S
simay_86
Ziyaretçi
- Konu Sahibi simay_86
-
1 ayda bu kadar değişim inanılmaz mutlaka bi şey var altında bu işin...aileniz onun bursuna kadar ödemiş bu iyilik bu destek unutulur mu?üstelik 8yasındaki kardeşinize tavır alıyor ya o daha çocuk...ne var yani hem onun ailesiyle hem kendi ailenizle görüşün ,bugüne kadar nedne görüştün ne yaptıalr diye eşinizle konuşun bence..:uhm:annem geldi anlattım konuşmaya çalıştılar dayımla ama eşim çok ağır sözler söylemiş anneme..anneme o sizden çıktı destek olmıycaksınız.kocan ne derse onu yapmak zorunda sın...demeniz gerekiyor falan filan demiş..canım annem sevdiğimi biliyor böyle mutlu olcaksa gelmeyin kızım diyor ama tak ettiği an kapımız sonuna kadr açık da diyor..babamın haberi yok duysa beni bi an burda tutmaz alır..kaynanam bunu da biliyo ve hep iki yüzlü davranıyor..we şimdide tekrar düzelirsek annenle ilgili bişey bekleme benden diyor.anlamıyorum ya bir ay öncesine kadar herşey yolundaydı..annemlere bağlıydı..bütün düğün borcumuzu eşimin lisans yaparken aldığı bursların paralarını hep ailem ödedi.ve bundan kimseye bahsetmediler.hep destek çıktılar.bi kötü bişey demediler..8 yaşında kardeşim var onun bile yüzüne bakmıyor..o kadar yanii
konuşmaya çalışıyorum ama olmuyor eşim pdr mezunu linas ı yapmış yetmemiş bide yüksek lisans yapmış.şimdi rehberlik arştırma mer danışman olarak çalışıyor.damarıma nasıl basacağını o kadar iyi biliyor ki..düzeltmeye çalışıyorum ama iletişim kuramıyorum,az önce dışarı çıktı ve muhtemelen annesine gitti zaten evde sadce uyuyor.bende geleyim biraz dolaşalım dedim olmaz dedi..sürekli düşünmek istiyorum diyor 3 ay önce tedaviyle hamile kaldığım bebeğim karnımda öldü..kaynanam geçen gün biz kürtaj olduğunda bile yanındaydık ama sen insanlıktan anlamıyosun dedi ne demek bu ya yoldan bi adam bile çağırsam allah rızası için gelirdi..ve sürekli ben oğluma istediğim kızı alırdım seni aldım kıymetimi bil diyor..alsaydınız kapınızdamı yattım diyorum herşeye karşılık veren oluyorum..çıkmazın içideyim ne desem olay oluyor..
yaa ben geçen gün sinirden kaynanama yuvam yıkılırsa sebebi sensin..yuvam yıkılırsa yuvan yıkılsın demiştim ondan mı dedi kii
Ben en sonunda dayanamdim eşime ,annen eğer kardeşinle evlenemke haram olmasa onuda beni boşar.
Ikinizi evlendirir demiştim.
çok kzimişti.ama haketmişerldi
oğullarini mutsuz etme pahasina nasil oyun oynuyorlar ya...........
Nasil sevgi zarar vererek hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?