- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
-
Tebrikler canım harikasın :)) Ben de vericem inşallah..Hele senin bu yazdığından sonra iyice azimlendim..Çok teşekkür ederim :-* 3 ayda 22 kilo harikaa :)Bende 169 boyundayim 86 kiloyla karar verdim zayiflamaya leslie yaptim once 3 millini sonra 4 mile ciktim yeme duzenimide degistrmedim sadece geresiz yere yedigim abur cuburlari haftada bir gun odul olarak yedim 3 ay oldu suan 64 klodayim
Ayrica klo kotu durmuyo cok belli etmiyorum klomu deme afedersin ama bunlar züürt tesellisi .Bendr oyle derdim ,banada oyle derlerdi boyun var kotu durmuyo lafiyla ovuturdum kendimi
Sk disini azmet ver klolarini bak nasil kendini rahat ve saglikli hissedeceksin
Evet ben de çok güzel bi gelin olucam :))) Çok teşekkür ederim :-*Seni bizim dediklerimizin değil nişanlınin söyledikleri gaza getirmeliydi.
Nişanlına yol ver seviyorsa böyle filan diyen kişiler ayıp etmişler.
Ben sozluyken esimin Kilomla ilgili minicik bir imasiyla diyete basladim ve 18 kilo verdim 6 ayda çok abarttim.düğünümde inceciktim..harika bir gelin olmuştum..sende bişileri bahane etme ve başla diyete spora harika bir gelin ol bunu bir kere yasayacaksin..doğumla bebekle cidden alınıyor doğum sonrası tekrar kilo vermeye çalışıcam bakalım. .hayırlısı olsun
Evet verdim ama bağışıklık sistemim beta mikrobundan dolayı çok zayıf ve o diyetle çökerttim,ağır hastalık atlattım.Ama doğru söylüyorsun,hastalığım için ve sağlığım için zayıflamam gerekli..En önemlisi de ileride çocuk sahibi olabilmem için..Teşekkür ederim :-*2 haftada 7 kilo verdiysen demek ki zayiflayabiliyorsun. Zayiflamak pcosa da iyi gelir. Tedavi direncini ve hastaligin siddetini azaltir. Bence bunu kendine gurur yap ve zayifla. Cok dogru soylemis. Ben de kiloluyum. 3 . Hamileligim. Inan bana zayifken her sey daha guzel ve kolay
İngilizce öğretmeniyim zaten,o dediğiniz videoları izleyeceğim ben de.Bilgiler için gerçekten çok teşekkürler.Yazdıklarınızı okurken düşündüm de,benim sorunum aslında hem junk food yemek hem de sağlıksız beslenmek..Mesela et hiç tüketmem,canım da istemez..Aslında ne kadar tehlikeli dimi..Çok teşekkür ederim..
Evet az ya şimdi ben sana tam diyemem ama ben spora gidiyordum benimki 15o0den fazlaydi benden baya kilolu vardı onunki fazlaydı çünkü sen az yedikce vücut savunmaya geçiyor metabolizmayi yavaşlatıyor versen dahi kastan gidiyor. ..1500 de mi az olur o zaman?
Canım öncelikle üzme kendini allah başka dert vermesin kilo bu geçer gider. Ablamda pkostu ilaçla fln dengelemedi aksine kilo aldı. Taze çörek otuna bal karıştır hergün aç karna sabahları ye o hormonları dengeliyo inşallah seninde pkosun kaybolurİşte az önce sevgilimden duyduğum söz..Bikaç gündür bana bu tarz şeyler söylüyor.O kadar sinirlendim ki artık..Dediğine göre benim iyiliğimi düşünüyormuş,yakında gelinlik giyicekmişim,sonrasında bunun hamileliği varmış.Bu kiloyla hamile kalırsam iyice kilo alıcakmışım ve o zaman çok kötü görüncekmişim vs vs.. Bunları ben de biliyorum,istiyorum ama pcos var bende,ne kadar uğraşırsam uğraşayım çok veremiyorum..Ama bunu anlamıyor."Bir sürü insan kilo veriyor ama nedense sen veremiyorsun" diyor bana.Aslında kendimi sıktığım zaman çok iyi kilo veriyorum ama sonrasında pcostan dolayı çabucak geri alıyorum.Çok üzdü beni söyledikleri..Gerçekten çok haklı ama üslubu beni çok üzdüKızlar bu aralar hayatımda herşeyi boşvermiş durumdayım.Neden bilmiyorum ama hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden..İki ay önce 1000 kalorilik bi diyet yaptım ve 2 haftada 7 kilo verdim ama bu benim bağışıklık sistemimi çökertti,ağır hastalık atlattım.İki haftadır toparlandım ve şimdi de korkuyorum diyet yapıp hasta olmaktan..nolur bana cesaret verin Aslında sevgilim doğru söylüyor,Nisan ayında nişanımız olucak,önümüzdeki Ekimde de düğünümüz Allah'ın izniyle..Kilo vermem gerektiğini biliyorum ama içimdeki o azim,o istek kaybolmuş durumda..Hele de o böyle sert konuşunca daha da kayboluyor..Nolur azıcık cesaret verin,gaza getirin beni Öpüyorum hepinizi..
