NE YAPARDINIZ?

papatya39000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
204
287
103
Giresun
Eşiniz kendi telefonuna sürekli şifre koysa, sizi telefonunuza isminizle kaydetse ve tüm bunları yaparken gizli gizli sizin telefonunuzu karıştırsa, girdiğiniz siteleri sayfaları kontrol etse siz olsanız ne yapardınız? Ben eşimin iki yüzlü olduğuna karar getirdim ve boşanmaya karar verdim!

Telefonunu karıştırmasına izin verme şifre köy. Onun şifresini öğren bir şekilde onunkini karıştır. Bir şey varsa ki bence var yüzüne çarp öyle boşan

Valla ben hemen orayı burayı kurcalardım ordan burdan kastım sosyal medya hesapları. Didiklerdim öyle yerlerden kesin bir şey çıkar eğer ki bir haltlar yiyorsa

İki yüzlü falan değil. Adam kendi aldatıyor bende aldatılıyor muyum diye merak ediyor... Bu tipler her haltı yer sonra da bana da aynısını yapıyorlar mı diye kontrol eder...

Büyük harflerle söylüyorum BOŞANIN...

Tiynetsiz herif...

Kendi yediği haltları bildiği için sizin de aynı şeyleri yapmanızdan korkuyor. Ben başka bir açıklamasının olduğunu düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…