Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana kaç benimle evlen diyor o yüzdenneden ayrılmak zorundayım? o da önemli.
Beklemek istiyor. Ben istemiyorum. Okumak istiyorum. Ama o benle iyileşti iyi oldu çok mutlu. Ne yapacağım bendestur derim . Ayrılma sebebim olmaz. Bekleyelim ,kaçmam,derim, beklemek istemiyorsa buyursun benden ayrılsın.
Beklemek istiyor. Ben istemiyorum. Okumak istiyorum. Ama o benle iyileşti iyi oldu çok mutlu. Ne yapacağım ben
İşte kaçmak istemiyorum. Seni beklerim de diyor ama ben okumak istiyorum Bekletmek istemiyorum onu"Kaç" dersek konu açmayı bırakacaksın sanırım.. kaç o zaman.. kaç da gör gününü
İşte kaçmak istemiyorum. Seni beklerim de diyor ama ben okumak istiyorum Bekletmek istemiyorum onu
Aramızda 9 yaş var. O hazır evliliğe ondan dolayı. Şimdi ben onu bekletemem hakkım var mı sence 27 yaşında adamı. Ama hastaydı iyileşti benle çok mutlu ve o kadar iyi kie tamam işte beklemek istiyormuş,
okuyun, alın meslegınızı eline. Neden illa ayrılma gerekiyor ben anlamadım açıkçası.
Evlenelim evliyken okursun derse sakın inanmayın.
Beni unutsun istiyorum. Çünkü üzülmeye gelemez. Beni bu kadar seven insanı öyle bırakıp nasıl giderim kahroluyorumKaçmak istemiyorum.. bekletmek istemiyorum..
ne yapalım senin için söyler misin?
Kaçmak istemiyorum.. bekletmek istemiyorum..
ne yapalım senin için söyler misin?
yahu adam diyor beklerim, size ne. beklesin .O bunu göze almış.Aramızda 9 yaş var. O hazır evliliğe ondan dolayı. Şimdi ben onu bekletemem hakkım var mı sence 27 yaşında adamı. Ama hastaydı iyileşti benle çok mutlu ve o kadar iyi ki
elisya sen oku ben kaçayım![]()
yahu adam diyor beklerim, size ne. beklesin .O bunu göze almış.
Şimdi bak. Ben 18 im o 27. Tanıştığımızda her şey normaldi. Ben üniversite ye hazırlanıyordum. Onun hasta olduğunu bilmiyordum. Meğerse benle tanıştığında çok hastaymış zamanla iyi olmuş kilo almış hatta ilk defa tahlileri temiz çıkmış. Benimle o kadar çok mutlu ki. Ailem beni 6 7 yıl asla vermez. Onun da ailesinin yanında düzeni var. Bana kaç mutlu olalım diyor 1 kere bile üzmedi. Ama ben okumak istiyorum Bekletmek istemiyorum onu yıllarca. Benle iyileşti çok mutlu nasıl onu birakacağım bilmiyorumaa beynim yandı walla. dalga mı geçiyorsunuz?
adam beklerim diyor.
oku diyor.
siz hem okuyayım hem bekletmeyeyim diyorsunuz.
hem kaçın hem okuyun o zaman.
Bişeyi anlamıyorum. Dinlemeden hemen nasıl karar veriyorsunuz. Git. Tutan mı varŞimdi bak. Ben 18 im o 27. Tanıştığımızda her şey normaldi. Ben üniversite ye hazırlanıyordum. Onun hasta olduğunu bilmiyordum. Meğerse benle tanıştığında çok hastaymış zamanla iyi olmuş kilo almış hatta ilk defa tahlileri temiz çıkmış. Benimle o kadar çok mutlu ki. Ailem beni 6 7 yıl asla vermez. Onun da ailesinin yanında düzeni var. Bana kaç mutlu olalım diyor 1 kere bile üzmedi. Ama ben okumak istiyorum Bekletmek istemiyorum onu yıllarca. Benle iyileşti çok mutlu nasıl onu birakacağım bilmiyorum
Kaçayım mı cidden
Kaçayım mı cidden
Şimdi bak. Ben 18 im o 27. Tanıştığımızda her şey normaldi. Ben üniversite ye hazırlanıyordum. Onun hasta olduğunu bilmiyordum. Meğerse benle tanıştığında çok hastaymış zamanla iyi olmuş kilo almış hatta ilk defa tahlileri temiz çıkmış. Benimle o kadar çok mutlu ki. Ailem beni 6 7 yıl asla vermez. Onun da ailesinin yanında düzeni var. Bana kaç mutlu olalım diyor 1 kere bile üzmedi. Ama ben okumak istiyorum Bekletmek istemiyorum onu yıllarca. Benle iyileşti çok mutlu nasıl onu birakacağım bilmiyorum