Önce diyet yaptım canım sonrada spor yaptım fitnessa gittim 1 yıl anacım bi görmeniz lazımdı 3 sezeryanla doğum yapmış benmiydim o derece güxelleşti vucudum ağırlık çalışması vucudun komple çalışması çok güzelleştiriyo insanı herkes hayran kalmışdı 3. Kızımı doğurdukdan sonra yapmışdım sonuç ramazan girdi hem sporu hemde yediklerime dikkat etmedim geri aldım 10 kiloda eklenerek onca emek boşa gitti ama sarkma yok yağlarım löp löp değil tek tesellim o demem o kiii önce verip sonra sporla ağırlıkla çalışarak mükemmel bir vucunuz olur tarafımdan 2. Kez test edip onaylandıDiyet yapmak yerine spor yaparsan daha kalıcı kilo verirsin.
yorumları okuyamadım ama pcos için zaten kilo vermeniz gerekiyor. yani iki yönlü bir denklem bu. pcosluyken zor zayıflarsınız ama pcos da kilo ile doğru orantılı ilerler. sizin kendi sağlığınız için bir karar almanız lazım. verince geri almamak için yaşam tarzınız olsun diye bir karar alın. hergün 1 saat spor zor değil inanın. hem her açıdan sağlıklı olursunuz. sadece diyetle olmaz.İşte az önce sevgilimden duyduğum söz..Bikaç gündür bana bu tarz şeyler söylüyor.O kadar sinirlendim ki artık..Dediğine göre benim iyiliğimi düşünüyormuş,yakında gelinlik giyicekmişim,sonrasında bunun hamileliği varmış.Bu kiloyla hamile kalırsam iyice kilo alıcakmışım ve o zaman çok kötü görüncekmişim vs vs.. Bunları ben de biliyorum,istiyorum ama pcos var bende,ne kadar uğraşırsam uğraşayım çok veremiyorum..Ama bunu anlamıyor."Bir sürü insan kilo veriyor ama nedense sen veremiyorsun" diyor bana.Aslında kendimi sıktığım zaman çok iyi kilo veriyorum ama sonrasında pcostan dolayı çabucak geri alıyorum.Çok üzdü beni söyledikleri..Gerçekten çok haklı ama üslubu beni çok üzdüKızlar bu aralar hayatımda herşeyi boşvermiş durumdayım.Neden bilmiyorum ama hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden..İki ay önce 1000 kalorilik bi diyet yaptım ve 2 haftada 7 kilo verdim ama bu benim bağışıklık sistemimi çökertti,ağır hastalık atlattım.İki haftadır toparlandım ve şimdi de korkuyorum diyet yapıp hasta olmaktan..nolur bana cesaret verin Aslında sevgilim doğru söylüyor,Nisan ayında nişanımız olucak,önümüzdeki Ekimde de düğünümüz Allah'ın izniyle..Kilo vermem gerektiğini biliyorum ama içimdeki o azim,o istek kaybolmuş durumda..Hele de o böyle sert konuşunca daha da kayboluyor..Nolur azıcık cesaret verin,gaza getirin beni Öpüyorum hepinizi..
