- Konu Sahibi papatya39000
-
Aman ne uğraşacak be. Gelecek telefonumu karıştıracak he yok artık.Kendisi aldatıyor muhtemelen, işi kendinden bildiği için siz de aldatıyor musunuz diye kontrol ediyor.
Delil topla gözünle gör, öyle boşan.
Gözüyle görürse içi rahat eder bence. Acabası kalmaz.Aman ne uğraşacak be. Gelecek telefonumu karıştıracak he yok artık.
Valla ben hemen orayı burayı kurcalardım ordan burdan kastım sosyal medya hesapları. Didiklerdim öyle yerlerden kesin bir şey çıkar eğer ki bir haltlar yiyorsaEşiniz kendi telefonuna sürekli şifre koysa, sizi telefonunuza isminizle kaydetse ve tüm bunları yaparken gizli gizli sizin telefonunuzu karıştırsa, girdiğiniz siteleri sayfaları kontrol etse siz olsanız ne yapardınız? Ben eşimin iki yüzlü olduğuna karar getirdim ve boşanmaya karar verdim!
Yok diyip kabul mu edelim bu halleri? Ya da boşayalım mı hepsini kesin aldatıyordur bunlar diye.Ya bir şey diyeceğim. Bu zaman da gerçekten aldatmayan erkek kaldı mi ya
Kelin ilacı olsa kendine sürermiş canim. Ama gerçekten bu şüphe ile yaşanmıyor. Ne desem bilemiyorumYok diyip kabul mu edelim bu halleri? Ya da boşayalım mı hepsini kesin aldatıyordur bunlar diye.
İki yüzlü falan değil. Adam kendi aldatıyor bende aldatılıyor muyum diye merak ediyor... Bu tipler her haltı yer sonra da bana da aynısını yapıyorlar mı diye kontrol eder...Eşiniz kendi telefonuna sürekli şifre koysa, sizi telefonunuza isminizle kaydetse ve tüm bunları yaparken gizli gizli sizin telefonunuzu karıştırsa, girdiğiniz siteleri sayfaları kontrol etse siz olsanız ne yapardınız? Ben eşimin iki yüzlü olduğuna karar getirdim ve boşanmaya karar verdim!
Tamam canım.Kelin ilacı olsa kendine sürermiş canim. Ama gerçekten bu şüphe ile yaşanmıyor. Ne desem bilemiyorum
Boynuzlar için törpü öneriniz nedir ?Ya bir şey diyeceğim. Bu zaman da gerçekten aldatmayan erkek kaldı mi ya
Kendi yediği haltları bildiği için sizin de aynı şeyleri yapmanızdan korkuyor. Ben başka bir açıklamasının olduğunu düşünmüyorumEşiniz kendi telefonuna sürekli şifre koysa, sizi telefonunuza isminizle kaydetse ve tüm bunları yaparken gizli gizli sizin telefonunuzu karıştırsa, girdiğiniz siteleri sayfaları kontrol etse siz olsanız ne yapardınız? Ben eşimin iki yüzlü olduğuna karar getirdim ve boşanmaya karar verdim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?