Normal değil derken yani ne olabilir sizce? Ben sanki görüşmeye gitsem ve yine reddetsem yine birakmayacaklar gibi düşünüyorumİçinizden gelen sese kulak verin. Bu kadar ısrar normal değil.
Normal değil derken yani ne olabilir sizce? Ben sanki görüşmeye gitsem ve yine reddetsem yine birakmayacaklar gibi düşünüyorum
Böyle israr kiyamet insanlardan uzak dururdum.6 7 kez falan reddetmiş oldum
Tabii ki evliliğe gidecek bacım ne sanıyorsun. İstemiyosan gorusmemeye devam et anneni de sağlam hasla onun işidir buBizim binada birileri oturuyor bunların bi oğlu var ve bu çocuğu bana yakistirmis komşular. Birkaç kez söylediler ben görüşmek istemiyorum diyip reddettim sonra çocuğun annesi de devreye girdi 1 kere de o söyledi yine reddettik şimdi çocuğun kız kardeşi beni görüp beğenmiş annesi yine aradı görmüşsünler diye. Ben çocuğun sadece fotosunu gördüm 1 kez. O beni hiç görmedi ve ben görüşmek istemiyorum çünkü evlilik şu an düşünmüyorum ve bununla görüşürsem olayin evlilige gideceginden korkuyorum bir de başkalarının aracılığı ile olan şeylere sıcak bakamiyorum ve bu kadar ısrar etmeleri de beni aşırı itti yani görüşesim gelmiyor ama 6 7 kez falan reddetmiş oldum. Annem de ısrar ediyor benim içimden gelmiyor ama ne yapacağım bana bir fikir verin. (Bir de aklımda başka biri var yani onun da oluru yok aslında ve sevgili degiliz ama niyeyse bununla gorusursem ona ihanet edecekmisim gibi geliyo)
Bilmiyorum çok beğenmişler güyaBöyle israr kiyamet insanlardan uzak dururdum.
Hayır denilen yere 6-7 kere haber gondermek nedir?
Malını kakalamak için kırk takla atan dolandirici esnaf gibi
Oglan ailesine çok guveniyomus o yüzden onlar begendiyse tamammisOğlan ortada yok bunlar ha bire ısrar ediyor . Ortada saçma bir şeyler dönüyor.Hiç o topa girmeyin , oğlanın bilgisi ,isteği ,hoşlantısı olsa bir şekilde sizinle iletişim kurar meramını anlatır adım atardı...... Reddetmeye devam edin.
Offf ya kaç kaç!!!Anasının yaptığını yer,aldığını giyer ,seçtiğiyle gerdeğe girer.....Oglan ailesine çok guveniyomus o yüzden onlar begendiyse tamammis
Offf ya kaç kaç!!!Anasının yaptığını yer,aldığını giyer ,seçtiğiyle gerdeğe girer.....
Evet ama hiç görmedim bugüne kadar yani karşılaşmiyoruzAynı binada mısınız?
Oğlanı gördüğünüzde aileni istemediğime ikna edemedim bir de sen söyler misin rica etsem de.
Sen yine de kaçmaya devam etBen kaçıyorum ama onlar bırakmıyor
Oğlanın bilgisi var ama anasına birakmis bence topu. Zaten beni de hiç görmediOğlan ortada yok bunlar ha bire ısrar ediyor . Ortada saçma bir şeyler dönüyor.Hiç o topa girmeyin , oğlanın bilgisi ,isteği ,hoşlantısı olsa bir şekilde sizinle iletişim kurar meramını anlatır adım atardı...... Reddetmeye devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?