aslinda pco ve kilo zincirleme bir olay kilo versen muhtemelen pco sorununda kalmiyacak yada hafifleyecek goreceksin...suanda bence bir uzmandan yardim al zayiflama konusunda ve spora basla cokdegil yarim saat bile yurusen kilo vermeni kolaylastiricaktir mutlaka yasin daha genc gorunusunu bir kenara koy gencyasta hastalik sahibimi olmak istiyorsun...inanben kilo aldigim zaman hantallasiyorum vucudum sertlesiyor halsizlesiyorum cildim bozuluyor vs. adetlerim bile duzensizlesiyor yazik kendi b e dikkat et bir insan bogazinasahip olamiyorsa neresine sahip olabilirki? dikkatli beslen;yediklerin senin yasam tarzin oluyor saglikli beslenirsen saglikli yasarsin dikkatetmezsen ileride sekeri tansiyonu kolestrolu cekersin canim benim, spor yap kendini cokyormana gerek yok hafif tempolu yuruyusle basla bir iki yapinca aliskanlik haline gelecek sporsuz yapamayacaksin...erkek arkadasinin uslubu yanlis olsada hakli aslinda sen istesen verirsin eminim...bu arada pco icin duymussundur ama sogan suyu birebir ciddi mana da yararli ama once kilo vermen gerekİşte az önce sevgilimden duyduğum söz..Bikaç gündür bana bu tarz şeyler söylüyor.O kadar sinirlendim ki artık..Dediğine göre benim iyiliğimi düşünüyormuş,yakında gelinlik giyicekmişim,sonrasında bunun hamileliği varmış.Bu kiloyla hamile kalırsam iyice kilo alıcakmışım ve o zaman çok kötü görüncekmişim vs vs.. Bunları ben de biliyorum,istiyorum ama pcos var bende,ne kadar uğraşırsam uğraşayım çok veremiyorum..Ama bunu anlamıyor."Bir sürü insan kilo veriyor ama nedense sen veremiyorsun" diyor bana.Aslında kendimi sıktığım zaman çok iyi kilo veriyorum ama sonrasında pcostan dolayı çabucak geri alıyorum.Çok üzdü beni söyledikleri..Gerçekten çok haklı ama üslubu beni çok üzdüKızlar bu aralar hayatımda herşeyi boşvermiş durumdayım.Neden bilmiyorum ama hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden..İki ay önce 1000 kalorilik bi diyet yaptım ve 2 haftada 7 kilo verdim ama bu benim bağışıklık sistemimi çökertti,ağır hastalık atlattım.İki haftadır toparlandım ve şimdi de korkuyorum diyet yapıp hasta olmaktan..nolur bana cesaret verin Aslında sevgilim doğru söylüyor,Nisan ayında nişanımız olucak,önümüzdeki Ekimde de düğünümüz Allah'ın izniyle..Kilo vermem gerektiğini biliyorum ama içimdeki o azim,o istek kaybolmuş durumda..Hele de o böyle sert konuşunca daha da kayboluyor..Nolur azıcık cesaret verin,gaza getirin beni Öpüyorum hepinizi..
İşte az önce sevgilimden duyduğum söz..Bikaç gündür bana bu tarz şeyler söylüyor.O kadar sinirlendim ki artık..Dediğine göre benim iyiliğimi düşünüyormuş,yakında gelinlik giyicekmişim,sonrasında bunun hamileliği varmış.Bu kiloyla hamile kalırsam iyice kilo alıcakmışım ve o zaman çok kötü görüncekmişim vs vs.. Bunları ben de biliyorum,istiyorum ama pcos var bende,ne kadar uğraşırsam uğraşayım çok veremiyorum..Ama bunu anlamıyor."Bir sürü insan kilo veriyor ama nedense sen veremiyorsun" diyor bana.Aslında kendimi sıktığım zaman çok iyi kilo veriyorum ama sonrasında pcostan dolayı çabucak geri alıyorum.Çok üzdü beni söyledikleri..Gerçekten çok haklı ama üslubu beni çok üzdüKızlar bu aralar hayatımda herşeyi boşvermiş durumdayım.Neden bilmiyorum ama hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden..İki ay önce 1000 kalorilik bi diyet yaptım ve 2 haftada 7 kilo verdim ama bu benim bağışıklık sistemimi çökertti,ağır hastalık atlattım.İki haftadır toparlandım ve şimdi de korkuyorum diyet yapıp hasta olmaktan..nolur bana cesaret verin Aslında sevgilim doğru söylüyor,Nisan ayında nişanımız olucak,önümüzdeki Ekimde de düğünümüz Allah'ın izniyle..Kilo vermem gerektiğini biliyorum ama içimdeki o azim,o istek kaybolmuş durumda..Hele de o böyle sert konuşunca daha da kayboluyor..Nolur azıcık cesaret verin,gaza getirin beni Öpüyorum hepinizi..
Olmam gereken kilo 68 ama ben 95 kiloyum
Pcosun tedavisi yok malesef..Ömür boyu doğum kontrol hapı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?