni bak yumusar oda yureyi tas deyildir herhalde canim Insallah duzelir yoluna girer istediyin dua et canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?