Ne yapayim sizce

berenns

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
160
54
13
Bizim binada birileri oturuyor bunların bi oğlu var ve bu çocuğu bana yakistirmis komşular. Birkaç kez söylediler ben görüşmek istemiyorum diyip reddettim sonra çocuğun annesi de devreye girdi 1 kere de o söyledi yine reddettik şimdi çocuğun kız kardeşi beni görüp beğenmiş annesi yine aradı görmüşsünler diye. Ben çocuğun sadece fotosunu gördüm 1 kez. O beni hiç görmedi ve ben görüşmek istemiyorum çünkü evlilik şu an düşünmüyorum ve bununla görüşürsem olayin evlilige gideceginden korkuyorum bir de başkalarının aracılığı ile olan şeylere sıcak bakamiyorum ve bu kadar ısrar etmeleri de beni aşırı itti yani görüşesim gelmiyor ama 6 7 kez falan reddetmiş oldum. Annem de ısrar ediyor benim içimden gelmiyor ama ne yapacağım bana bir fikir verin. (Bir de aklımda başka biri var yani onun da oluru yok aslında ve sevgili degiliz ama niyeyse bununla gorusursem ona ihanet edecekmisim gibi geliyo)

Güncelleme: anasi yine aradı anneme yalvardı güya cocuk da beni görmüş ne hikmetse hep bunlar görüyor beni ben hiçbirini görmüyorum. Neyse işte baya yalvarmis kadın annem yine olumsuz konuşunca kadın neyse haftaya bir daha cagiririm oğlumu demiş??? (Oglu baska yerde calisiyormus) bir de ben dün aklımdaki kişi dediğim elemanla buluştum ama o da olmadı yani. Fiziksel olarak ve kafa yapısı olarak uyusmadim. Ama bu çocukla da buluşasim gelmiyo. Darlamaya devam ederlerse napicam bilmiyorum. Bir de kadın diyormuş ki iste oğlum uzakta yalnız yaşıyor o da gider ona yoldaş olur zart zurt. Etraflarında dolu kız varmış ama beni beğenmişler öyle diyormuş. benim mesleğim de onlara cazip geldi muhtemelen. Eleman ogretmen kız arıyormuş

Son düzenleme:
O kadar reddettikten son hala ısrar etmeleri de enteresan. İstemiyorsanız reddetmeye devam edin. Aklınızda, kalbinizde biri varken zaten olmaz, sizin içinde sağlıklı olmaz.
Siz ilerde konuşmayı kabul edip bir ilişkiye başlarsanız bu seferde söz, nişan, düğün diye ısrar edip darlarlar bu insanlar. Canınız sıkılır durur durduk yere.

Normal değil derken yani ne olabilir sizce? Ben sanki görüşmeye gitsem ve yine reddetsem yine birakmayacaklar gibi düşünüyorum

Sizi öyle bir ele geçirirler ki kendinizi sevmediğiniz biriyle evlenmiş bile bulabilirsiniz. Annemin bir sözü var iki dil bir büyü yerine geçer diye. Manipülasyonun eskicesi ve bu teyzeler annenide yanına aldılarsa on kaplan gücüne bürünürler. Netliğinizi ortaya koyun hayırı hayır olarak alsınlar. Naz yapıyormuşsunuz gibi davranmasınlar. Bu kadar ısrarda ben nedense art niyet ararım. Ürün güzel olsa bu kadar bağırmazlar.

Tabii ki evliliğe gidecek bacım ne sanıyorsun. İstemiyosan gorusmemeye devam et anneni de sağlam hasla onun işidir bu

Oglan ailesine çok guveniyomus o yüzden onlar begendiyse tamammis

Aynı binada mısınız?
Oğlanı gördüğünüzde aileni istemediğime ikna edemedim bir de sen söyler misin rica etsem de.

Oğlanın bilgisi var ama anasına birakmis bence topu. Zaten beni de hiç görmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…