• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapardın?

Burn06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
47
8
1
27
Sevgiliniz size çok aşık çok sadık biri. Ama hasta. Ve sizle iyi oldu hayata tutundu. Ayrılmak zorundasınız. Ne yaparsınız. Onun sağlığını mı düşünürsünüz yoksa kendi hayatınızı mı?

destur derim . Ayrılma sebebim olmaz. Bekleyelim ,kaçmam,derim, beklemek istemiyorsa buyursun benden ayrılsın.

destur derim . Ayrılma sebebim olmaz. Bekleyelim ,kaçmam,derim, beklemek istemiyorsa buyursun benden ayrılsın.
Beklemek istiyor. Ben istemiyorum. Okumak istiyorum. Ama o benle iyileşti iyi oldu çok mutlu. Ne yapacağım ben

"Kaç" dersek konu açmayı bırakacaksın sanırım.. kaç o zaman.. kaç da gör gününü

Beklemek istiyor. Ben istemiyorum. Okumak istiyorum. Ama o benle iyileşti iyi oldu çok mutlu. Ne yapacağım ben

e tamam işte beklemek istiyormuş,
okuyun, alın meslegınızı eline. Neden illa ayrılma gerekiyor ben anlamadım açıkçası.
Evlenelim evliyken okursun derse sakın inanmayın.

e tamam işte beklemek istiyormuş,
okuyun, alın meslegınızı eline. Neden illa ayrılma gerekiyor ben anlamadım açıkçası.
Evlenelim evliyken okursun derse sakın inanmayın.
Aramızda 9 yaş var. O hazır evliliğe ondan dolayı. Şimdi ben onu bekletemem hakkım var mı sence 27 yaşında adamı. Ama hastaydı iyileşti benle çok mutlu ve o kadar iyi ki

aa beynim yandı walla. dalga mı geçiyorsunuz?
adam beklerim diyor.
oku diyor.
siz hem okuyayım hem bekletmeyeyim diyorsunuz.
hem kaçın hem okuyun o zaman.

Kaçmak istemiyorum.. bekletmek istemiyorum..
ne yapalım senin için söyler misin?

elisya sen oku ben kaçayım :D :P

Aramızda 9 yaş var. O hazır evliliğe ondan dolayı. Şimdi ben onu bekletemem hakkım var mı sence 27 yaşında adamı. Ama hastaydı iyileşti benle çok mutlu ve o kadar iyi ki
yahu adam diyor beklerim, size ne. beklesin .O bunu göze almış.

ben bu konudan ufak ufak kaçar ablası .. kusura bakma..
siz ayrılmayı kafaya koymuşsunuz da vicdanımı nasıl rahatlatırım peşindesiniz. ben buna alet olmak istemiyorum..
sorry...

aa beynim yandı walla. dalga mı geçiyorsunuz?
adam beklerim diyor.
oku diyor.
siz hem okuyayım hem bekletmeyeyim diyorsunuz.
hem kaçın hem okuyun o zaman.
Şimdi bak. Ben 18 im o 27. Tanıştığımızda her şey normaldi. Ben üniversite ye hazırlanıyordum. Onun hasta olduğunu bilmiyordum. Meğerse benle tanıştığında çok hastaymış zamanla iyi olmuş kilo almış hatta ilk defa tahlileri temiz çıkmış. Benimle o kadar çok mutlu ki. Ailem beni 6 7 yıl asla vermez. Onun da ailesinin yanında düzeni var. Bana kaç mutlu olalım diyor 1 kere bile üzmedi. Ama ben okumak istiyorum Bekletmek istemiyorum onu yıllarca. Benle iyileşti çok mutlu nasıl onu birakacağım bilmiyorum

Şimdi bak. Ben 18 im o 27. Tanıştığımızda her şey normaldi. Ben üniversite ye hazırlanıyordum. Onun hasta olduğunu bilmiyordum. Meğerse benle tanıştığında çok hastaymış zamanla iyi olmuş kilo almış hatta ilk defa tahlileri temiz çıkmış. Benimle o kadar çok mutlu ki. Ailem beni 6 7 yıl asla vermez. Onun da ailesinin yanında düzeni var. Bana kaç mutlu olalım diyor 1 kere bile üzmedi. Ama ben okumak istiyorum Bekletmek istemiyorum onu yıllarca. Benle iyileşti çok mutlu nasıl onu birakacağım bilmiyorum
Bişeyi anlamıyorum. Dinlemeden hemen nasıl karar veriyorsunuz. Git. Tutan mı var

Okumanı beklerim diyen biri kaç mutlu olalım demez, 18 yaşındasınız okuyun ama o arada da sizden 9 yaş büyük birine senle evlenirim gibi vaadler vermeyin, ben okumak istiyorum, çalışmak istiyorum dersiniz ve ayrılırsınız, sizden ayrılınca hastalığı nüksetmez merak etmeyin.

Back
X