Ne yapacam ben yardim. ...

Yagmursonrasi

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
59
23
298
İngiltere
Kizlar daha once sorunumu yazmistim yine. Ben yurtdisinda evliyim. Kimsem yok burda ama esimin 2 kiz kardesi var. 1 ay oncede erkek kardesi gelecekti. Ben esimin annemin gelmesini istememesi uzerine bende erkek kardesini istemedim ama 4 gun falan ayrildik. Esim gitti kiz kardesinin yaninda kaldi. Neyse tekrar geldi baristik cunku 2 cocugum var. Ve kararlarimiza saygi duyacaz diye konustuk anlastik. Fazla uzatmayayim erkek kardesi 2 gun oldu geldi. Ama aplasinin yanina gitti direk gelmiyor simdi buraya. Guya bana kizgin ondan herhalde. Bahane falan buluyo misafir geliyo falan diyo ama ben anliyom. Esimle simdi sorunum yok mutluyum. Ama tabi butun ailesini bana kus simdi. Haliyle esimde kalk kiz kardesim gile gidelim diyemiyo. Cokda uzuluyorum gelmesini istiyorum buraya ne yapmam lazim kizlar ne olur bir akil verin bana cok yanliz hissesiyorum kendimi yine esimle tartismaktan korkuyorum bunalima girdim yine. Siz olsaniz ne yapardiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O neden senin anneni istemedi ? O anneni istemiyorsa terbiyesizlik etmiş bir kere.

Ya 9 yillik evliyim. Ama ilk defa turkiyeden yanima gelecekti. Ama sorun cikardi istemedi. Oysa kendi annesi ben evlendigimden beri 5 defa geldi gitti. İngilterede istersrn 2 yillik vize alabiliyorsun. Yani ilk basvurdugunda 6 aylik verirler sonra iki defa giris cikis yaparsan iki yillik vize aliyorsun. Annem geldi ama ben 2 yillik vize almasini ve istedigim zaman yanima gelmesini istedim. Esim dedi bir defa geldi iste yeter her zaman annenimi getirecem dedi.

esiniz fazlasiyla bencil bi insan
diger konunuzdan da bildigim kadariyla zaten evin icinde degil kari koca arkadas gibi bile degilmissiniz.
birbirnzle konusmazmissinz. sizce bu sagliklio bir evlilik mi?
eskiden beri mi boyle yoksa sonradan mi boyle oldu..
bence bi evlilik terapisi almanizda fayda var ama esinizi buna nasil ikna edeceksiniz bilmem

Ya beni dinlese en iyisi evlilik terapisti. Ama kabul etmez asla. Evet ben sadece evliligimin 1 yilinda mutluydum. Gerisi hep boyle. Evlilik degil bu cocuklar icin zorunlu beraberlik. Ama dayanamiyacam artik kopacak bir yerde mutlaka

tek tarafli cabayla olmuyor ki maalesef cok uzuluyorum biten evliliklere arada kalan cocuklara
eger sizi seviyorsa evliliginizi kurtarmak icin elinden geleni yapar.

Esim onceden ayrilma konusu cikinca cok uzulurdu yalvarirdi resmen bana gitme diye. Ama bu son zamanlarda kendisi soyluyor ayriligi. Kendisine gelince herseye evet canim tmam canim diyeceksin. Ama benim isteklerime gelince olmazz , yapamayiz, musait degiliz, bahaneler falan. Zor cookkk zorr benim icin hele hele bu yabanci ulkede yanimda hickimsem yok ken. Daha da zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…